http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014

Malesian turmakonejupakan poliittinen motiivi on peittää Ukrainan tapahtumatHarvoin sitä lukee asiaa Helsingin Sanomista, mutta tällä kerralla HS:n Washingtonin kirjeenvaihtaja Tuomas Niskakangas on oikeilla jäljillä, kun hän paljasti Hesarin kirjoituksessaan Malesian turmakonejupakan olevan uutiskanavienkin käyttämä tietoinen peittelyoperaatio. 

Sillä tuntematon lähde vahvisti asian, kun uuriskanava CNN:n johtoportaaseen kuuluva nimettömänä pysyvä henkilö kertoi The New York Times -lehdelle, että kanavan päätös keskittyä vain Malesian turmakoneen mysteeriin on tietoinen.

Siinä ei nyt paljoa luulisi älliä tarvittavan, että osaa päätellä sen mitä Malesian turmakonejupakalla oikein pyritään peittelemään ? No Ukrainan kriisin tapahtumia tietenkin, koska sitä on pelkästään Yhdysvallat rahoittanut jo 5 miljardilla dollarilla.

Tämä Malesian turmakonejupakka on siis maailman laajimmassa medianäkyvyydessä osa Pentagonin suoltamaa informaatiosotakampanjaa. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö konetta oikeasti pudotettu alas ja sen mukana saatu mm. näitä 20 Austinilaisen yhtiön (Freescale Semiconductor) työntekijää hengiltä. Mutta yhdistämällä tämä lavastettu lentoturma Ukrainan tapahtumien peittelevään informaatiosotakampanjaan on jo mielestäni tehokkuusajattelua hyödyntävää ammattiluokan infosotaa Pentagonin suunnalta.
 
Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1395395807378?jako=e5edd55a9e9633401aa32acd3b95f827&ref=fb-share