http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 26, 2016

Eilen mereen pudonneen sotilaskoneen runko löytynyt


Venäjän Sochin edustalla eilen mereen pudonneen Tupolev-154 sotilaskoneen runko on löytynyt mustasta merestä.

Koneen kyydissä oli yhteensä 92, joista yli 60 olivat Venäjän puna-armeijan kuorolaisia.

Kone oli matkalla Syyrian ilmavoimien tukikohtaan, jossa koneessa kyydissä olleiden muusikoiden olisi ollut tarkoitus esiintyä uudenvuoden juhlallisuuksissa, joita siellä oli tarkoitus pitää Venäjän ilmavoimille. 

Vaikka yleensä lentokoneet eivät ilmassa hajoa kappaleiksi ja putoa maahan, niin mikäli näin olisi tapahtunut, niin se viittaa silloin pommiin. Mutta eilinen korruptoituneen uutistoimisto STT-AFP:n väite siitä, että jo eilen oltaisiin sivutettu terrorismi syynä pois on täysin paskapuhetta.

Mikäli tämä Venäläinen sotilaskone pudotettiin pommilla, niin tämän terroriteon tilaajat ovat niitä samoja pankkiireja, jotka myös organisoivat tämän Venäjän suurlähettilään poliittisen murhan.


2010 maaliskuussa miltei koko Puolan valtionjohto salamurhattiin räjäyttämällä samanmerkkinen Tupolev-154 lentokone Smolenskin sotilaslentokentän lähettyvillä.

Vaikka tämä koko Puolan valtionjohdon murhannut terroriteko on edelleen historiankirjoissa onnettomuus, niin silloin 
 kun suihkukoneen sisällä räjähtää pommi, niin se ei ole onnettomuus.

Tässä Puolan valtionjohdon murhassa tosin tehtiin vielä niin, että paikalle hälytettiin Venäjää puhuneet erikoisjoukot, joiden tehtävänä oli varmistaa että kaikki pommilla pudotetun matkustajakoneen hylyssä olevat matkustajat olivat kuolleet. Mutta heitä oli vielä muutama jäänyt henkiin, jotka sitten ammuttiin tuolle putoamispaikalle sotilaspistooleilla.Tämän teloitushetken sattumalla kännykkäkamerallaan ikuistanut nuori Venäläismies tapettiin puukottamalla vain 1-2 viikkoa myöhemmin, koska Puolan valtionjohdon murhan avaintodistaja piti saada hiljennettyä.

Puolan valtionjohto murhattiin miltei silloista pääministeri Donald Tuskia lukuunottamatta vain sen takia, koska Puolan valtio ei suostunut tilaamaan yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta. Tämä siis tarkoitti sitä, että nämä miljardeja rokotteilla käärineet lääkeyhtiöt GlaxosmithKline jäivät ilman voittoja Puolan osalta ja tämän nämä BIG PHARMA:n takana olevat pankkiirit kostivat poliittisella joukkomurhalla.


Kaikista raadollisinta tässä on se, että nämä samat kasaarijuutalaiset Venäjältä Lontooseen paenneet oligarkkit, jotka rahoittivat tämänkin Venäjään kohdistetun terrori-iskun omistavat tämän STT:n sekä Reutersin ja AFP:n uutistoimiston, jonka kautta he voivat nyt jo kertoa, ettei kyseessä ole terrori-isku.

Mutta mikäli Venäjä onnistuu tuonne saamaan riippumattoman tutkimusryhmän, niin se kyllä saa selville jo pelkästä ruudin hajusta sen, että putosiko kone itsestään alas jo ilmassa kappaleiksi.

Tuolloin 2010 keväällä, kun Puolan valtionjohto murhattiin räjäyttämällä heitä Smolenskiin kyydinneessä Tupolev-154 koneessa pommi. Niin lähes välittömästi tuolloinkin uutistoimisto Interfax julisti, että koneen putoamisen syyksi epäiltiin koneen lentäjän tekemää teknistä virhettä.

Nyt kun tämä saman mallinen Tupolev-154 sotilaskone putosi eilen kappaleina mustaan mereen, niin jälleen uutistoimisto Interfax raportoi välittömästi epäilevän syyksi pilotin teknistä virhettä.

Millä tämä Interfax oikein perustelee väitteensä? Vaikka sillä ei ole kummassakaan tapauksessa 2010 tai nytkään minkäänlaista näyttöä.

Jos lentokoneessa räjähtää sinne asennettu pommi, niin onko se lentäjän tekninen virhe ? 


Kulissien takana käydään Venäjän vallankumoushaaveiden elättelyä

Kulissien takana vaikuttaa tälläkin hetkellä tämä entisten Venäjältä karkoitettujen ja maanpakoon lähteneiden kasaarijuutalaisten oligarkkien pieni kerho, jonka sisällä vaikuttaa suuri katkeruus siitä, ettei heillä enää ole Venäjän valtion sisällä sitä vaikutusvaltaa, jota heille siellä ennen oli.


Muutama vuosi sitten talousrikoksista vankilasta vapautettu ex-Jukosin pääjohtaja Mihail Hodorkovski kuuluu tässä oligarkkien sisäpiirissä siihen sarjaan, että hänestä nämä oligarkkit ovat suunnitelleet Putinin korvaavaa presidenttiä Venäjälle. 

Mutta Hodorkovskia ei Venäjälle saisi valtaan kuin vain vallankaappauksella, josta nämä oligarkkit haaveilevat.


He ovat koko viimeiset vuodet suunnitelleet ja yrittäneet Putinin salamurhaa, mutta eivät ole siinä kertaakaan onnistuneet. Joten tämän vuoksi he tilasivat nyt Venäjän ulkoministerin murhan sekä pudottivat tämän lentokoneen vielä joulupäivänä alas. Se oli näiden kostonhimoisten oligarkkien joulutervehdys Venäjän nykyiselle valtionjohdolle ja kyllä tämä myös tiedetään FSB:n tiedustelupalvelun sisällä.


Mutta tästä pienestä talousrikollisten joukosta ei oikein STT-AFP-Reuters suostu kuitenkaan kertomaan mitään, koska nämä konnat kun sattuvat vielä omistamaan sen median, jota kautta meille Suomalaisillekin syötetään joka päivä tätä russofobiaan perustuvaa uutisointia tuosta itänaapurista.Se että nämä Venäjältä maanpakoon lähteneet oligarkkit ovat nyt saaneet aikaan vuoden sisällä yhden alasammutun matkustajakoneen Egyptissä, Syyrian rajalla alasammutun Venäläishävittäjän, Venäjän ulkoministerin murhan sekä vielä toisenkin Venäläisen matkustajakoneen räjäytyksen. Niin tämä on vain heidän viesti siitä katkeruudesta, jota nämä oligarkkit kokevat Duuman hallintoa kohtaan.


He kun haluaisivat pumpata Venäjän valtion varat itselleen ja koska eivät sitä nyt enää pysty Lontoosta tekemään, niin he turvautuvat nyt terrorismiin.


Terrorismilla he yrittävät nyt horjuttaa Venäjän valtion sisäistä turvallisuutta, mutta Putinin he haluaisivat syrjäyttää vallasta keinolla millä hyvänsä.


Tämä USA:n armeijan sotadoktriini, jossa Venäjä nähdään heille sotilaallisena uhkana on peräisin juuri näiden kasaarijuutalaisten oligarkkien ja pankkiirien kynistä.


He ovat luoneet tämän keinotekoisen jännitteen idän ja lännen välille, koska he haluavat saada aikaan vielä suursodan Venäjän ja Euroopan välille. Mutta tämä suunnitelma on suunniteltu toteutuvan vasta EU:n liittovaltiosta rakennetun yhteisen armeijan johdolla, jota Saksa tulisi johtamaan, kuten II-maailmansodan Natsit johtivat kolmannen valtakunnan fasismia ja tyranniaa.


Eli siis tämä EU:n liittovaltiohanke on jälleen Saksan fasistinen hanke, joka ei käytännössä eroa Natsi-Saksan touhuista, vaikka tällä kerralla lippu on hieman erilainen kuin silloin 30- ja 40-luvulla.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612272200045525_ul.shtml