http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2014

Obama vihjasi huolensa Yhdysvaltoihin suunnattuun ydinaseiskuun
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ilmaisi huolensa Yhdysvaltoja vastan Manhattanille tehtyyn pienoisydinaseiskuun (salkkuydinpommi) Hollannin, Haafissa järjestetyssä kansainvälisessä ydinturvakonferenssissa.

Alex Jones on asiasta eri mieltä ja hänen mukaansa tässä nyt tarkoitetaan valtaeliitin lavastamaa ydinaseiskua Yhdysvaltoihin, josta tod. syytetään jotain radikaalimuslimeja.

Jones on ollut asiasta jo vuosikausia erittäin huolissaan ja tuonut omassa radio-ohjelmassaan sekä dokumenteissään asiaa esille. 


Siltikään jos tässä kuitenkin historian valossa katsotaan maailman sotilaallisia konflikteja ja erityisesti suursotia, niin toisen maailmansodan jälkeen ydinaseita ei olla käytetty enää missään sotilaallisessa konfliktissa. Mutta suurvaltioiden ydinasevarustelusta on taas tullut pullistelu ja voimannäyttökenttä, jossa erityisesti USA on kunnoustautunut huolella.

Valtaeliitillä kun on vielä paljon vaarallisempiakin tapoja harventaa väestöä kuin ydinpommit, kuten tehokkaammat massavirukset (mm. ebola) sekä NATO:n skalaariaseet (H.A.A.R.P.).