http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 21, 2016

Berliinin yliajo oli Saksan tiedustelupalvelun salainen peiteoperaatio


Berliinissä maanantai-iltana tapahtunut yliajo oli Saksan tiedustelupalvelu BND:n salainen covert operaatio, eli peiteoperaatio.

Sillä tämä kiinniotettu epäilty 23 vuotias Pakistanilainen mies ei ole tämä kuski, joka ajoi väkijoukkoon maanantai-iltana Berliinin keskustassa. Vaan tämä yliajaja on Saksan tiedustelupalvelu BND:lle työskentelevä agentti, jota suojellaan läntisten tiedustelupalveluiden taholta.

Mutta tämä yliajo-operaatio piti kuitenkin saada näyttämään siltä, että se olisi jälleen Isisin työtä.

Operaatio toteutettiin hyvin raakamaisella tavalla, koska tämä yliajorekkaa työkseen ajanut Puolalainen rekkakuski puukotettiin ja ammuttiin ensin tuonne sisään ja murhan hoiti Saksan tiedustelupalvelu.

Tämän jälkeen BND:lle työskennellyt covert operaatioon valittu palkkatappaja siirtyi rattiin ja ajoi päin väkijoukkoa Berliinin keskustassa joulutorille.


Epäillyn annettiin myös paeta, ilman ettei poliisit saaneet häntä kiinni. Mutta nyt Berliinin alueellinen poliisipäällikkö Klaus Kandt (kuvassa) paljasti, ettei tämä kiinniotettu Pakistanilainen voi olla yliajaja. 

Mutta koska tähän peiteoperaation käsikirjoitukseen kuuluu se, että hänet lavastetaan syylliseksi. Niin tämän vuoksi tämä 23 vuotias Pakistanilainen on jo ilmoitettu kuuluvan ISIS taistelijoihin jne. Vaikka kaikki tämä tarina on keksittyä ja ennalta käsikirjoitettua.


Berliinin iskun rahoitus on mielenkiintoinen 

Tosin tästä Berliinin yliajo covert-operaation rahoituksesta ei olla vieläkään puhuttu lehdissä mitään, vaikka tutkimalla nämä puolet päästäisiin koko tämän valtionterrori-iskun tilaajien jäljille.

Euroopassa kun on nyt käynnissä laaja EU-kriittinen liikehdintä, jonka oikeistolaiset puolueet näkevät suurena uhkana heidän tulevaisuudelleen. Mutta Britanniassa äänestettiin jo EU-erosta ja Italiakin teki selvän siirron kohti eroa EU:sta. Niin kaikki tämä EU-kriittinen liikehdintä on saanut erityisesti Saksankin suuret pankit paniikkiin, koska Euroopan Keskuspankki (EKP) pelkää menettävänsä otteensa EU-maiden valtion kirstuihin.

EKP on koko tämän EU:n ajan harjoittanut valtionryöstöjä lainaamalla euroja näille kaikille EU-maille, jotka ulkoistivat pankkitoimintansa ulos EU:lle ja Suomi kuuluu myös näihin maihin.

Euroopan keskuspankki (EKP) kuuluu myös ISIS terrorijärjestön rahoittajiin sekä tukijoihin, joka näkyy vasta Rothschildien pankkisuvun säätiöiden puolella.

Isistä tukee myös USA:n hallinto sekä armeija, joka mm. tälläkin hetkellä tekee kaikkensa, että Syyriassa valta säilyisi tämän terroristijärjestön käsissä. Mutta nyt taistelut Syyriassa ovat johtaneet Isisin aseman heikentymiseen mm. Aleppossa.

Eurostoliitto on jo alkanut hajoamaan ja tämä lupaa sitä, että muutaman vuoden päästä koko Eurostoliitto on hajonnut, jolloin siitä ei enää tarvitse yhdenkään 27 EU:n jäsenmaan erota virallisella ilmoituksella tai äänestyksellä.

Mutta ISIS terrorismi on kuitenkin tämän rikollisen keskuspankkien ja finanssipankkien takana piiloutuneen eliitin ase, jolla he yrittävät säilyttää vallan itsellään. Koska nämä heidän rahoittamat sekä tilaamat valtionterrori-iskut saavat vain aikaan pelkoa ja sekasortoa.

Kun tämä pelko ja sekasorto on se, jolla nämä saastat kuvittelevat säilyttävänsä maailmanvaltansa sekä tyranniansa ennallaan. Mutta heidän ote on jo lipsumassa, eikä nämä valtionterrori-iskut enää toimi kuten aiemmin.

Nämä pankkiiri-huijarit haluaisivat meidän uskovan, että jokaisen näiden terroriteon takana olisi joku seonnut muslimi. Vaikka nämä Nizzan ja Berliinin yliajot olivat kumpikin läntisten tiedustelupalveluiden johtamia salaisia peiteoperaatioita.

Myös Ranskassa tammikuussa sekä marraskuussa vuonna 2015 toteutetut terrori-iskut olivat läntisten tiedustelupalveluiden operoimia.

Charlie Hebdon toimituksen murhassa operoi Israelin tiedustelupalvelu Mossadille työskennelleet ammattitappajat ja myös marraskuun 2015 joukkomurhassa toimi myös Mossadille työskennelleitä kommandoja.

Tämä Berliinin yliajo-operaatio oli taas Saksan tiedustelupalvelu BND:n operoima, jossa se oli saanut toimeksiannon tähän keikkaan ensin CIA:lta. Mutta koska läntiset tiedustelupalvelut tekevät CIA:lle tilauksesta covert operaatioita, niin tämän vuoksi Berliinin iskun toteutti lopulta Saksan tiedustelupalvelu BND.


Epäilemättä myös suursijoittaja George Soros (kuvassa) käytti tätäkin tilaisuutta hyväkseen keinotellakseen kultapörssin hintoja, koska hänen Hedge-rahastoista annetaa myös varoja näiden läntisten valtionterrori-iskujen toteutukseen.

Näillä eliittiluokan rikollisilla on Euroopan suhteen enää yksi tavoite ja se on ajaa Eurooppa yhteisen armeijan alle. Mutta koska nämä 27 EU:n jäsenmaata eivät siihen vapaaehtoisesti suostu, niin tämän vuoksi he ovat ottaneet jo kovemmat konstit poikkeustiloineen käyttöön.


Ranska on ollut jo viime vuodesta lähtien poikkeustilassa ja nyt Saksa pääsi vielä tähän samaan sarjaan. Mutta mikäli ennustamme oikein, niin seuraavana vuorossa ovat vielä muutamat muut EU-maat, joissa läntiset tiedustelupalvelut ovat saaneet CIA:lta toimeksiannon seuraavien valtionterrori-iskujen toteuttamisessa. Näitä iskuja todennäköisesti on suunniteltu tammikuulle 2017. Hyvin potentiaalisia kohteita ovat kuitenkin jo aiemmin moukaroidut Ranska tai Bryssel.


Näiden käynnissä olevien tiedustelupalveluiden peiteoperaatioiden käsikirjoitus on kuitenkin sama, että aina epäillyt ovat jotain viime vuonna Eurooppaan tulleita turvapaikanhakijoita, jotka kuuluivatkin ISIS taistelijoihin.


Mutta tässä on vielä se kaikista vaarallisin juttu se, että näitä ISIS taistelijoita on Suomessakin viime vuonna tullut turvapaikanhakijoiden joukossa useita satoja. Joten tämä tarkoittaa silloin sitä, että täällä on nyt jo lähi-idän sotarikollisia ja mikäli nämä Rothschildien pankit vielä aseistavat heidät, niin siitä syntyy lopulta todella rumaa jälkeä jos nämä EU:n jäsenvaltiot ajetaan vielä sisällissodan partaalle, millä pankkiirit yrittävät tuhota Euroopan.Rothschildien pankkisuku haluaa luoda EU:sta yhtenäisen liittovaltion, jossa kaikki valta viedään pois jokaiselta 27:ltä EU:n jäsenvaltiolta. 

Tämän jälkeen EU liittovaltion sisälle perustettaisiin vielä oma armeija, jota Saksa johtaisi kuten II-maailmansodan Natsi-Saksa johti tuon ajan fasistista kolmatta valtakuntaa.


EU:n liittovaltio on siis täysin Natsien alulle panema projekti, jolle luotiin pohja jo vuonna 40-luvulla II-maailmansodan loppuhetkillä.


Vaikka tällä kerralla tämä Saksan pankkien Frankfurtista johtama valtionryöstö-operaatio ei olekaan ollut Natsien invaasio, niin on se toteutettu tällä kerralla nerokkaasti finanssimaailman opein.


Suomi, Espanja, Italia, Hollanti, Viro, Liettua, Latvia jne. ovat jo luovuttaneet kiltisti valtioidensa keskuspankin Euroopan Keskuspankin käsiin, joka on käytännössä Rothschildien pankkimafian yksityinen pankki.


Jokainen sentti tai miljardi jonka Suomi joutuu lainaamaan Euroopan Keskuspankista (EKP), joutuu Suomen valtio maksamaan vielä korkojen kanssa takaisin näille samoille huijareille.


Jos Suomi olisi eronnut EU:sta vuonna 2010, niin se olisi säästänyt tämän kuuden vuoden sisällä jo n. 20 miljardia euroa. Mutta tämä ei kuitenkaan kelpaa näille maanpettureille, jotka on lahjottu kannattamaan tätä velkahelvettiin perustuvaa Euroopan Unionia.Mikäli vain tarpeeksi moni EU-valtio uskaltaisi samaan aikaan pistää kampoihin näille Eurostoliiton takana piileskeleville pankkiiri-huijareille, niin tämä koko EU hajoaisi yhdessä yössä. 


Mutta ISIS terroristit ovat todellisuudessa Rothschildien toimeksiannoista johdettu valtionterrorismin iskujoukko, jota he käyttävät pelotteena pankkivaltaa uhmaavia maita vastaan. 

Tämä taitaa itseasiassa olla pääsyy sille, että miksi Ranska on saanut suurimman osan tältä Rothschildien harjoittamasta valtionterrorista jo viimeisen vuoden sisällä.2015 marraskuussa Pariisissa tapahtunut joukkomurha oli taas kosto yli 800 vuoden takaa tapahtuneesta Temppeliritareiden mestauksesta, jonka silloinen Ranskan kuningas Filip IV suoritti.


Muinaiset Temppeliritarit kun sattuvat olemaan tämän nykyisen Illuminatin valtaeliitin esi-isiä, jotka tuolloin harjoittivat samaa koronkiskontaan perustuvaa bisnestä, mitä nykyään tämä Illuminatin salaseuran sisällä toimivat pankkiirit harjoittavat.


Mutta siinä vaiheessa kun Ranskan kuningas kielsi Temppeliritareiden toiminnan ja poltti kaikki kiinniotetut Temppeliritarit roviolla. Niin tämän jälkeen jäljellä olevat paenneet Temppeliritarit pakenivat mm. Maltalle, mistä johtuu se että miksi vapaamuurarien asteissa on ns. Maltan ritarin aste.


Mutta näiden vuosisatojen sisällä tämän salaseuran sisällä on kuitenkin tapahtunut monenlaista fuusiota, kuten juutalainen Kabbala uskonto on liitetty sen sisälle. Vaikka myös jesuiitat vaikuttavat hyvin vahvasti Illuminatin valtahierarkian sisällä. Sanotaanhan että CIA olisi myös miltei kokonaan jesuiittojen alullepanema järjestö.

Lähteet: http://mvlehti.net/2016/12/20/poliisi-berliinin-iskusta-on-kiinniotettuna-vaara-mies/