http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 27, 2016

Korkeassa virassa ollut Naton virkamies ammuttiin mafia tyyliin


Sotilasliitto Natolle tarkastajana työskennellyt Yves Chandelon löytyi kuolleena autostaan päähän ammuttuna. 

Vaikka Chandelon omisti itse kolme asetta, joista yksi oli hänen autonsa hansikaslokerossa, niin kuitenkaan hänen päästään löydetyistä luodeista mikään ei täsmännyt surma-aseen kanssa.

Joten tapaus viittaa silloin tilausmurhaan, jolla on ollut määrä saada hänet hiljennettyä.

Mitä tämä Naton tarkastaja sitten tiesi liikaa, mikä maksoi lopulta hänen henkensä ? 

Naton politiikka kun on ollut koko viime vuodet hyvin agressiivista Venäjälle uhittelua, jota ovat myös johtaneet USA:n armeijan kenraalitkin.


Kun vuonna 1994 m/s Estonian upotessa eräs Tallinnan satamassa tullissa varatullipäällikkönä työskennellyt Igor Kristapovits, joka kuului salakuljetuksien torjumiseen keskittyneeseen FELIX-ryhmään, johon kuului lukuisia MSB-upseereita Virossa.

Kristapovits oli takavarikoinut Estonian aluksen lastausvideon, josta näkee Amerikkalaisten sotilaiden turvaaman kuljetuksen lastauksen. Tuossa kuormassa kun oli se Ruotsiin matkannut salakuljetuslasti, jonka vuoksi koko m/s Estonia upotettiin pommilla meren pohjaan, koska Viron hallinto ei suostunut tekemään mitään tuolle Tallinnan ja Tukholman väliselle aseiden salakuljetukselle.

Kristapovits surmattiin kahdella niskalaukauksella vain kolme viikkoa Estonian uppoamisen jälkeen Viron armeijan pistoolilla kotitalonsa edessä.

Hän nyt vain sattui tietämään sen, että mitä tuossa salaisessa USA:n armeijan lastissa oli, jonka vuoksi Estonian alus upotettiin pommilla meren pohjaan ja tämän vuoksi hänet piti hiljentää.

Nyt tämä vasta murhattu Naton tarkastaja Yves Chandelon on tiennyt jostain jotain liikaa, minkä vuoksi hänet murhattiin mafia tyyliin autoonsa.

Oliko hänellä kenties tietoja Naton sekaantumisesta mm. valtionterrorismiin, mikä saattaisi olla yksi mahdollinen syy sille, että tästä virkamiehestä on päätetty hankkiutua eroon keinolla millä hyvänsä.

Poliittisissa murhissa on vielä monia eri luonteita, että mafia tyyliset murhat pyritäänkin tekemään juuri tuollaisilla avoimilla murhilla, kun taas salamurhat pyritään tekemään mm. myrkyttämällä, joista ei jää jälkiä.

Natolla on toiminut monia salaisia yksiköitä, joiden sisällä toimii eri Nato maiden armeijoista rekrytoituja upseereja. 60 ja 70-luvulla tämä ryhmä toimi koodinimellä Operaatio Gladio, jolloin he järjestivät useita pommi-iskuja Italiassa ja Saksassa. Joista sitten aina syytettiin silloisia poliittisia vastustajia kuten vasemmistolaisia terroristeja.

Vaikka Gladio paljastuikin 90-luvulla, niin silti tämä samankaltainen maanalainen kuolemanpartio on edelleen Natolla olemassa ja siihen kuuluu edelleen lukuisten Nato-maiden upseereja.

Nämä Gladion suorittamat operaatiot olivat miltei aina valtionterrori-iskuja, joita Nato nimitti peiteoperaatioiksi (covert operations). Mutta edelleen nämä Nizzan ja Saksan Scania-rekkaiskut ovat olleet myös näitä peiteoperaatioita, joiden takana vaikuttaa myös Naton salaisiin osastoihin kuuluvat upseerit.

Nämä Naton kautta tilatut valtionterrori-iskut tilataan usein Saksan kautta ja toimeksiantoja sinne tekee myös CIA. Mikä tarkoittaa myös sitä, että Saksan armeijan sisällä toimitaan CIA:lle aliurakoitsijana myös valtionterrorismihommissa.


Lähde: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Chandelon-59487

http://www.express.co.uk/news/world/747259/NATO-Auditor-General-is-found-shot-dead-in-suspicious-circumstances