http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2014

Psykologista sodankäyntiä Suomessa helikoptereilla targetoituja toisinajattelijoita vastaan

Kirjoitain nyt aiheesta josta ei ole hirveämmin puhuttu mediassa. Eli helikoptereilla toteutettavasta psykologisesta sodankäynnistä. Kyse on lähinnä NATO:n harjoittamasta toiminnasta, joka suunnataan tiettyjen toisijanattelijoiden sekä heidän sosiaalisia verkostoja vastaan. 

Helikoptereilla toteutettava psykologinen sodankäynti on suhteellisen yksinkertainen pähkinänkuoressa. Siinä lennetään helikopterilla kohteena olevan/olevien henkilöiden talojen yläpuolella tuntitolkulla vaikka ma-pe aina yleensä aamusta. 


Tämä ylläoleva video on peräisin eräältä Yhdysvaltalaisnaiselta, joka on perehtynyt tähän gang stalking aiheeseen tarkemmin ja tiedottanut siitä netissä eteenpäin, miksi sai sitten myös helikopterin pörräämään kotitalonsa yläpuolelle.

Allekirjoittanut on joutunut tässä viimeisen vuoden aikana törmäämään näihin koti/työpaikan yli lentäviin helikopterilentoihin jo useita kertoja. Mutta aina niissä on yhtäläistä se, että jokainen lento kestää vähintääkin puolituntia ja pyörii joko talon päällä ympäri tai edestakaisin.


Tässä on videota viime syksyltä, kun kesken työpäivän suuri helikopteri tuli pyörimään yksityisen omakotitaloalueen ympärillä ja heti kun menin ulos sitä kuvaamaan kännykkäkameralla, niin kopteri tuli vieläkin alemmaksi pelottelumielessä.  

Juuri n. 3-4 vuorokautta aiemmin olin lähettänyt kaikille Suomen kansanedustajille sähköpostia koskien vaihtoehtohoitojen kieltämisyrityksiä, jota Suomessa hääräävät Jenkkikonsultit ovat edelleen lobbaamassa eteenpäin Suomen hallituksen sisällä.

Kyse on näissä kaikissa tapauksissa miltei aina NATO:n suorittamista lennoista, sillä normaalit Suomalaiset pilotit eivät lähde tällaisiin mind control lentoihin mukaan ihan jo eettisistä ja moraalisista syistä. Julkisuudessa tällaiset lennot kuitenkin pyritään peittelemään joko sen perusteella, että ilmoitetaan kyseessä olevan jonkin mittauksen. 

 

Eilenkin Helsingin, Kampissa lensi aamupäivällä kaksi helikopteria molempiin suuntiin edestakaisin. Suuri kopterit sekä poliisihelikopteri peräkkäin ja tiedotusvälineet ilmoittivat kyseessä olevan Hanasaaren savuvanan mittauksen. Mutta mitä ne poliisit siellä mittasi?