http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 13, 2014

E-Call hälytysjärjestelmä tulossa henkilöautoihin


EU mepit (euroedustajat) päättivät helmikuussa 2014 äänestyksessä, että kaikissa EU:n alueella myydyissä uusissa autoisa on E-Call hälytysjärjestelmä, joka tarkoittaa sitä että jos auto ajaa vakavan kolarin niin se hälyttää automaattisesti ensiavun paikalle.

Tämänkaltainen hälytysjärjestelmä henkilöautoissa muistuttaa vaan niin kovasti ISOVELI VALVOO tyyppistä liikeneturvajärjestelyä. Sillä olisi tuollaisen tietokonejärjestelmän sisällä lastenleikkiä jollekin koodarille ohjelmoida kenen tahansa autoilijan hälytysjärjstelmä myös niin, ettei se ottaisikaan yhteyttä ensiapuun mahdollisen vakavemman kolarin tultuta kuvioihin.

Lisäksi henkilöautojen etä-hakkerointi/ohjaus tuntuvat olevan tulevaisuuden juttu, että tämänkaltainen kehitys ei varmasti lisää autoilun turvallisuutta kenenkään autoilijan kohdalla. Mutta mitäpä näille liikennefasisteille voisi tehdä. Koska niin kauan kuin tämä fasistinen EUROSTOLIITTO on voimassa, niin tasan niin kauan näitä fasistilakeja lyödään läpi vuodesta toiseen.Ukrainankin nykyinen laiton hallinto on fasistinen natsihallinto jota EU kannattaa. Niin tämän jälkeen ei liene enää kenelläkään mitään kysyttävää minkälainen hallintomekanismi on tämän EU:n takana todellisuudessa = NATSIHALLINTO, jonka lopullinen liittovaltiollinen valtaannousu on enää ajan kysymys.