http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014

Ukrainan 33-tonnin kultavarannot putsattiin Kiovasta

Kiovasta on kantautunut sellaisia tietoja, että Ukrainan valtiolle kuuluvat kultavarannot ovat nyt lähteneet kaikessa hiljaisuudessa Yhdysvaltain matkaan ulkomaille. Määränpäänä ilmeisesti Yhdysvaltain keskuspankki.

Sama kultavarantojenputsausoperaatio suoritettiin myös 2011 keväällä Libyassa, jolloin valtaeliitin lähettämät sotajoukot tekivät invaasion Libyaan ja tappoivat samalla Muammar Gaddafin kansainvälisten lakien vastaisesti. 

Tätä tällaista kultaharkkojen putsausta voisi kai kutsua eräänlaiseksi uuden maailmanjärjestyksen globaaliksi pankkidemokratiaksi, joka on enemmän sääntö kuin poikkeus Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO/NEW WORLD ODER) suunnitelmille geopoliittisesti tärkeiden valtioiden kanssa.
Mutta jostainhan niiden Jenkkienkin pitää saada lisää rahaa suuriin sotiin ja ei näköjään Afganistanin ooppiumi lyö enää tarpeeksi leiville. 

Tähän on lisäksi huomautettava sellainenkin tosiasia, että myös Suomen valtiolle kuuluvat kultavarannot eivät ole enää Suomessa, vaan niitä pidetään Euroopan Keskuspankin holveissa. Joten mikä järki tällaisessa pankkitalletuksessa oikein on, että annetaan yksityiselle rikollispankille suurin osa Suomelle kuuluvista kultaharkoista ja viedään ne jonnkin päin Eurooppaan säilöön todellisten talousrikollisten pankkiin ja sitten Suomen pankilla on enää paperilappuset todisteena, että Suomen valtion kultaharkot ovat EKP:lla säilössä. Sillä näillä Suomenkin valtion kultavarannoilla voidaan käytännössä tehdä mitä vaan sillä aikaa, kun ne ovat virallisesti EKP:n holveissa.

Mutta jos Suomi ei olisi EU:ssa, niin silloin EKP ei vaatisi Suomelle kuuluvia kultaharkkoja itselleen. Nyt kuitenkin Ukrainan nykyisen laittoman fasistihallinnon kohdalla EU-diiliä yritetään lyödä siellä läpi väkisin ja tästä 33-tonnin kultaomistusten putsauksesta päätellen suunnitelmat ovat jo täydessä höyryssä.

Suomen pankki ilmoitti vuoden 2013 lopussa, että sillä on 49 tonnin kultaomistukset eripuolilla maailmaa:

- n. 50 % kullasta on Britanniassa
- Viidennes Ruotsissa
- 18 % Yhdysvaltain keskuspankissa
- 7 % Sveitsissä
- 4 % Suomessa

49 tonnin kultaharkkojen arvo on nykyvaluutalla mitattuna n. 1.6 miljardia euroa.

Keskuspankit kertovat omistavansa kultaa eteenkin sen vuoksi, että se on hyvä poikkeusolosuhteissa. Alunperin kun kultavarantoja pidettiin liikkeelle laitettujen setelien katteena. Mutta siinä vaiheessa kun sijoituspankkiirit astuivat kuvioihin, niin yksityistetty keskuspankkitoiminta sai monet valtiot velkaantumaan ja nykyään maailmalla on vain enää harva maa, jossa pankkitoimintaa ei olla vielä pystytty/ehditty yksityistämään. Niitä on mm. Iran sekä Pohjois-Korea ja lieneekö yhtään yllätys, että molempia maita demonisoidaan jatkuvasti Yhdysvaltain taholta. Mistäköhän syystä?