http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 24, 2014

Youtube hankki palvelukseensa 200 verkkotrollia, päästäkseen sensuroimaan sisältöään paremminYoutuben suunnalta kuului uutisia, että yhtiö hankki nyt peräti 200 verkkotrollia palvelukseensa, jonka tarkoituksena on estää Youtuben palvelusta näkymästä kaikkia eräillekin tahoille epämiellyttäviä videoita.
En tiedä sitten lieneekö yhtään sattumaa, että viimeisen 2-vuoden aikana allekirjoittaneen nykyinen Youtube tili on saanut olla täysin rauhassa näiltä Googlen/Youtuben kanavan valituksilta, mutta nyt viime perjantaina tuli hämärä toimeksianto, joka oli lähetetty Youtube kanavalleni ja sen johdosta sitten evättiin pysyvästi ladata yli 15 min. pitkiä videoita Youtubeen jatkossa. Joten joutui lähtemään toisella tilillä liikkeelle. 

Kolmesta toikeksiannosta koko kanava pistetään sileäksi ja näin kävi tämän blogin pitäjälle 2012 keväällä.


Yhdysvaltalainen aktivisti Mark Dice, jonka Youtubekanava oli erittäin suosittu poistettiin Youtuben toimesta mitään kertomatta. Hänen Youtube kanavallaan oli jo uskomattomat 265 000 tilaajaa ja samalla lähti kokonaiset 800 videota.

Tämä ei voi olla mitenkään sattumaa, että juuri kun Youtube lanseerasi nämä 200 sensoria palvelukseensa, niin monien NEW WORLD ORDER aktivistien Youtube kanavia häviää kuin tuuleen ja Facebook tunnuksia jäädytetään. 

Sellaisenkin uutisen tässä voisi vielä kertoa, että kohutun ydinaktivisti Arto Lauri on kuluneen kuukauden aikana joutunut poistetuksi Facebookista omalla nimellään jo 3 kertaa. 

Mutta kuten Mark Dice tuossa ylläolevalla videollaan kertoo, niin aivan turha on näiden eräiden tahojen alkaa yrittää sensuroimaan mm. Youtuben sisältöä. Sillä jokainen meistä aktivisteista pistää kanavan jokainen kerta uudelleen pystyyn ja mitä enemmän sana tästä järjettömästä Youtuben sensuurista leviää eteenpäin. Niin ne vain ampuvat sillä omaan jalkaansa.

 

Internet sensuurin lisääntyminen on suoraa seurausta valtaeliitin ja Pentagonin harjoittaman informaatiosodan kiihtymisestä. Se kuvastaa myös paljon sitä, kuinka paljon tämä talous ja valtaeliitti pelkää tätä tietoisuuden vallankumousta.

Illuminati on siis käytännössä aikamoisessa sillassa jo ja ajatushautomoidensa puolella yrittävät epätoivoisesti vielä keksiä jonkin viimeisen globaalin kriisin, jolla saisivat sysättyä uuden maailmanjärjestyksensä alulle ja tämä kriisi taitaa edelleenkin olla suunnitelma suursodasta (III-maailmansota). Mutta sen ei tarvitse oikeasti tapahtua, jos me emme sitä globaalisti halua. Koska suursodat ja niihin kansojen lähettäminen on ainakin Yhdysvalloissa historian valossa aina myyty median kautta kansalle ensin.

 

Lähde: http://www.digitaltrends.com/web/youtube-using-200-super-flaggers-to-hunt-down-offending-content/#!A5hzQ