http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 21, 2016

Saksan BND yrittää lavastaa seuraavaksi Tunisialaismiehen syylliseksi


Saksan tiedustelupalvelu BND aikoo nyt lavastaa Berliinin yliajosta syylliseksi 21 vuotiaan Tunisialaismiehen.

Peitetarinaksi kerrottiin tämän Tunisialaismiehen henkilöllisyyspapereiden löytyneen yliajorekan penkin alta. 

Tämä tarina ei kuitenkaan ole tosi, vaan sillä nyt toivotaan saavuttavan median uutistenlukijoiden reaktio siitä, että nyt oikea epäilty oltaisiin saatu selville. 


Enää on jäljellä tämän lavastetun syyllisen pidätysoperaatio, jonka on määrä alkaa seuraavien vuorokausien päästä tod. jostain Berliiniläisestä lähiöstä.

Tämä Tunisialainen mies on kuitenkin ollut jo aiemmin useita vuosia Saksan tiedustelupalvelu BND:n tarkkailulistalla, jolloin hänet on profiloitu helpoksi syntipukiksi valtionterrori-iskuihin.

Aiemmin 9/11 terrori-iskuissa väitettiin yhden konekaapparin (Mohammad Atta) passin löytyneen ehjänä savuavista World Trade Centerin raunioista.

Nyt tätä satua sovellettiin Berliinin iskujen peiteoperaatiossa, jossa tämä 21 vuotias Tunisialaismies lavastetaan tod. syylliseksi näihin tapahtumiin. Vaikka hänellä ei ole niiden kanssa todellisuudessa mitään tekemistä. 


Saksan Spiegel on saanut tietonsa Saksan tiedustelupalvelu BND:ltä

Saksalainen sanomalehti Spiegel on useaan otteeseen kertonut saavansa tuoreita tietoja epäillystä, mutta  kuten medialla on aina lähdesuoja. Mutta tässä tapauksessa itse Berliinin yliajon operoinut BND:n tiedustelupalvelu toimii Spiegelin tietolähteenä ja syöttää sieltä tähän koko tapaukseen liittyvää propagandaa eetteriin.

Tämän Saksan pääkaupungissa toteutetun joukkomurhan poliittinen motiivi on jälleen saada aikaan mahdollisimman paljon muslimeihin kohdistunutta vihaa, jolla länsimaiden väestön ja muslimiväestön välit saadaan entistäkin viileimmäksi.

Mutta vieläkin vaarallisempaa on se, että näihin valeuutisiin uskovat uutislukijat menevät joka kerta siihen halpaan, että uskovat jokainen kerta näiden iskujen takana olevan muslimiperäiset maahanmuuttajat. Vaikka näitä valtionterrori-iskuja operoi läntiset tiedustelupalvelut omine agentteineen.

ISIS ei ole mikään itsenäinen terroristijärjestö, joka toimii omien intressiensä mukaan haluten lähi-itään oman muslimivaltionsa. Vaan ISIS/ISIL on puhdasta CIA johteista teatteria, jolla ajetaan vain tämän hyvin pienen pankkimaailman takana toimivan valtaeliitin intressejä.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005015925.html?ref=rss

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/german-police-hunting-tunisian-man-9494425