http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 23, 2016

Tiedustelupalvelut vievät nyt terroristijahdissa ihmisiä kuin pässejä naruissa


Vaikka tästä läntisten tiedustelupalveluiden operoimasta Scania rekalla ihmisten yliajosta on vasta n. 4 vuorokautta kulunut, niin ei siltikään tästä tapauksesta tiedottaminen ole muuttunut lainkaan.

Tämä psyop operaatio eteni eilen jo siihen asti, että nyt tätä Tunisialaista pääepäiltyä lähdettiin oikein etsimään Ruotsalaiselta autolautalta. Vaikka minkäänlaista havaintoa tästä koko WANTED listalla olevasta muslimista ei ollut, kuin ainoastaan Saksan tiedustelupalvelu BND:n medialle lähettämät lehdistötiedotteet.

Vielä se että kun tämä kuvassa näkyvä Tunisialaismies ei ole vielä tähänkään päivään mennessä ilmaantunut poliisille vapaaehtoisesti, niin tämä vielä viittaa siihen, että hänellä on jo valmiiksi rooli tulevana kiinniotettuna terroristina.

Sillä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA sekä Saksan tiedustelupalvelu BND kyllä tarkkailee lukuisia paikallisia Saksan muslimeja, joista osalle he tarjoavat tällaista syntipukin roolia. Eli heitä tultaisiin käyttämään kotimaansa sisällä lavastettujen valtionterrori-iskujen pääsyyllisinä.

Mutta se mitä media ei kerro on se, että nämä lännen tiedustelupalvelut itseasiassa suojelevat näitä false-flag terroristi-operatiiveja. 

Heille on Yhdysvalloissa CIA maksanut aiemmin jopa yli satojen tuhansien dollarien lahjuksia.


Berliinin Scania rekkaisku suunniteltu Yhdysvalloissa ? 

Tämä 20. joulukuuta 2016 Berliinin keskustassa toteutettu rekkaisku oli lähes identtinen kopio viime heinäkuussa Ranskan Nizzassa toteutetusta yliajosta. Vaikka Nizzassa kuoli peräti 88 ihmistä, koska tuolloin Nizzan kävelykatu oli täyttynyt paraatiin osallistuvista ihmisistä.

Tällaisten valtionterrori-iskujen taustalla on aina jokin poliittinen motiivi ja Saksan osalta se on Euroopan Unionin kansallisidentiteetin poistaminen.


EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker (kuvassa) on tänä vuonna huudellut, että kuinka EU:sta muodostuisi jo 9kk sisällä liittovaltio.
Joten mikäli tämä viininmaistelijanakin tunnettu J.C. Drunker on oikeassa, niin ennen tuota 2017 toukokuuta täytyisi Euroopassa tapahtua vielä jotain todella radikaalia, joka saisi hajoitettua koko EU:n 27 jäsenmaan kansallisen turvallisuuden kokonaan.


Goldman Sachs ja muut asekauppaa ja huumekauppaa organisoivat pankit onnistuivat vuosi sitten soluttaa useita prikaateja ISIS terroristeja EU-maihin. 


Suomessakin on arviolta useita tuhansia Irakin sotarikollisia, joiden tehtävä on ollut tulla tänne terroristeina odottamaan aktivoitumista.


Tämä lähi-idän sotarikollisista pääosin koottu ISIS armeija on EU-maissa vain yhdestä syystä, koska nämä rikolliset pankkiirit yrittävät kaikilla keinoilla hajoittaa nykyisen EU:n liittovaltioksi.


Kun taas tätä holtitonta maahanmuuttoa tämä eliitti on käyttänyt pääosin Eurooppalaisten maiden kansallisidentiteetin murtamiseen, koska kaikki isänmaallisuus on heidän mukaansa myrkkyä tälle heidän tavoittelemalle fasistiselle uudelle maailmanjärjestykselle.


Yksilön vapaus ei merkitse näille eliittiroistoille mitään ja he haluavat polkea niin yksilönvapauden, kuin myös sananvapauden pois.


He eivät siedä sitä, että ihmisillä on kyky ajatella itse ja luoda näin vapaa-ajatteluun pohjautuva elämänfilosofia.


Mutta koska kaikki vapaa-ajattelu nähdään tämän korruptoituneen eliitin taholta fasistista maailmanjärjestystä hajoittavana toimintana, niin tämän vuoksi he yrittävät kaikin keinoin pitää tämän käsiin hajoavan systeemin vielä elossa.


Heillä ei kuitenkaan ole enää mitään muuta keinoa pitää meitä valveunessa, kuin heidän monopolilla omistettu media ja viihdeteollisuus.


Näillä terrorismi-uutisilla he pitävät valtaosan meistä pelossa, jolloin tätä pelolla hallittavaa ihmisryhmä on helpompi pitää kurissa, kuin sitä porukkaa, joka on jo löytänyt tien tältä ihmis-lammasfarmilta ulos.


Mutta kaikkia heitä, jotka ovat löytäneet tien ulos tästä Matrixista he kutsuvat terroristeiksi sekä vaaralliseksi ääriaineeksi, joiden internetissä (mm. sosiaalisessa mediassa) harjoittama toiminta on luvatonta ja vaarallista hybridi vaikuttamista. Totesihan ulkoministerimme Timo Soini juuri eilen, kuinka MV-lehti on hänen mukaansa vaarallista hybdiri vaikuttamista.  

Eli siis jokainen Suomalainen, joka on alkanut ajatella omilla aivoillaan tietoisen mielensä kautta on Suomen esivallalle vaarallinen ääriaines ja hybridiuhka.


Suomen armeijaahan ollaan koko ajan valmisteltu näiden Hybridiuhkien torjumiseen, että missä vaiheessa Suomen valtio alkaa hakemaan nettikirjoittelijat kotoa ja vievät lukkojen taakse. Naton mukaan hybridisodassa on lupa tappaa hybdiriuhkiin lukeutuvat ihmiset.


Kun tähän mennessä tätä likaisten töiden osastoa ollaan johdettu läntisten tiedustelupalveluiden taholta, kun Saksan BND on jopa yrittänyt myrkyttää allekirjoittaneen yhden kerran, sekä ajaa Jenkkihummerilla yli.Kuitenkin ne todelliset yhteiskunnalliset uhat eivät ole yksittäisten kansalaisten puolella, vaan nämä todelliset terroristit ovat näitä maailman rikkaimpia pankkisukuja kuten Rothschild, joka on terroristi/mafiasuku.


Rockefeller on myös mafiasuku, joka hallitsee koko maailman huume sekä asekauppaa. Mutta myös nämä samat rikollissuvut rahoittavat näitä maailmalla nähtyjä valtionterrori-iskuja, kuten tuo Berliinin Scanialla yliajo-operaatio rahoitettiin myös Rothschildien säätiöiden taholta.


USA:n sotilastiedustelun yksiköt Pentagonissa taas suunnittelevat näitä valtionterrori-iskuja, jotka kootaan salaisiin mappeihin. 


Tällainen yksi valtionterrori-isku oli mm. jo 60-luvulla suunniteltu Operaatio Northwood, jossa oli suunnitelmana upottaa Amerikkalainen matkustaja-alus Kuuban aluevesillä. 


Tästä oltaisiin sitten syytetty Kuubaa, jonka seurauksena USA:n armeija olisi hyökännyt Kuubaan.


Mutta presidentti John F. Kennedy järkyttyi tuosta koko suunnitelmasta, että oman maan kansalaisia oltaisiin alettu murhaamaan sen vuoksi, että oltaisiin päästy hyökkäämään vieraaseen valtioon.


Operaatio Northwoodia ei kuitenkaan toteutettu, koska presidentti Kennedy ei antanut siihen lupaa. 

USA:n hallinto siis jo vuonna 1962 kysyi presidentiltä lupaa oman maan kansalaistensa joukkomurhaamiseen. Mutta lopulta vuonna 2001 tästä tuli totta, kun lopulta Rothschildit saivat tahtonsa läpi ja he saivat USA:n hallinnon sisäpiirin tappamaan yli 2700 Amerikkalaista 9/11 terrori-iskuissa, jolla luotiin Irakin sodalle alkutahdit.Voi vain miettiä, että kysyikö Saksan tiedustelupalvelu BND ensin Saksan liittokansleri Angela Merkeliltä, että "Me nyt ajamme kohta tässä Scanialla muutamien ihmisten yli, että sallitko tämän ja jos sallit, niin ensin allekirjoitus ja nimenselvennys tuohon".


Kun tällaisilla valtionterrori teoilla on myös tarkoitus usein vahvistaa istuvan valtionpäämiehen (presidentti, pääministeri, liittokansleri) asemaa.


Jos kerta Nizzassa ja Berliinissä nähtiin jo rekka-autolla johdettu joukkomurha, niin mitä todennäköisimmin tällainen yliajo-operaatio tullaan näkemään vielä muuallakin Euroopassa. Kunhan nyt nämä Jesuiitat viettävät ensin joulun tässä välissä, niin 2017 tammikuussa he alkavat jälleen suunnittelemaan lisää uusia joukkomurhia.
Kun tämä Berliinin keskustan Scanialla yliajo-operaatio toteutettiin paikallisen Vatikaanin Jesuiittakirkon vieressä.


Mutta myös Bostonin toukokuussa vuonna 2012 lavastetut pommi-iskut toteutettiin myös Bostonin paikallisen Jesuiittakirkon vieressä.
CIA:ta kun johtavat Jesuiitat, joten tämä ei ollut mitään sattumaa, että juuri Bostonin maratonin pommi-iskut sekä Berliinin keskustan yliajo-operaatio toteutettiin juuri Jesuiittakirkon vieressä.

Jesuiitat kun ovat satanisteja, jotka harjoittavat samanlaisia ihmisuhraus rituaaleja kuin nämä ns. Illuminaatit. Sillä Vatikaani, Jesuiitat ovat näitä Illuminaateja, jotka harrastavat rituaalimurhia.

Tämä Berliinin Scanialla yliajo oli siis ihmisuhrausrituaali, jossa nämä 12 kuollutta yliajon uhria uhrattiin Luciferille tuossa saatanallisessa ihmisuhraus rituaalissa.

Nämä 33-asteesta ylempänä vaikuttavat vapaamuurareina toimivat Jesuiitat murhaavat myös salaisissa rituaaleissaan alle puberteetti-ikäisiä lapsia ja juovat sitten heidän veren. Tällä he uskovat saavansa itselleen pidemmän elämän.

 
Euroopan kuninkaallisista osa jopa osallistuu näihin salaisesti järjestettyihin eliitin lastenmurhaamisbileisiin, joissa sinne osallistujat ampuvat hengiltä mm. pumppuhaulikoilla alasti metsässä juoksevia lapsia, jotka on huumattu.


 
Saksalaisen Scorpions yhtyeen ex-basisti Ralph Rickerman paljasti muutama vuosi sitten, että kuinka hänet oli aikanaan kutsuttu näihin lapsenmurha bileisiin. Sinne oli kuulemma muuten 100 000 dollarin pääsymaksu muille. 
 
 

Mutta sitten kun tämä Rickermanista Youtubeen ilmestynyt video aiheutti kohun, niin Rickerman joutui kuvaamaan aina itse videon, jossa puolustelee ettei olisikaan osallistunut näihin lapsten tappojuhliin. Hän ilmeisesti oli saanut ylemmältä taholta uhkauksia, että hänen tulisi kiistää osallistuneensa näihin lapsen murhaamisbileisiin, joihin Euroopan kuningashuoneetkin osallistuvat hauskanpito mielessä.


Eräs silminnäkijä kuvaili, että kuinka näihin lasten teurastusbileisiin liittyivät myös ankarat turvatoimet, ettei vaan kukaan ulkopuolinen olisi eksynyt noille tapahtuma-alueille. Minkä vuoksi siellä oli aina aseelliset vartijat ulkopuolella, aivan kuten näitä valtaeliitin salaisia Bilderberg kokouksiakin vartioidaan äärimmäisen tarkasti.