http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 13, 2014

Valtaeliitti otti mediamanipulointikeinot EU:n ja USA:n välisen vapaakauppasopimuksen lobbaamiseksiKovin vastatuulessa ollut USA:n ja EU:n välinen vapaakauppasopimus sai mediassa uusia mittasuhteita, kun vapaakauppasopimusta eteenpäin lobbaava valtaeliitti otti käyttöön klassiset mediamanipulointikeinot.

Nyt ilmoitettiin kuinka Europarlamentti oli oikein lyönyt nyrkkiä pöytään USA:lle ja vaatinut Jenkkejä lopettamaan NSA vakoilun, tai muuten EU hylkää tämän vapaakauppasopimuksen. Se asetettiin nyt kuulemma Jenkeille ehdoksi.

Juttu oli päivän Uuden Suomen uutisia.

Kriittisesti tarkasteltuna: Fasistisen maailmanhallinnon sekä uuden maailmanjärjestyksen lobbaaja Yhdysvaltain hallitus on siis saanut uhkaukaasin Euroopan parlamentilta, joka vaatii Jenkkejä lopettamaan NSA vakoilun, jonka jälkeen tämä fasistinen EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus voidaan EU:n toimesta hyväksyä.

Tahot jotka kontrolloivat Yhdysvaltain hallintoa sekä Europarlamenttia ovat täysin samat pienen eliitin roistoista kuuluva sakki, joiden hallinnassa on myös kaikki yksityiset pankit, jotka painavat yksinoikeudella rahaa tyhjästä ilmasta ja pumppaavat suuria voittoja mm. sotateollisuudenkin avulla.

Kuullostaako siis kovin loogiselta ja todenperäiseltä, että pankkiirieliitti lähettää itselleen uhkaukaaseja EU:n kautta ?

Kyseessä kun on Israelista tuttu Hasbara, jolla muokataan kokonaisia suuria massoja muokkaamalla heidän julkista mielipidettä asiasta kuin asiasta.

1. Luodaan ongelma (EU esittää valeukaasin USA:n hallinnolle koskien sen harjoittamaa NSA vakoilua)

2. Synnytetään reaktio (Ilmoitetaan valtamediassa, että jos USA lopettaa NSA vakoilun niin vasta silloin tämä EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus voidaan hyväksyä EU:n taholta)

3. Luodaan ratkaisu (EU hyväksyy fasistisen EU:n ja USA:n välisen vapaakauppasopimuksen)

Näin hallitaan suuria massoja