http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 25, 2014

Malesian lento MH370 päätyi mereen
Malesian pääministeri Najib Razak vahvisti eilen tiedotustilaisuudessa, että kateissa ollut lento MH370 päätyi Intian valtamereen.

Koneen putoamispaikka on hyvin kaukana siitä lentoreitistä, missä koneen kuului normaalisti lentää. 

 
 

Satelliittikuvista saatiin selville, että meressä oli epämääräistä rojua.

Kovin poikeuksellista tilanteesta tekee se, että julkisuudessa ei olla vielä kertaakaan mainittu nyt sitä mahdollisuutta että kone olisi ammutta tai räjäytetty alas tarkoituksella. Sillä suihkukoneet eivät tuosta vain itsestään putoa alas kenenkään huomaamatta. 

Jos näin tapahtuisi, niin pilotit pystyisivät lähettämään eteenpäin hätäkutsun. Mutta silloin kun tällainen lentokone ammutaan tai räjäytetään alas, niin ohjaamo ei silloin todennäköisesti kerkeä edes reagoimaan siihen.

 

Lennolla kuolleet 20 Freescale Semiconductor -yhtiön työntekijää olivat tietojen mukaan erään yhtiön valmistaman mikrosirun patentinhaltijoita. Kyse on KL-03 mikrosirusta, jota tämä eräs Yhdysvaltalainen yhtiö valmistaa. 

Malesian lentoturman myötä Jacob Rothschildista tuli nyt johtava patentinhaltija tämän kyseisen KL-03 mikrosirun suhteen, kun muut patentinhaltijat kuolivat tässä lento-onnettomuudessa. 

Tilanne on vielä siltäkin kannalta vaikea, että kyseistä patenttia ei olla vielä virallisesti hyväksytty ja kyseisen patentinhakunumero on US8650327.Tässä ei siis toisinsanoen ollut mistään muusta kyse, kuin että maailman rikkaimman pankkiirisuvun pelurit ostivat pois potentiaalisen kilpailijan mikrosirumarkkinoilta. Jonka jälkeen tyypillisesti nämä patentit ovat pankkiirien toimesta päätyneet sitten valtaeliitin sotateollisuuden (Eng. military industrial complex) haltuun. Näin kävi myös Nikola Teslan kaikille keksinnöille, joiden päärahoittaja oli pankkiiri J.P. Morgan.