http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 14, 2014

Kanadan, Halifaxin satama-alueella käynnissä suuri säteilyvuotoJuuri nyt tällä hetkellä saamamme tiedon mukaan Kanadan, Halifaxin satama-alueella on sattunut ydinonnettomuus/vuoto. 

Uraaniheksafluoridia kuljettanut kontti on ilmeisesti romahtanut alueelle ja se on saanut geigermittarilukemat punaiselle. Paikallinen pelastuslaitos on parhaillaan suorittamassa säteilyvuotoon liittyvää pelastustehtävää, jossa se yrittää selvittää että mistä ydinvuoto on saanut alkunsa. Mutta se tiedetään jo, että uraaniheksafluoridia löytyi eräästä kulketuskontista.

Uraaniheksafluoridi on ydinpommien valmistuksessa käytettävä uraaniyhdiste, joka on erittäin vaarallista ainetta.


Maailman eri maiden sisäisiä radioaktiivisia säteilylukemia voi nähdä mm. täältä. Mutta se ei tietenkään poissulje sitä, että jos nämä geigermittarit alkavat huutamaan HOOSIANNAA, niin ne kytketään peittelytarkoituksessa pois päältä. 

Juuri tällä hetkellä Halifaxin alueella ei näy mittarilukemia ollenkaan ja ei ole vielä tietoa onko niillä alueilla tämän Black Cat Systemsin hallinnoimia geigermittariasemia?

Nyt kuitenkin seuraavat tunnit näyttää, että mitä tästä Kanadassa tapahtuneesat säteilyvuodosta seuraa. Sillä kun paikallinen media on jo alueella uutisoinut aiheesta, niin nähtäväksi jää että noteerataanko sitä myös länsimaan median toimesta ja jos uutisoidaan laajasti Fukushiman tyyliin, niin epäselväksi ei jää tämän ydinvuodon motiivia. Sillä jos ydinkatastrofi on tosi, niin takana piilee miltein 100 % todennäköisyydellä YK:n agenda 21 (depopulaatio) liittyvät projektit.

Fukushiman kohdalla kyse oli enemmänkin psykologisella pelolla hallinnasta, kun massoja peloteltin kyseisen ydinkatastrofin seurauksilla.


 


Lähteet: http://globalnews.ca/news/1207607/halifax-fire-department-says-it-is-dealing-with-radiation-leak-at-port/

http://www.ctvnews.ca/canada/radioactive-leak-at-halifax-shipping-yard-hazmat-team-on-site-1.1728685