http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 20, 2016

Turkin erikoisjoukkoihin kuulunut poliisi surmasi Venäjän suurlähettilään Turkissa


Venäjän Turkin suurlähettiläs Andrew Karlov ammuttiin hengiltä Turkin pääkaupungissa Ankarassa, kun Turkin presidentti Erdoganin erikoisjoukkoihin kuulunut poliisi avasi tulen ja ampui suurlähettilästä selkään viisi kertaa.

Tämän jälkeen ampuja huusi arabiaksi "Allahu Akbar", joka on tunnetuin kiihkomuslimien huuto tarkoittaen "jumala on suuri".

Sitten ampuja alkoi huutelemaan siitä, kuinka Venäjä olisi tuhonnut Syyrian ja Aleppon.

Ampumavälikohtauksen aikaan paikalla ei ollut lainkaan poliiseja, vaan poliisit saivat vasta myöhemmin ampujan kiinni, joka on viranomaisten mukaan nyt surmattu poliisien toimesta.

Ampuminen tallentui myös videolle

Venäjän presidentti Vladimir Putin ei usko ampujan toimineen yksin, vaan sanoi Venäjän selvittävän sen, että kuka antoi murhakäskyn.


Putin sanoo tunteneensa surmatun suurlähettilään henkilökohtaisesti.

Murhalla yritetään Putinin mukaan vaikuttaa juuri Venäjän ja Turkin keskinäisiin väleihin. 


Surmaaja Merts Altintas paljastui 22 vuotiaaksi poliisiksi, joka kuului myös Turkin presidentti Erdoganin hallinnon erikoisjoukkoihin.

Eilinen päivä oli muutenkin varsin tavallista enemmän rauhattomampi, kun vielä Sveitsissä tapahtui ampumavälikohtaus islamilaisen keskuksen lähellä ja Saksan pääkaupungissa Berliinissä muslimiperäinen maahanmuuttaja ajoi rekalla päin ihmisjoukkoa tappaen 12 ihmistä.


Berliinin tapaus oli kuin viime heinäkuussa Nizzassa toteutetun joukkomurhan kevyt uusinta.Lähteet: http://pamelageller.com/2016/12/allah-akbar-jihad-assassin-russian-ambassador-member-erdogans-special-ops.html/

http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/12/20/suurlahettilaan-murhaaja-on-mert-altintas-erikoisjoukkojen-jasen/ 

http://pamelageller.com/2016/12/allah-akbar-jihad-assassin-russian-ambassador-member-erdogans-special-ops.html/ 

https://sputniknews.com/russia/201612191048756669-gunman-turkey-identified/