http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 20, 2016

Jo 12 kuollutta yliajon seurauksena, yli 50 sairaalassa


Berliinin keskustassa tapahtuneen yliajon uhriluku on noussut ja se on nyt 12 kuollutta, kun sairaalassa on yli 50 loukkaantunutta, joista osa on loukkaantunut vakavasti.Välikohtaus sai alkunsa, kun Berliinin keskustassa maanantai-iltana paikallinen maahanmuuttajataustainen mies ajoi toisen maahanmuuttajataustaisen muslimin kanssa päin väkijoukkoa Berliinin keskustassa sijaitsevalle joulutorille rekka autolla.

Kuitenkin viranomaisten viestit tapahtuneesta ovat kovin ristiriitaisia, sillä he väittävät ottaneensa kiinni ajajaksi epäilleen henkilön lähistöltä ja nyt poliisi selvittää, että oliko hän rekan kuljettaja. Kun taas ajoneuvon kyydissä ollut henkilö on nyt kuollut.

Ranskan Nizzassa viime heinäkuussa muslimiperäinen mies ajoi rekalla päin väkijoukkoa, kun hänelle oikein raivattiin ensin tilaa. Koska paikallinen poliisi joka muuten tuon juhlaparaatin aikana oli laittanut Nizzan kaduille blokin, poisti ensin kaikki poliisiautot tiesulusta. Jolloin yliajaja sai rekalleen tilaa tulla ajamaan ihmisiä hengiltä, joita kuoli tuossa yliajossa peräti 85. Koska tuolloin Nizzassa oli käynnissä kansallinen juhlaparaati, joka oli tuonut kaduille suuren joukon ihmisiä.


Tässä Saksankaan yliajossa ei tarvitse olla ennustaja, että mitä tästä epäillystä seuraavaksi kerrotaan.

Seuraavaksi kerrotaan se, että kuinka hän kuului ISIL taisteilijoihin ja kosti tällä joukkomurhalla Syyrian ja Aleppon tapahtumia, joista syyttää tod. vielä Venäjää. Jolloin tämä koko tapaus linkittyy vielä tämän Venäjän suurlähettilään poliittiseen murhaan. 

Sillä USA:n, Saksan sekä Turkin hallinto eivät pidä siitä, että kuinka Venäjän armeija tuhoaa parhaillaan Aleppossa terroristien tukikohtia.

ISIL, ISIS terroristit kun taistelevat Syyriassa mm. USA:n ja Saksan veronmaksajien piikkiin, joten tämä selittää kaiken tämän käynnissä olevan koston kierteen.  

Turkki ja ISIS ovat jo pitkään toimineet Syyrian osalta yhteistyössä keskenään. 


Lähteet: https://www.rt.com/news/370827-berlin-christmas-market-truck/ 

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201612192200043170_ul.shtml