http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 16, 2016

Amerikkalainen räppäri tuhosi uransa kritisoituaan juutalaisia levymoguleita sanoituksissaan


Amerikkalainen Chicagosta lähtöisin oleva rap artisti Lupe Fiasco (oikealta nimeltään Wasalu Muhammad Jaco) (kuvassa) julkaisi muutama viikko sitten Soundcloudissa kappaleen N.E.R.D, jossa kritisoidaan maailman suurimpien levy-yhtiöiden johdossa toimivia juutalaisia levymoguleita.


Kappaleelta löytyy lause; "Artist gettin' robbed for their publishing/By dirty Jewish who thinks that it's alms from the covenant", joka tarkoittaa että "Taiteilijoilta ryöstetään heidän julkaistut teoksensa likaisten juutalaisten toimesta, jotka ajattelevat sen taas olevan vain almuja sopimuksesta". 

Tämä oli kuitenkin liikaa Atlantic Recordsin ja Warnerin johdossa toimiville kasaarijuutalaisille levymoguleille, sillä Fiascolta vedettiin matto jalkojen alta välittömästi ja mies ilmoitti lopettavansa uransa. 

Mikäli Fiasco myi vielä sielunsa Atlantic Recordsille 90-luvun lopussa, niin teoriassa hän on nyt suuressa vaarassa, koska aina silloin kun artisti myy sielunsa näille levyjäteille, niin levyjätit pitävät tuollaista sopimusta sellaisena, jolla he omistavat koko artistin. Sillä Michael Jackson ja Prince mm. murhattiin vain sen takia myrkyttämällä, koska kumpikin halusi pois showbusineksestä ja Jackson oli mm. ilmoittanut jättävänsä Sony Musicin ja sitä ei sallittu.

Koska Sonyn, Warnerin, Universal Records, Atlantic Redordsin (jonka Warner omistaa) kaltaiset monikansalliset levy-yhtiöt eivät salli, että heidän artistinsa, jotka ovat myyneet heille sielunsa lähtevätkin myöhemmin freelancereina kilpailemaan heitä vastaan.Sielun myyntisopimus onkin tämän vuoksi sellainen, että siinä artisti sitoutuu myymään sielunsa vaikka koko elämänkestävällä sopimuksella, jollainen diili mm. Bob Dylanilla huhujen mukaan on, josta hän on jopa avautunut tv- kameroille. Katy Perry on myös kertonut, että hän myös myi sielunsa paholaiselle tehdessään levytyssopimuksensa.Myös tämä juuri äskettäin psykiatrisesta pakkohoidosta siviiliin palannut Kanye West on kertonut myös julkisesti myyneensä sielunsa paholaiselle. 

Tämä ei siis ollut mitään läppää, vaan kyllä nämä edellämainitut viihdetaiteilijat kyllä tietävät, että mistä on ollut kysymys.

West joutui psykiatriseen pakkohoitoon n. kuukausi sitten, kun hän alkoi konsertissaan herättelemään yleisöään mm. saarnaaamalla television ja radion propagandan vaikutuksista. Kun juuri tällaiset ulostulot ovat sellaisia, joita ei näiltä sielunsa myyneiltä viihdetaiteilijoilta koskaan odoteta.


Celine Dion (kuvassa) avautui myös muutama vuosi sitten koko alasta ja totesi, että kuinka sinne mahtuu myös paljon pahuuttta ja totesi muille alalle haluaville, että "on parasta hoitaa hommansa ja juosta sen jälkeen karkuun".


Ranskalainen 1600 ja 1700-luvulla elänyt valitusfilosofi ja kirjailija Voltaire (oikealta nimeltään François-Marie Arouet) kertoi, että tietääksesi ketkä sinua hallitsevat, niin he ovat ne joita sitä et saa kritisoida.
Tämä tuli nyt täysin ilmi tämän jenkkiräppäri Fiascon tapauksessa, jossa hänen on enää tämän selkkauksen jälkeen turha yrittää läpi minkään muun kilpailevan levy-yhtiön kautta.  

Fiascoa voi kovimmillaan odottaa Tupac Shakurin kaltainen kohtalo, tai sitten levymogulit kostavat tämän hänelle jollain toisella tavalla.


Lähde: http://www.rumba.fi/uutiset/rapin-supertahti-veti-tulevan-albuminsa-pois-myynnista-kertoi-lopettavansa-uransa-syyna-uusimman-levyn-sanoitukset-juutalaisista/