http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 06, 2014

Yellowstonessa tapahtuu juuri nytJuuri nyt saamamme tietojen mukaan Yhdysvaltain, Yellowstonessa tapahtuu. 

Maankuori siirtynyt jo n. 35 cm ja kaikki seismiset monitorit ajettu alas. Mutta mikään virallinen taho ei tiedota mitään asiassa, vaikka lähialueilla asuvien evakuointi tulisi aloittaa tämänkaltaisissa vaaratilanteissa.


Mieleen palautuu väkisinkin tämä 2012 niminen katastrofielokuva, jossa Yellowstonenkin tulivuori purkautui tuhoisissa merkeissä.

Siinäkin elokuvassa vallanpitäjät salasivat ympäristökatastrofin ihmisväestöltä loppuun saakka, eivätkä tehneet juuri mitään pelastaakseen valtaväestöstä ketään. Vaan keskittyivät vaan eliitin pelastustehtäviin ja juuri tällä tavalla tullaan toimimaan, jos suurempia ympäristökatastrofeja sattuu. Sillä jo pelkästään Yhdysvalloissa eliittiä varten on rakennettu suuria maanalaisia bunkkereita, jonne pääsemiseksi on oltava ylitetty tietyt turvaluokitukset. 

Nämä bunkkerit on rakennettu jo useita vuosia sitten ja niitä ylläpitää yllä Yhdysvaltain armeija. Valtaväestölle on taas olemassa lähinnä FEMA:n keskitys ja uudelleenkoulutusleirejä, joiden olosuhteet eivät juuri vankiloista eroa.  

Jo siitä voi päätellä paljon, että tämä Yhdysvaltain nopeantoiminnan virasto FEMA (Federal Emergency Management Agency) tilasi jo yli 7 vuotta sitten miljoonia muoviarkkuja FEMA:n keskitysleireille, joiden käyttötarkoitus ei varmasti jää kenellekään epäselväksi.

Vielä tarvitaan se joku massavirus liikkeelle, jolla tämä Illuminatin valtaeliitti alkaa lahtaamaan valtaväestöä miljardikaupalla pienemmäksi ja se voidaa laittaa liikkeelle milloin tahansa.

Eliitti lähtee tuolloin taas itse maan alle ralemtamiinsa bunkkereihin piiloon sen ajaksi, kun tappava virus on vapautettu liikkeelle. Koska eivät he itse halua tuhoutua itse kehittämänsä viruksen johdosta.

Tämänkaltaisia massavirusten skenaarioita on kuitenkin lähes mahdotonta ennustaa, sillä jo 2009-2010 vuoden sikainfluenssa epidemia oli keinotekoisesti aiheutettu ja useat valtiot kuten Puola kieltäytyvät tilaamasta yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta. Minkä vuoksi koko Puolan valtionjohto tapettiin järjestetyssä lento-onnettomuudessa 2010 maaliskuussa.
Mutta tästä Yellowstonen seismisestä aktiivisuudesta vielä sen verran, että jo vuonna 1998 mm. MTV3 kanavallakin julkaistuissa Juhan af Grannin "Ihmiskunnan Viimeinen Exodus" filmeissä kerrottiin, kuinka Yhdysvaltain alueesta melkein kolmannes osa tulee vielä aikanaan uppoamaan meren alle.