http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 20, 2016

Voimakas energia-aalto iskeytyy juuri nyt maa planeetalle
Erittäin voimakas energia-aalto on iskeytynyt maa planeetalle viime päivät ja tämän huomasi myös Dutchsinse Youtube-kanavastaan tunnettu Michael Janitch.

Tämä super energia-aalto alkoi Janitchin ja muiden tutkijoiden mukaan 12.12.2016 ja vaikuttaa siitä 15 vuorokauden ajan. 

Janitchin mukaan tällainen energia-aalto on aiemmin nähty, mutta ei koskaan näin voimakkaana.

Janitch on tutkinut dataa MIMIC:n softalla, joka on Wisconsin yliopiston mikroaaltoja mittaava sovellusjärjestelmä, joka käyttää MIMIC-sensoreita.

Sen datan näkee livenä tästä linkistä: http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global2/anim/20161217T000000anim72.gifMutta myös muut energia-aaltojen tutkija harrastajat ovat huomanneet saman kuin Janitch, että tulevan viikon sisällä koko planeetalla on luvassa aina gamma tason säteilyä, joka on jo niin voimakasta, että se vaikuttaa jokaisen tämän planeetan ihmisen DNA:han.

Joten tämä gamma tason muutos on saattanut olla syy sille, että miksi Saksassa joku paikallinen kiihkomuslimi päätti lopulta ajaa rekalla päin väkijoukkoa ja tappaa mahdollisimman monta vääräuskoista.


Gammasäteily hajoittaa ihmisen DNA:n rakenteen, jos sitä saa joku suurina annoksina.

Mutta tällä hetkellä tämä, että mistä tämä gamma säteily tulee tänne planeetalle on vielä hieman epäselvä. Sillä aurinkomyrskyjen tuoma säteily kestää n. 2 vuorokautta, ennen kuin se ehtii tälle planeetalle asti.

Gammasäteily on ionisoivaa sähkömagneettista säteilyä, joka on peräisin atomiydinten viritystilojen purkautumisesta radioaktiivisessa hajoamisessa.

Gammasäteilyn havaitsi ensin ranskalainen kemisti Paul Ulrich Villard tutkiessaan uraania vuonna 1900.

Alaskassa ja Norjassa sijaitseva NATO:n sekä USA:n armeijan skalaariase HAARP:lla pystyy myös tuottamaan gammade aaltoja (x-ray). Tarkemmin tähän liittyvä salainen projekti HAARP:lla tunnetaan salaisella toiminimellä Project Nimbus, jonka tarkoitus ja motiivi on mm. ilmastonmuokkaus. 

Michael Janitch on tutkinut mm. maanjäristyksiä sekä seismologiaa jo useita vuosia, joten hänellä on jo pelkästään seismologisesta datasta hyvin pitkä kokemus takanaan. 

Janitch sai nyt selville sen, että kuinka Wisconsin yliopisto oli väittänyt MIMIC -järjestelmässään olevan virheen. 

Mutta tämä heidän järjestelmässään edelleenkin tällä hetkellä nähtävä energia-aalto ei ole virhe tai väärennettyä dataa.
 


Mutta tämä kaikista kovin energiapiikki tulee kuitenkin 26-27.12.2016 kohdalla.  

Tiedä sitten, että onko silloin odotettavissa jotain 2004 tyynenmeren tsunamin kaltaisia luonnonmullistuksia, tai vaikka sen Kanarian saarten merenalaisen tulivuoren purkauksia. Sitä emme tiedä, mutta energia-aallot iskeytyvät jo gamma-aaltoina koko planeetalle.


Suomen säteilyturvakeskus (STUK) kertoo luonnon kosmisesta taustasäteilystä näinhttp://www.stuk.fi/aiheet/sateily-ymparistossa/luonnon-taustasateily

Kosminen säteily nyt kuitenkin sattuu myös olemaan se, jota kautta tietoisuuden evoluutio etenee tällä planeetalla lisäten valon määrää. Joten juuri tätä tietoisuuden evoluutiota materian raskaan värähtelyn pimeät voimat yrittävät täältä tukahduttaa.

Vaikka tämä onkin ns. elämänkokeiluplaneetta, jossa ketään ei pakoteta kasvamaan henkisesti, niin nyt on tullut jo aika, jossa kukaan ei pääse täällä ollessaan pakoon näitä DNA-tasolla tapahtuvia solutason muutoksia.

Energia-aallot ovat jo nyt niin voimakkaat, että osa tuntee niiden johdosta mm. päänsärkyä ja vastustavat tätä planetaarista tietoisuuden tason muutosta.

Aivan kuten ne ihmiset, jotka elävät pimeydessä, saattavat tarvita vielä aurinkolaseja ympärivuorokautisesti, kun eivät kestä edes tavallista päivänvaloa. Niin mikään ei enää suojaa näitä pimeyden voimia, jotka yrittävät tehdä kaikkensa, ettei tälle planeetalle pääsisi valo ulottumaan.

Valossa kuitenkin on totuus, jonka sisällä elää se tietoisuus, jonka tunnemme rakkaudeksi. 

Negatiivinen eliitti (Illuminati) vihaa tätä positiivisempaa tietoisuutta ja yrittää tehdä kaikkensa, ettei se saisi täällä otetta.

Kun tämä negatiivinen eliitti on saanut itse voimansa vain meidän ihmisten negatiivisista ajatuksista sekä teoista, jota he imevät kuin parasiitit itseensä. Sitä varten heillä on vielä archoneina tunnettuja henkiolentoja, jotka toimivat näinä henkimaailman parasiitteina heille.


Archonit ovat negatiivisia avaruusolentoja, jotka työskentelevät Illuminatin eliitille parasiitteina. Eli he imevät negatiivista energiaa tämän planeetan ihmisistä.

Vaikka tämä kaikki tieto on äärimmäisen salattua, niin nyt on aika kertoa nämä asiat julki.

Vanhat gnostilaiset kirjoitukset kertovat, että nämä Archonit tulevat alunperin Saturnuksesta. Mutta he sotivat Saturnuksenkin elinkelvottomaksi ja tämän vuoksi se erotettiin lopulta tuolla Saturnuksen vyöllä.Illuminatin negatiivisen eliitin verilinja taas on alunperin lähtöisin mm. Zeta Reticuli I ja II:lta tulleiden alieneiden verilinjasta.


Nämä jättiläiskokoiset 10 metriset luurangot, joita on löytynyt ovat kuuluneet muinaiselle Anunnaki-rodulle. He eivät olleet ihmisiä, koska he olivat muualta tullut avaruusrotu, joka päätti jäädä tänne asumaan.


Näistä liskon näköisistä alieneistä tehtiin aina patsaita ja kaiverruksia sumerilaisten toimesta.

Vaikka nykyään nämä Anunnakit tunnetaan enää pelkkinä sumerilaisten jumalina, niin he silti olivat muitakin kuin sumerilaisten jumalia.


Mutta on uskomatonta, kuinka ihmisille on silti päätetty valehdella näistä jättiläisistä. Eikä olla suostuttu vieläkään kertomaan koko totuutta näistä jättiläiskokoisista luurangoista, että keille ne kuuluivat.

Skepsis ry:n huuhaa-sedät julistavat nämä ylläolevat kuvat väärennöksiksi, vaikka nämä kuvat eivät ole väärennöksiä ja jättiläisten luuranko löydöt ovat aitoja.

Mutta aivan samalla tavalla kuinka Suomen museovirasto on Ruotsalaisen kansanpuolueen (RKP) hallussa ja sieltä käsin estetään kaikkien Suomen muinaishistorian löydösten kuten tämän Tohmajärven Toteemipaalun nosto.

Niin samalla tavalla kaikki Anunnaki-rotuun liittyvät kaivaukset ja niiden julkitulo estetään, ettei vain tulisi selville tämän Sumerilaisena aikana eläneen jättimäisen (7-10 m pitkän) humanoidirodun salattu historia.

Mikäli katsoo tätä nykyistä maailmankuvaa, niin jos nämä nyt vallassa olevat ihmiset ovat geeniperimältään näiden väkivaltaisilta planeetoilta tulleiden avaruusrotujen jälkeläisiä. Niin huomaa hyvin, ettei heidän sotaisat tavat ole minnekään kadonneet. Koska he ovat tuoneet ne myös tänne maa planeetalle mukanaan.

Orionilla ja Marsissa käytiin myös tuhoisa sisällissota, jossa alettiin lopulta sotimaan siitä, että saako tekoälyä käyttää väestön orjuuttamiseen.

Nyt tuo näiden molempien sotien osapuolet sotivat edelleen keskenään mm. lähi-idässä Syyriassa, Irakissa, Afganistanissa jne. Syntyen jatkuvasti kummallekin sodan osapuolelle uudelleen ja uudelleen, koska karman takia he joutuvat tuohon noidankehään.

Sillä tilanne on kyllä sellainen, että mikäli tälle maa planeetalle ei olisi ikinä päästetty yhtään näiden sotaisten planeettojen negatiivista avaruusrotua. Niin tällä planeetalla ei olisi silloin USA:n armeija hyökännyt vielä mihinkään.

Koska kaikki tämä Yhdysvaltain hallinnon negatiivinen ja itsekäs vihollisajattelu on peräisin vain negatiivilta avaruusroduilta.

Sillä näiden negatiivisten avaruusrotujen päämäärä on aina ollut alistaa ympärillään olevia ja he eivät mm. ole koskaan kyenneet empatiaan, koska heidän tunnepuoli on aivan olematon. 

Tämän vuoksi erityisesti tämä Archon rotu on ihmiskunnalle äärimmäisen kateellinen, koska he eivät kykene samanlaisiin tunteisiin kuin me ihmiset.

Tilanne on kuitenkin sellainen, että täällä maa planeetalla on tälläkin hetkellä n. alle miljardi muualta tullutta valon galaktisen liiton suurlähettilästä.

Mutta suurin osa heistä ei muista, että he ovat todellisuudessa tulleet tänne aivan muualta kaukaa.

Ongelma on kuitenkin siinä, että vaikka tämä valon galaktisen liiton tänne aikanaan lähettämät joukot ovat tulleet tänne vain sen vuoksi, kun maa planeetan uhkasi peittää pimeys. Niin tänne on kuitenkin valitettavasti myös tullut näitä negatiivisia avaruusrotuja mm. Orionilta, Zetalta, Tau-Cetiltä jne.

Kaikki tämä uusi maailmanjärjestys juutalaisten ylivalta sionismeineen on peräisin juuri näiltä negatiivisilta avaruusroduilta, joita tuli tänne karman kierrossa mm. Zetalta ja Orionilta.  

Nämä negatiiviset humanoidit ovat aiheuttaneet hämminkiä ja sisällissotia aiemminkin muissa paikoissa kuten Arkturuksella, Tau-Cetillä jne.

Mutta ne humanoidirodut joiden planeetoilla ei enää sodita ja ovat jo nousseet tarpeeksi ylös kehityksessä, niin kuuluvat avaruuden valon galaktiseen liittoon.

Valon galaktinen liitto on hyvin pitkälle kehittyneiden avaruusrotujen välinen liitto, jonka tarkoituksena on ylläpitää kosmista rauhaa ja järjestystä tällä kyseisellä linnunradalla.

Tälläkin hetkellä heidän suurin huolenaiheensa on juuri tämän planeetta maan (Tellus) tila, jonka sekasortomainen tila huolestuttaa siellä monia.

Valon galaktisen liiton sisällä jokainen heille työskentelevä on sitoutunut hommiinsa vapaaehtoisesti, joten jokainen joka päätti tulla tälle sotaisalle planeetalle teki sen täysin vapaaehtoisesti.

Mutta sen sijaan nämä Orionilla toisiaan tappaneet negatiiviset avaruusolennot joutuivat tänne karman lakien vuoksi, koska huomattiin että tämä elämänkokeiluplaneetta sopisi näille tappelupukareille paremmin.


Ihmisrodusta taas tämä hieman apinaa muistuttanut rotu oli taas yhden negatiivisen humanoidirodun risteyttämää ja sen tarkoitus oli vain luoda heille orjarotu, joka kaivaisi heille mm. kultaa. Mutta myöhemmin täällä syntyi kapina.


Mutta se että tällä pallolla evoluutio ajoi karille on ollut hyvinkin paljon tekemistä näillä muutamilla langenneilla henkiolennoilla.

Jahve oli henkiolennoksi asti edennyt tapaus, joka myös menetti luojan kulkulupansa ja hän oli kuitenkin jo siihen mennessä ehtinyt luomaan juutalaisen ihmisrodun

Mutta koska tämä juutalaisten maailmanvalloitussuunnitelma oli jo tuolloin lähtenyt etenemään, niin enää ei tuota ohjelmaa voitu peruuttaa. Joten tästä syystä vaikka Jahve menetti luojan puolen kulkulupansa, niin hän joutui sitten siirtymään freelanceriksi pimeälle puolelle. Eli teki ns. Luciferit.

Se ei ole suinkaan sattumaa, että tämä Jahve nimi on hepreankielisessä Vanhassa testamentissa.

Se on vain osoitus siitä, että myös juutalaiset ovat piilottaneet perimätietoaan, jottei nämä nykyiset juutalaiset vain löytäisi heidän alkuperäistä muinaishistoriaansa. Koska varsinkaan sionismilla ei ole juuri mitään tekemistä tämän alkuperäisen juutalaishistorian kanssa.