http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 04, 2016

Imatran kolmoissurmalla on poliittinen motiivi


Imatralla sattui äsken kolmoissurma jossa paikallinen 23 vuotias mies ampui kiväärillä hengiltä kolme naista Vuoksenvahti ravintolan edessä, joista yksi uhreista sattui olemaan vielä kaupunginhallinnon demari varapuheenjohtaja.

Kaksi muuta uhria olivat toimittajia, jotka kuuluivat samaan seurueeseen. Kaikki uhrit olivat naisia.

Nyt suomen lehdistö syöttää jatkuvasti tästä tapahtumasta propagandaa, ettei tapauksen taustalla ole mitään poliittista motiivia, vaikka jo nyt sisäministeri Paula Risikko on jo laitettu valmistelemaan aselakien tiukennuksia, jotka olivat tämän ampumavälikohtauksen poliittinen motiivi. 

Mutta tuota Imatran ampumavälikohtauksen poliittista motiivia ei käynnistänyt edes tietoisesti tämä MK ULTRA ohjelmaan valikoutunut päästään seonnut yksilö, joka onnistuttiin ohjelmoimaan lopulta tämän veriteon toteuttajaksi.

Jo tässä kuukausia aiemmin kun tämä parikymppinen nainen otettiin kiinni Helsingissä koulusurman valmistelusta, niin jo tuossa vaiheessa tiesin että Suomeen oli suunnitteilla uusi joukkomurha ja mikäli tämä nuori nainen saatiin ennen tekoaan kiinni KRP:n toimesta, niin silloin tämä joukkosurma tulisi tapahtumaan jossain muualla ja se toteutui lopulta Imatralla.

Se miksi CIA aikoo myös jatkossa toteuttaa näitä MK ULTRA yksikköönsä kuuluvien joukkosurmaajien aktivointeja johtuu siitä, että suomessa on edelleen miltei maailman eniten yksityisomisteisia  aseita väestöön suhteutettuna, joista suurin osa ovat mm. metsästysaseita.

Jokelan ja Kauhajoen koulusurmat olivat alku näille aselakien tiukennuksille, joista seurasivat vielä Espoon Sello kauppakeskuksen sekä Hyvinkään joukkosurmat.

Tämä Imatralla kolme naista hengiltä ampunut 23 vuotias mies kuuluu myös tähän samaan sarjaan kuin Hyvinkään joukkosurmaaja Eero Hiltunen sekä Kampissa ampumaradalla kolme miestä surmannut Sanna Sillanpää. Sillä kukaan heistä ei lopulta tappanut itseään.

Viraomaisten mukaan Imatran joukkosurmaaja ei tehnyt kiinniottaessa vastarintaa, vaan oli kiinniottotilanteessa rauhallinen.

Vielä kun tulevaisuudessa kuulemme tiedotusvälineissä sen, että vaikka Imatran joukkosurmista epäilty ei puhaltanut alkometriin kuin nollan, niin hänellä oli kuitenkin takanaan SSRI-mielialalääkeisiin kuuluvien psyykelääkkeiden pitkäaikaista käyttöä, joka oli saanut hänen terveydentilansa heikkenemään.

Sillä tämä sama SSRI-lääkeryhmään kuuluva serotoiinintakaisinestäjä lääke löytyy miltei aina kaikkien näiden joukkosurmien taustalta. Koska ilman serotoiinintakaisinestäjiä ei tällaiset psyykeen tason heikkenemiset onnistuisi, koska serotoiini säätelee juuri ihmisen mielenterveyttä ja näissä SSRI-lääkkeissä juuri tämän serotoiinikeskuksen toiminta lamaannutetaan tällä lääkkeellä.

Esimerkiksi rappioalkoholisteilla ilmenevä masennus johtuu juuri siitä, että kuinka pitkäaikainen alkoholin käyttö johtaa juuri aivojen serotoiinikeskuksen vajaatoimintaan ja kun serotoiinitasot heittelevät, niin tapahtuu voimakkaita mielialan laskuja.

Mutta aina näissä joukkosurmissa on taustalla aina rapakontakaa tapahtuva mielenhalinta, jota CIA harjoittaa salaisen MK ULTRA ohjelman avulla. 

Sen teknologia on jo niin pitkällä, että he voivat ohjelmoida jokaisen implantoidun henkilön pelkällä napin painalluksella ja aktivointi tapahtuu mm. satelliitti yhteyksillä, mutta näissä joukkosurmissa heille lähetetty signaali lähetetään matalilla radiotaajuuksilla, jonka voi jopa kuulla.


CIA:n sirutus-teknologia on sellainen, että siinä implantoitu henkilö saadaan mm. kuulemaan ääniä, joita heidän pään sisään lähetetään. Mutta jos nämä joukkosurmaajat kertovat tällaista poliisikuulusteluissa, niin se leimataan vain hullujen puheiksi ja he saavat usein skitsofrenia diagnoosin. 

Mutta tällainen henkilö tarvitsisi viedä vain MRAID-röntgeniin, niin jos se laite alkaisi huutaa. Niin se olisi merkki siitä, että tuossa henkilössä olisi sisällään radioaaltoja välittävä mikrosiru, koska tuo kyseinen MRAID-röntgen havaitsee sen.

Tämä kuvassa näkyvä henkilö Jori Lasonen oli Jokelan, Kauhajoen ja Hyvinkään joukkosurmaajien tavoin psyykeeltään tavallista heikompi, joten siksi hänet oli helppo ohjelmoida. Koska tähän CIA:n salaiseen MK ULTRA ohjelman kriteerit läpäisevät vain ne, joiden psyyke on tarpeeksi alhainen ja usein näillä henkilöillä on kasvanut jo voimakas viha yhteiskuntaa ja maailmaa kohtaa, kuten saimme nähdä mm. Jokelan kouluampuja Pekka-Eric Auvisen katkerista teksteistä.

Siinä vaiheessa kun joukkosurmaajan psyyke hajoaa, niin hänellä rikkoutuu lopulta myös moraali, jolloin he alkavat hautoa näitä joukkosurma-aikeita, joita mielikuvia heidän implantteihinsa lähetetään. Mitkä he sitten ottavat mielellään vastaan ja alkavat luulemaan, että nuo joukkosurma-aikeet olisivat lähtöisin vain heidän omasta päästänsä.

Kampin ampumaradalla vuonna 1999 neljä miestä surmannut Sanna Sillanpää on ollut jo vapaalla monta vuotta, koska hän kärsi jo tuomionsa ja lusi siitä valtaosan Kuopion niuvaniemen psykiatrisessa sairaalassa.

Nyt netissä on liikkunut huhuja, että tämä Imatran joukkosurmaaja Jori Lasonen olisi vielä RUK:n käynyt reserviläinen. Tapaus on saanut myös puolustusvoimien kyberasiantuntijat hyppimään seinille ja syyttämään tämän kaiken tiedon olevan Venäjä trollien propagandaa. 

Sotatohtori Saara Jantusen kirjan luettuani huomasin sen, että sotatohtorienkaan ei tarvitse älyllä loistaa, vaan se voi loistaa poissaolollaan kuten myös Hesarin NATO-trolli ja turvallisuus-bloggari Janne "Hyrsky" Riiheläisen tapauksessa. Mutta vähä-älyisyys sallittakoon myös heille, koska älykkyys tai viisaus ei ole kansalaisvelvollisuus. Sillä tämä nykyinen korruptoitunut valtiovalta oikeastaan toivoo, että enemmistö meistä tämän maan kansalaisista osoittaisi heille tuota sokeiden massojen kuuliaisuutta.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004893850.html

http://mvlehti.net/2016/12/04/valokuvassa-imatran-kolmoissurmaaja-jori-lasonen/