http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2014

Ukrainan tarkka-ampujien alkuperä selvisi vuodetussa Viron ulkoministerin puhelussaNyt on sitten virallista tietoa, että Ukrainan syrjäytetyllä johtajalla Janukovitshilla ei ole mitään tekemistä näiden Ukrainassa toimineiden palkattujen tarkka-ampujien kanssa.

Tarkka-ampujat jotka ampuivat poliiseja sekä mielenosoittajia olivat tiettävästi Maidanin vallankumousjohdon palkkaamia, selviää vuotaneesta puhelusta, joka käytiin Viron ulkoministeri Urmas Patetin ja EU:n ulkoasianhoitaja Catherine Ashtonin välillä 25.02.2014.


"On olemassa yhä voimakkaampi ja voimakkaampi käsitys siitä, että tarkka-ampujien takana ei ole Janukovich, mutta se on joku uudesta koalitiosta," sanoi Viron ulkoministeri Paet puhelinkeskustelussa Ashtonin kanssa.

"Luulen, että me emme halua tutkia sitä. Tarkoitan. Minä en tuota ole valinnut, se on mielenkiintoista, Huh", Catherine Ashton vastasi.

Puhelu tapahtui sen jälkeen kun Viron ulkoministeri Urmas Paet oli vieraillut Kiovassa 25. helmikuuta. 

Paet julkaisi Twitterissä vierailunsa aikana 25.2. seuraavan viestin: 

"Tapaaminen Kiovassa parlamentin varapuhemiehen kanssa ja Party of Regions -puolueen johtajan kanssa. On tärkeää muodostaa nopeasti uusi hallitus."

Ääninauhan on tietojen mukaan ladannut nettiin Ukrainan turvallisuuspalvelun (SBU) upseerit, jotka ovat hakkeroineet puhelun ja he ovat edelleen lojaaleja vallasta suistetulle presidentti Victor Janukovichille.

 


Tämähän tässä Ukrainan laittomassa vallankaappauksessa on älyttömintä, että kuinka valtamedia syöttää siitä jatkuvasti 100 % valhetta ja potaskaa. Mutta myös Suomenkin koko hallinto on pakotettu olemaan siitä vain yhtä mieltä ja yhtymään tähän siellä vallankaapanneiden propagandaan mukaan.


Kun tällainen toimintahan on puhdasta fasismia. Tällä hetkellä ainoastaan Venäjä uskaltaa vastustaa Ukrainan nykyistä vallankaappauksella toteutettua väliaikaista natsihallintoa.


Voi vaan kuvitella, että millaisella raivolla ja epätoivolla tällaiset Ukrainan turvallisuuspalvelu USB:n vuotamat puhelut otetaan vastaan, koska ne romuttavat sen viimeisenkin uskottavuuden tästä talous ja valtaeliitin junailemasta vallankaappauksesta Ukrainasta. Jossa kaikki demonisointi on pyritty kohdistamaan sen entiseen johtajaan Viktor Janukovitshiin.

USA:n hallinnon suorittamat tihutyöt kun eivät näemmä kestä päivänvaloa.

Päivitys: Nyt Viron ulkoministeri Urmas Paet on myöntänyt salakuunnellun puhelun aitouden.