http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 20, 2014

Sarasvuon ohjelma lopetettiin Bäckmanin vierailun takia


Jari Sarasvuon keskusteluohjelma lopetettiin kesken kauden ja syyksi perusteltiin huonot katsojaluvut. Mutta tämä on kaukana totuudesta, sillä todellinen syy ohjelman lopettamiseen oli kohudosentti Johan Bäckmanin vierailu ohjelmassa. 
Koska hän toi siinä niitä Venäjään ja Ukrainan kriisiin liittyviä poliittisia asioita esille joita Suomessa pyritään peittelemään valtamedian taholta viimeiseen asti ja kanavajohto sai kuulemma huhujen mukaan jopa Yhdysvalloista asti painostus/uhkaukaaseja, että kyseinen ohjelma on lopettettava välittömästi ja näin todellakin tehtiin.Sarasvuo kertoi saaneensa Bäckmanilta tekstiviestin maanantai-iltana, jossa hän pyysi vahvistusta sille että hänen potkunsa johtuivat siitä, että hän päästi Bäckmanin ohjelmaansa. Jari Sarasvuo tekstasi takaisin ja sanoi, että "Epäilen, että ratkaisevasti. En kadu!".

Nyt Iltalehti uutisoi aiheesta ja Sarasvuota on painostettu kulisseissa, että kyseessä onkin pelkkä väärinkäsitys, koska tapaus on jo saanut aikaan poliittisen skandaalin mittasuhteet, sillä Sarasvuo kertoi saaneensa haastattelupyynnön ja kutsun Venäjälle televisio-ohjelmaan.  


Tästä siis näemme, että keiden käsissä Suomen televisiokanavien ohjelmat todellisuudessa ovat, sillä Russofobiset Sionistiset mediakorporaatiot saavat minkä tahansa ohjelman lakkautettua täältä kesken tuotantokauden sitä halutessaan. 

Sarasvuon ohjelmaa lähettävä Neloskanava on Sanoma-konsernin omistama tv-kanava, joka syntyi kun Sanoma Entertainment Finland, Sanoma Magazines Finland ja Sanoma News yhdistyivät. Sen liiketoimintayksiköitä ovat Magazine Media, Kids Media, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat ja Nelonen Media.