http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 21, 2014

Uusia tietoja kantautui Malesian turmakoneen kulisseistaMalesian turmakoneeseen liityen on kantautunut taas uusia tietoja.  Kyydissä olleet 20 matkustajaa olivat Yhdysvaltalaisen Freescale Semiconductor yhtiön työntekijöitä, joilla oli huippuluokan tekninen osaaminen takanaan. 

Juuri päivä ennen kadonnutta Malesian  lentoyhtiön MH370 lentoa kyseinen yhtiö oli julkistanut sotilaskäyttöön tutkalaitteita. Kyseinen yhtiö valmistaa myös mikrosiruja ja on keskittynyt mm. Yhdysvaltain markkinoille.

Yhtiön rahoittajina ja osakkeenomistajina ovat toimineet mm. Carlyle Group sekä muutamia yksityisiä sijoittajia, joihin kuuluu tietojen mukaan jopa entinen USA:n presidentti George Bush Sr. sekä ent. Iso-Britannian pääministeri John MajorKoneen katoamispaikka on mitä todennäköisimmin kuvassa oleva alue, jonne se on todennäköisimmin räjäytetty alas ja syy siihen, miksi konetta ei tahdota oikein löytää johtuu tietenkin siitä, että pommi-iskun selviäminen asettaisi koko jutun paljon arempaan valoon.

 

Omituista on vielä se, että kuinka Israelin ilmavoimille tiedotettiin päivä ennen että heidän tulisi valmistautua Malesialaisen koneen kaappaukseen. Boeing 777 koneessa jopa spekuloitiin olevan vaarallista ydinlastia, jotta se täytyisi sen vuoksi ampua alas.

No oli miten oli, mutta Freescale Semiconductor yhtiöön tämä hävinneen koneen mysteeri liittyy mitä vääjäämättä ja median siitä vaikeneminen vain vahvistaa epäillyksiä. 
Lähde:  http://www.secretsofthefed.com/motive-malaysian-plane-20-passengers-worked-electronic-warfare-military-radar-firm/

http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/03/16/Israel-Prepares-for-Attack-by-Hijacked-Malaysian-Plane 

http://www.timesofisrael.com/israel-tightens-airspace-security-after-jets-disappearance/