http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 17, 2013

Tiedustelupalvelu CIA myöntää vihdoin Area 51:n olemassaolonYhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA myönsi vihdoinkin, että AREA 51 on oikeasti salattu tukikohta Yhdysvalloissa. Sillä tämä The Telegraph lehti paljastaa, että  kyseinen Nevadan autiomaassa toimiva sotilastukokohtahan toimii julkisuudesta piilossa salaisesti aina vuoteen 1994 asti ja on täysin todellinen.

Enen Yhdysvaltain hallinto peitteli Area 51 alueen ja vielä ennen vuotta 1994 sitä ei mainittu ede Yhdysvaltain halinnon budjetissa lainkaan.

Nyt Jeffrey Richelson, George Washingtonin yliopiston kansallisen turvallisuusarkiston vanhempi tutkija on saanut CIA:lta käsiinsä U-2 tiedustelukonetta koskevia raportteja. Raporteissa myös vahvistetaan salaisena ilmatukikohtana toimineen Area 51:n olemassaolo.

Raporteissa paljastetaan alueen ja sen pohjana toimineen kuivuneen Groom-järven  tarkka sijainti Mojaven autiomaassa.


  
Kuvassa näkyy Nevadan autiomaassa sijaitsevan sotilastukikohta Area 51 tukikohdan kyltti, josta käy ilmi että kyseessä on sotilasalue, jonne ei ole pääsyä ulkopuolisilta.Myös NATO:n ja USA:n armeijan ilmavoimien hallinnoima H.A.A.R.P. skalaariasetukikohta on myös yksityinen sotilasalue.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288590631092.html

http://fi.wikipedia.org/wiki/Area_51