http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 13, 2014

San Francisco kieltämässä pullotetun lähdeveden myynninEkofasismi sai jälleen jatkoa kun San Francisco ilmoitti, että se aikoo jatkossa kieltää pullotetun lähdeveden myynnin. 

Uudistus perustellaan mm. ympäristöhaittojen vuoksi, mutta todellisuudessa tämän uudistuksen takana hengittää vahvasti Monsanto, joka on jo eri puolin maailmaa tuonut kemikaalimyrkkyjään vesijohtoveden puhdistukseen. Jo pelkästään Tanskassa tämä on saanut aikaan tuhoisia vaikutuksia vesijohtoveden laadussa.


Nestlé yhtiön pääjohtaja Peter Brabeck-Lemathe puhui jo 2013 vuonna julkisuudessa, kuinka kaikki maailman juomavesi pitäisi yksityistää. Syy on täysin siinä, että kuinka puhdas juomavesi mielletään maailman tärkeimmäksi elintarvikkeeksi.

Mutta mikä intressi on sitten monikansallisilla suuryhtiöillä hallinnoida kansallisen juomaveden monopolia ? Sillä sen takana on vain ja ainoastaan monikansallisten suurtyhtiöiden sekä yksityisten pankkien pyörittämän eliitin depopulaatiohanke YK:n Agenda 21.

Kieltämällä tulevaisuudessa koko lähdeveden saatavuus, on sitten valtaväestöllä enää jäljellä tämä natriumfluoridimyrkkyvesi jota raanasta tulee ja sitä myös suosittelee globaali rikolliseliitti juotavaksi. 

Sillä tämä kaikki ekofasistinen kehitys mitä tulee kaikille kuuluvaan perusoikeuteen, eli juomaveteen on suuren uhan alla. Koska oikeus puhtaaseen juomaveteen yritetään kieltää lopulta kokonaan ja Suomen valtion osalta siihen kuuluu meidän kansallisomaisuuden (pohjavesi) alueiden myynti monikansallisille suuryhtiöille.Ihmisestä n. 70 % on vettä ja sillä on siksi äärimmäisen tärkeä tehtävä meidän kaikkien terveytemme kannalta. Joten ei ole ihme sitten miksi vesijohtoveteen ollaan lisätty kautta aikain natriumfluoridia, joka kalkkeuttaa käpyrauhasen toimintaa. Tällä sitten pidetään suuret ihmismassat laajemmassa epätietoisuudessa.

Juomaveden laatuun on olemassa monenlaisia konsteja kuten esim. energisoitu vesi ja Suomessa tällaisia laitteita jälleenmyy moni pienyrittäjä kuten vaikkapa VESIRIIKONEN.

Energisoitu vesi on maallikolle selitettynä vettä joka on palautettu sen alkuperäiselle tasolle, jolloin siinä on myöskin kaikki terveyttä edellyttävät mekanismit mukana.


Kuvassa on Grander vesilaitteiden vedenenergisointilaitteita.

Lähteet: http://yle.fi/uutiset/san_francisco_kieltamassa_pulloveden_myynnin_kaupungin_mailla/7120496