http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 10, 2014

Malesialainen lentokone katosi matkalla - 20 sähköautobisneksen ammattilaista kyydissä ? SATTUMAA???

Malesialaiselle lentoyhtiölle Malesian Airlines kuuluva matkustajakone katosi tutkasta Vietnamin lähistöllä ja syöksyi mereen 8.3.2014. 

Koneessa oli lentoyhtiön mukaan kyydissä 227 matkustajaa, joista 12 henkilökunnan työntekijää.

Matkustajissa oli mm. Ranskan, Ukrainan, Hollannin, Itävallan ja Italian kansalaisia.

Kiina 153, joista yksi lapsi 

Malesia 38 

Indonesia 7 

Australia 6 

Intia 5Ranska 4

Yhdysvallat 3, joista yksi lapsi
 Kanada 2


 Ukraina 2


 Uusi-Seelanti 2


 Hollanti 1


 Italia 1 (Italia kiistänyt tiedon)


 Itävalta 1 (Itävallan mukaan väärä tieto, väitetyn uhrin passi varastettu) lähde: Reuters


 Taiwan 1


 Venäjä 1


Kaikkien turmassa kuolleiden matkustajien nimet löytyvät Malesian airlinesin sivulta ladattavana pdf-tiedostonaTuntemattoman lähteen mukaan kone saattoi hajota osiin jo ilmassa. Mutta ihan kaiken yksinkertaisimmankin logiikan mukaan mikään suihkukone ei tuosta vaan ilmassa purkaudu kappaleiksi kuin lego-palikat konsanaan, että kyllä siihen tarvitaan vähän vahvempia niksejä kuten esim. räjähteet. 
Before it's News sivustolla kerrotaan, että turmakoneessa oli 20 sähköautoalalla työskennellyttä henkilöä. He olivat tekemisissä Austinilaislähtöisen high-tech ekoystävällisen yhtiön Freescale Semiconductor (NYSE FSL) kanssa.

Yhtiö on vahvistanut, että 20 heidän työntekijäänsä oli kyseisellä Malesian Airlinesin lennolla MH370, joka oli matkalla  Kuala Lumpurista Kiinan, Pekingiin. 

Koneessa kyydissä olleista sähköautoyhtiön työntekijöistä kaksitoista olivat kotoisin Malesiasta ja kahdeksan Kiinasta.


Nyt sitten kun pitäisi alkaa tutkimaan tätä lento-onnettomuutta, että mikä sen aiheutti ja miksi. Niin mediassa ollaan vain kerrottu lentoon liittyviä matkustajaepäselvyyksiä

Eli vaikuttaisi pikemminkin siltä, että median kautta ei aiota edes kertoa mitään todellisia motiiveja tämän tod. lavastetun lento-onnettomuuden syyksi. 

Vielä jos tässä vaiheessa ennustaa, niin mikäli kone löytyy merenpohjasta, niin kuten tuttua lavastetuissa lento-onnettomuuksissa mustaa laatikkoa ei sitten taaskaan löydy. Vaikka sehän yleensä säilyy jokaisen onnettomuudenkin jälkeen. 

Sähköautoteollisuus on jo aivan tarpeeksi kuuma aihe, sillä kaikki menestys mitä sähköautoteollisuus saavuttaa, on se pois öljy-yhtiöiltä. Joten ei ole siksi epäselvää, miksi eräskin sähköauton keksijä ammuttiin työnsä ääreen.

Koski aihepiiri sitten sähköautoteollisuutta tai vapaaenergiaa, niin kummassakin tapauksessa astutaan teoriassa monikansallisten öljy-yhtiöiden varpaille ja nämä paratiittifirmat hallinnoivat käytännössä kokonaisia yksityisiä armeijoita, joten he ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta voisivat säilyttää valta-asemansa.Tämän Malesian lento-onnettomuuden osalta lienee selvää, että vaikka kone tulisikin löytymään, niin sitä ei juuri näytetä julkisuudessa. Aivan kuten myös tehtiin 2005 vuoden syksyllä Copterline Oy:lle kuuluvan TALLINNA - HELSINKI väliä lentäneen turmahelikopterin osalta, josta on julkaistu mediassa vain hyvin vähän valokuvia.

Jottei vain olisi näkynyt se jälki, jonka ulkomaan sotilastiedustelu oli aikaansaanut, kun tarkka-ampuja ampui molemmat helikopterin pilotit ja saatiin kopteri syöksymään mereen. Näin saatiin kyydissä ollut Yhdysvalloista kotoisin ollut nainen tapettua, joka työskenteli Pentagonissa. 

Yhdysvaltalainen helikopterivalmistaja Sikorski olikin tuolloin välittömästi valmis maksamaan jopa 2,5 miljoonaa dollaria, jotta saisi turmassa kuolleiden omaiset hiljaiseksi vaitiolovelvollisuussopimuksen nojalla. Käytäntö oli siis sama mitä sovellettiin myös 9/11 terrori-iskujen jälkeen, kun world trade centerissä kuolleiden omaiset voideltiin mahdollisimman laajalti miljoonilla hiljaiseksi.

Vaitiolovelvollisuussopimus näissä tapauksissa tarkoittaa sitä, että tuolloin turmassa kuolleiden omaiset eivät enää voi haastaa ketään tahoa oikeuteen turman takia. Eli vaikka myöhemmin turma paljastuisikin jonkin hämärän tahon tahalleen aiheuttamaksi. Lähteet: http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ulkomaat/item/45155-malesia-tutkii-terrorismin-yhteytta-kadonneeseen-koneeseen

http://www.hs.fi/ulkomaat/Malesialainen+matkustajakone+sy%C3%B6ksyi+mereen+Vietnamin+l%C3%A4hist%C3%B6ll%C3%A4/a1394245185092?ref=hs-art-new-2

http://beforeitsnews.com/events/2014/03/malaysia-plane-crash-20-all-electric-car-linked-green-tech-passengers-on-board-names-released-2432738.html 

http://beforeitsnews.com/events/2014/03/electronic-weaponry-hiding-malaysia-plane-24-suspects-on-board-2432744.html 

http://www.kymensanomat.fi/Online/2014/03/09/Kadonneen+malesialaiskoneen+matkustajatiedoissa+ep%C3%A4selvyyksi%C3%A4+/2014317045528/4 

http://rense.com/general79/murder.htm 

http://www.whatdoesitmean.com/index798.htm