http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 26, 2013

Yhdysvallat suunnitteli jo aiemmin lavastavansa kemiallisten aseiden iskun Syyriassa ja syyttää siitä AssadiaYhdysvaltain presidentti Obaman hallitus suunnitteli jo muutama kuukausi sitten, että Syyriassa olisi tarkoitus lavastaa hyökkäys kemiallisilla aseilla, joista syytettäisiin maan presidentti Bashar al-Assadia. Jonka varjolla sitten saataisiin aloitettua sotilaallinen hyökkäys maahan.
Nyt tämä kemiallisilla aseilla tehty false-flag hyökkäys toteutettiin Syyriassa juuri äsken ja sen toteuttajana olivat mm. CIA:n tukemat Syyrian kapinalliset. Mutta niistä syytetään Assadin hallintoa ja kaaava on klassinen:

1. Luodaan ongelma (Lavastetaan hyökkäys Syyriaan kemiallisilla aseilla)

2. Luodaan reaktio (Syytetään Assadin hallintoa kemiallisten aseiden käytöstä oman maansa kansalaisia vastaan)

3. Luodaan ratkaisu (Lähtetään armeija hyökkäämään Syyriaan)

Pentagonissa kuitenkin nyt selvästi tuskaillaan tällä hetkellä sitä, että miksi tämä false-flag operaatio ei ole toiminut yhtä samalla tavalla kuin 9/11 lavastetut terrori-iskut, joka oli suorastaan huikea viikoista toiseen jatkunut mediapropagandashow, jota tuupattiin jokaisesta televisiokanavasta ulos iltapäivälehtiä myöten.

Nyt kuitenkin Syyrian presidentti Assad on saanut puheenvuoron mediassa ja on päässyt puolustautumaan ja sanonut suoraan, että Syyrian hallituksella ei ole ollut mitään tekemistä näiden kemiallisten aseiden kanssa.

Tämänkaltainen journalismi on varsin poikkeuksellista kun eivät nuo 9/11 terrori-iskuihin lavastetut syyliset saaneet oikeutta puolustautua. Vaan näiden 19 Arabin naamat tungettiin koko maailman nähtäville vain yhdessä yössä, joka muutenkin osoittaa hämmästyttävän nopeaa esitutkintaa Yhdysvaltain FBI:lta, että USA:n historian merkittävin terrori-isku tutkittiin alle vuorokaudessa.

Koko tämä ns. terrorisminvastainen sota käydään pääasiallisesti psykologisen sodankäynnin tasolla, eli se kohdistetaan jokaisen meidän mieliin ja se toimii vain siihen osaa väestöön, joka on vielä kollektiivisessa unessa ja pelkää jotain rättipäistä arabia, jolla on kasvot naamioituneena ja kädessä AK-47 rynnäkkökivääri. 

Nämä "allahu akbaria" huutavat kapinalliset sitten ollaan esitelty mediassa koko maailman vaarallisimpina terroristeina, jotka voisivat uhata jokaisen maailmankansalaisen päivittäistä elämää sekä Yhdysvaltoja.

Tämä on puhdasta propagandaa ja koko Al-Qaida on myös CIA:n luoma terroristijärjestö, jota käytetään jatkuvasti hyväksi tässä maailmanlaajuisessa informaatiosodankäynnissä.Mitä sitten on tämä informaatiosodankäynti? 

Se on mm. sitä, että kun avaat sanomalehden tai iltapäivälehden ja näet siellä jonkun naamioituneen muslimin tai arabin, joka huutaa "Allahu akbar". 

Näin nämä paljon pelkoa sisältävät uutiset sitten muokkaavat uutisten lukijoiden alitajuntaa ja pitävät massat ns. ruodussa, jolloin kollektiivisen tietoisuuden verho pysyy yllä.Mutta jokainen joka on alkanut kyseenalaistaa entistäkin enemmän näitä ajankohtaisiakin maailmantpaahtumia huomaa sen, että yhä useampi Pentagonista tänne syötetty uutinen on melkein aina vääristeltyä tietoa kuten tämä Syyrian kemiallisten aseiden käyttö. 

Se on vääristeltyä koska:

a.) Valtaeliitti ei halua yhdenkään  meistä alkavan käyttää omia aivojamme ja alkamaan ajattelemaan kriittisesti

b.) Valtaeliitin omistamien korporaatioiden bisnes kärsii, jos yksilöiden määrä lisääntyy koska silloin kulutus vähenee

c.) Tietoisuuden vallankumous on vahingollista valtaeliitille, koska mitä enemmän syntyy heränneitä yksilöitä, niin sitä enemmän eliitiltä lähtee valtaLähde: http://in.news.yahoo.com/us-backed-plan-launch-chemical-weapon-attack-syria-045648224.html

http://yle.fi/uutiset/syyrian_hallitusta_syytetaan_kemiallisten_aseiden_kaytosta_damaskoksen_lahella/6786903 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=8657