http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 18, 2014

Blackwaterin tarkka-ampuja ampui jo ensimmäisen UkrainalaissotilaanNyt se on sitten alkanut. Venäjän armeijan nimiin lavastettu valehyökkäys, kun tiettävästi yksi Blackwaterin tarkka-ampuja onnistui ampumaan tänään Ukrainailaissotilaan hengiltä.


Blackwaterin erikoisjoukkoja nähtiin jo viikkoja sitten Donetskin kaduilla ja syy miksi he ovat Ukrainassa on täysin Yhdysvaltain hallinnon likaiset motiivit, jotta suursota saataisiin alkamaan on ensin lavastettava false-flag hyökkäys josta syytetään vastapuolta (Venäjä).

Yhdysvaltain sotilastiedustelu jäi jo kiinni menneellä viikolla, kun muutama hakkeroitu sähköpostiviesti päätyi julkisuuteen. Siinä näki kuinka yksiselitteisesti Yhdysvaltain armeija on lähettänyt Ukrainaan erikoisjoukkojaan lavastamaan Venäjän tekemiä hyökkäyksiä, jotta suursota (III-maailmansota) saataisiin alkamaan.

 

Suomen mediassa ollaakin nyt pommitettu rajun luokan propagandaa, että Suomen kansa olisi muka lisännyt NATO-myönteisyyttään tämän Ukrainan kriisin johdosta. Väite on täyttä potaskaa.

Nyt tällä hetkellä nämä lukuisat maanpetturi ministerit ja poliitikot odottavat kieli pitkällä, että josko se suursota sieltä Ukrainan ja Krimin niemimaalta saataisiin alkamaan, niin päästäisiin liittämään Suomi laittomasti Natoon kansalta kysymättä.

Suomen valtamediakin tuntuu olevan lähes täysin russofobien käsissä ja tämä Suomen ulkopoliittinen instituutti enemmänkin Russofobian instituutti. Että eipä ihme, että miksi kansan sisällä ryssäviha hautuu alla kun tätä Venäjänvastaista propagandaa tuupataan ulos 24/7 ja syy on täysin siinä, että Suomen mediat ovat Sionististen mediakorporaatioiden käsissä. Täällä kun ei ole esim. RT:n (Russia Today) tai PressTV kaltaista vapaampaa mediaa. Mutta kun kuitenkin eletään internetin aikakaudella, niin tälläkin RT:llä on yli 630 miljoonaa potentiaalista katsojaa ja se ottaa Sionisteja aivoon niinkin paljon, että tätä RT:tä haukutaan aina kansallisesti vaikka missä ja syytetään mm. salaliittoteorioiden levittämisestä.

Se on merkillistä kuinka juuri salaliittoteoriat ovat kaikkein eniten vahingollisia näille valtaeliitin Sionisteille. Mutta sitten he yrittävät lukuisien skeptikkojärjestöjen kautta uskotella, että kaikki salaliittoteoriat ovat vain puhdasta vainoharhan tuotetta.Yhdysvaltalainen aktivisti Luke Rudkowski kohtasi muutama vuosi sitten Obaman entisen neuvonantajan Cass Sunsteinin ja tivasi häneltä vastausta siiten, että miksi juuri salaliittoteoreetikkoja vastaan tulisi hyökätä internetissä järjestelmällisesti. Koska Sunstein oli kirjoittanut tämän omaan viralliseen muistioonsa, joka on osa Yhdysvaltain hallinnon poliittista agendaa.

Sunstein ei oikein ollut halukas vastaamaan koko aiheeseen ja väisteli kysymystä loppuun saakka. Joten tästkin huomaamme sen, että kuinka nämä valtaeliitin kätyrit eivät tahdo koskaan käydä minkäänlaista avointa keskustelua näistä valtaeliitin sisäisistä ja poliittisista asioista. Henry Kissinger myös ei ollut halukas keskustelemaan työstämästään depopulaatiohankkeesta.