http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 30, 2016

Aarnion omaisuus ryöstettiin valtiolle (vapaamuurarit)


Helsingin Huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnion omaisuus ryövättiin kokonaan valtiolle, joka tarkoittaa sitä että hänen poikansa nimissä oleva Porvoossa sijaitseva omakotitalo menee valtiolle. Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan valtiolle 1,3 miljoonan euron vahingonkorvaukset, jolla tuhotaan syytetyn työuran tulevaisuus.

Talon menetys valtiolle tarkoittaa aina sitä, että silloin talo menee pakkohuutokaupattavaksi. Mutta koska näitä pakkohuutokauppoja järjestävät vain tiettyjen vapaamuurari-piirien sisäpiiri, niin näihin huutokauppoihin ei yleensä tavallisilla pulliaisilla ole mitään asiaa eikä arpaa. 

Joten tämän vuoksi mitä todennäköisimmin tämän Aarnion omakotitalon ostaa itselleen pilkkahinnalla, joku korkeassa asemassa toimiva vapaamuurariveli.

Omakotitalo siis kirjaimellisesti ryöstetään näiden virkamiesrikollisten toimesta pillahinnalla ja näin toimittiin myös 90-luvun alussa, jolloin Suomen valtiolta loppuivat rahat.

Tuolloin presidentti Mauno Koiviston johdolla laadittiin sitten lopulta salaiset konklaavit, joka oli salainen kassakaappisopimus, joka salli pankkien ryöstävän asiakkailtaan (yrittäjät) vakuudet. joka johti siihen, että pankit alkoivat vaatimaan yrittäjiltä lainoistaan n. kolmas osan pois, jotka vaativat asiakkaidensa maksamaan takaisin yhdellä maksusuorituksella. 

Mutta koska hyvin harvalta yksityisyrittäjältä löytyi tuota vaadittua maksusuoritusta, joka saattoi joskus olla jopa yli 400 000 markkaa. Niin lopulta pankki sitten vei näiltä 90-luvun lamayrittäjältä talon, auton ja kaikki tuhatkin pesästä sekä veivät heidät vielä pois Suomen sosiaaliturvan piiristä.

Vain hyvin harva yrittäjä ehti ennen tuota prosessia paeta ulkomaille, jolloin heillä vielä säilyi oikeus sosiaaliturvaan.

Ja tämä sosiaaliturvan ulkopuolelle heitto ajoi lopulta yli 11 000 suomalaista yrittäjää itsemurhiin, joista presidentti Mauno Koivisto olisi kuulunut laittaa jo ajat sitten valtakunnan oikeuteen näiden eräiden pankkivaltuuston huijareiden kanssa. Mutta rikos ehtii vanhentua ja nämä konnat alkavat olla jo niin iäkkäitä, ettei heitä voi enää tulevaisuudessa haudasta käydä tuomitsemassa.

Keskuspankkien ja valtion välinen suhde on aina ollut velallinen ja velkoja. Suomen Pankki joutui 90-luvun laman aikana velallisen asemaan ja joutui lopulta hakemaan aina Yhdysvaltojen keskuspankista asti lisää bondeja, jotta markka saatiin elpymään. 

Mutta lopulta siihen jouduttiin tekemään tämä salainen kassakaappisopimus (Koiviston Konklaavi), jolla pankit saivat verukkeen ryöstää yli 120 miljoonan euron edestä nykyrahaan mitattuja yrittäjien omakotitaloja sekä omaisuutta.

Eräs Suomen kansalainen yritti saada nähtäväksi nämä Koiviston konklaavi-sopimuksen sisällön vuonna 2002, mutta silloisen presidentti Tarja Halosen vastaus oli, että "Mauno Koiviston pyynnöstä nämä asiakirjat ovat salaisia".

Halonenkin demlan lakimisjäsenenä vain suojeli yhtä valtionpäämiestä joutumasta valtakunnan oikeuteen ja tämä oli presidentti Koivisto.

Tämä kaikki yli 110 000 000 000 euroa, jota Suomi on velkaa.

On se velkaa tämän summan Euroopan Keskuspankille (EKP), jota hallinnoivat täysin yksityiset finanssipankit.

Vuonna 1995 tuona tammikuun 1. päivänä Suomi liittyi osaksi Euroopan Unionia ja luovutti siitä päivästä lähtien myös Suomen Pankin juridiset oikeudet rahanluontiin. Tämä tapahtui virallisesti lopulta vuoden 1998 jälkeen, jolloin sovittiin EMU-rahaliiton sopimuksesta, joka lakkautti Suomen Markan.

Tämän jälkeen Suomen Pankki menetti oikeuden laskea liikkeelle omaa rahaa, joka korvattiin nyt ulkomaisesta keskuspankista lainattavalla eurolla.

Markkaa pystyi devalvoimaan jos valtiolla alkoi mennä taloudessa huonosti, jolla valtio pystyi parantamaan mm. ulkomaan vientiä. Mutta tätä euro-valuttaa ei ole Suomi nimisellä liikeyrityksellä enää valtuuksia devalvoida. Joten ainoa tie on enää velkaantua joka vuosi lisää ja lisää.

Suomen valtiontaloudesta menee nyt joka vuosi yli 5 miljardia miinukselle, josta vielä n. 8 miljardia lähtee vuosittain valtionlainoista Suomen korruptoituneen eliitin yksityisiin eläkerahastoihin.

Mitä ovat nämä yksityisten eläkerahastojen varat, joita on jo veroparatiiseissa kasvamassa korkoa yli 211 miljardia euroa ? 

Onko tämä raha tarkoitettu III-maailmansodan budjetiksi, vai onko se jotain finanssipankeille kerättyä lahjusrahaa ? 

Näistä eläkerahastojen äärimmäisestä korkoa n. 20 000 €/tunnissa kasvavista Suomen eläkerahastoista on puhuttu, muttei niiden satojen miljardien käyttö kohteista mitään.

Joten tilanne on miltei sama kuin näiden ulkomaalaisten pankkien holveissa majailevien Suomen valtion kultaharkkojen kanssa. Että niitä ei välttämättä enää ole missään, koska niitä vastaan on vain olemassa kuitti, että sellaiset on joskus luovutettu mm. Lontoossa sijaitsevaan Englannin Keskuspankkiin.

Pankkitoiminta on aina ollut sitä, että siinä valtiot sekä yksittäiset työssäkäyvät ihmiset luottavat näihin rahanlainauslainaajiin niin paljon, että uskovat todellakin että heidän rahansa ovat pankin holveissa turvassa. Vaikka todellisuus on aivan toista ja pankit pelaavat asiakkaidensa rahoilla koko ajan.

Sitten jos pankit ovatkin pelanneet asiakkaidensa rahat ja häviävät ne pörssissä, niin pankit alkavat ruinaamaan valtioilta näihin ns. pankkien pelastuspaketteihin rahaa.

Suurin osa ihmisistä ei vieläkään tajua tai ymmärrä sitä, että miten kylmät konnat näiden Keskuspankkien takana istuvat pyöreissä pöydissään.

Rothschildien sukuhaara, joka käytännössä omistaa myös Suomen Keskuspankin kokonaan, on mafiamainen valta kontrolloida valtioita miten haluavat.

Rothschildien pankkisuvun dynastia on yrittänyt pitää huolen siitä, että jokaisessa maailman valtiossa olisi heidän omistama keskuspankki. Mutta Kuuba, Pohjois-Korea, Iran sekä Syyria ovat vielä valloittamatta, mistä johtuu myös todellisuudessa tämä Syyrian sisällissota.

Koska Rothschildit ovat rahoittaneet pankkiensa kautta Syyriassa ISIS-terroristien vallankaappauksen, jonka rahoitus otetaan mm. USA:n veronmaksajilta.

Suomihan joutui tuolloin 1939 talvisodassa ottamaan lainaa juuri Rothschildeilta, koska sotamenot olivat niin suuret. 

Suomi itseasiassa otti Tsaarien aikaan ensimmäisen valtionlainansa vuonna 1860 Rothschildeilta, mutta laina jouduttiin tuolloin ottamaan erään Rothschild pankkisuvun edustajan Carl von Rothschildin omasta taskusta. Koska tuolloin ei vielä luotettu Suomen valtion takaisin maksukykyyn.

Tuolloin tosin vielä markka sidottiin arvometalleihin, mutta jo 30-luvulla Rothschildien pankkisuku muuttui entistäkin röyhkeämmäksi ja he poistivat USA:sta koko kultaan ja arvometalleihin sidotun dollarin. Jolloin kaikkien USA:n kansalaisten tuli luovuttaa kaikki kultaomaisuus valtiolle vankeusrangaistuksen uhalla.

Rothschildit ovat hamstranneet itselleen kultaa niin paljon, että sitä on heidän sukunsa hallussa jo yli 500 000 kuutiometriä. Mikä käytännössä kertoo sen totuuden, että miten tällä yhdellä pankkisuvulla voi olla koko maailman yhteenlasketusta ja liikkeellä olevasta varallisuudesta yli puolet koko maailman varallisuudesta.

Mutta jos laskee näiden 13 Illuminatin varakkaimman pankkisuvun kesken, että paljonko he yhteensä omistavat ja pitävät hallussaan koko maailman varallisuudesta, niin silloin tämä prosentti menee jo yli 95 prosentin. Joten ei tarvitse ihmetellä, että miksi juuri tällä planeetalla on taloudellinen tilanne niin monella äärimmäisen tiukalla.

Köyhyyden syy ei ole siis köyhien oma vika, vaan syylliset istuvat näissä Keskuspankkien hallituksien pyöreissä pöydissä. 

Nämä maailman rikkaimpien ja valtioita ryöstämällä rikastuneiden pankki-sukujen talousrikolliset ovat syypäitä massatyöttömyyteen, köyhyyteen, heikkoon talouskasvuun, heikkoon ulkomaan vientiin, talouspakotteisiin, heikkoon kotimaan vientiin, globaalisaatioon, vapaa kaupan kautta kilpailun vääristämiseen jne. 

Näiden valtionryöstäjien ahneus on niin suurta, että se uhkaa tuhota tämän koko planeetan lopulta. Koska myös USA:n armeijan sodat ovat seurausta näiden samojen roistojen miljardi-luokan sotabisneksistä.

Nämä liskoja muistuttavat avaruusolennot tuhosivat jo Marsin sisällissodassa, Orionin sisällissodassa, Saturnuksen sisällissodassa. 

Mutta nyt he tuhoavat tämän maa planeetan tuolla tuhoissalla toiminnallaan, joka ei eroa millään tavalla tuosta heidän aiemmasta toiminnastaan.

Marsissa sisällissota alkoi siitä, kun alettiin lopulta sotimaan siitä, että saako supertietokoneen orjuuttaa koko väestön.

Nyt liikenneministeri Anne Berner on tuomassa kaikkiin Suomen autoihin pakolliseksi tulevaa seurantalaitetta, joka toimii SIM-korteilla.

Psykopaattien kun pitää päästä seuraamaan, että missä Suomen kansalaiset liikkuvat autoillaan ja heidän täytyy myös näin tehdä autoilu mahdottomaksi köyhiltä. Miksi teleoperaattorit aikovat laittaa vielä ajetut kilometrit maksullisiksi.

Kaikki tämä Isoveli Valvoo tyrannia odottaa nyt Suomalaista veronmaksajaa ja mikäli ei kansalaiset nouse vastustamaan näitä psykopaatteja, niin lopulta Suomesta tulee osa EU:n tulevaa liittovaltiota, jossa kansalaiset joutuvat ajatusrikoksista 13 vuodeksi linnaan.
 

Lähde: http://yle.fi/uutiset/3-9377382