http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 22, 2013

Tutkija Mikko Ahonen: Langaton säteily tekee meistä steriilejäTampereen yliopiston tutkija Mikko Ahonen on viime-vuosina omistautunut langattoman säteilyn tutkimiseen Suomessa. Hänen lisäksi julkisuudessa tästä aiheesta on melkein vaijettu kokonaan. 

Langaton (mm. WLAN) teknologia on vallannut nyt kodit, kadut, koulut ja julkiset liikennevälineet ja ihminen altistuu joka päivä pulssimaiselle säteilylle, halusi hän sitä tai ei. Tutkija Mikko Ahosen mielestä on käsittämätöntä, että säteilylle ei ole olemassa kunnon raja-arvoja.


Itävallan lääkäriyhdistys suosittelee, että mikroaaltosäteilyä tulisi saada 10 uW/m2 ja se on miljoonasosa Suomen raja-arvosta.

Vaikka ihminen saa taustasäteilyä jatkuvasti, niin jokatapauksessa koko ajan, Ahosen mielestä haitallista on se, että langattomien WLAN-verkkojen lähettämä pulssimainen säteily rikkoo ihmisten soluja. "Tällä menolla meillä on kymmenen vuoden päästä tuplamäärä nuoria eläkeläisiä".

Ahonen uskoo myös, että lasten käyttäytymishäiriöt tulevat myös kasvamaan jatkossa ja lisääntymisestä tulee yhä vaikeampaa, koska langaton säteily hajoittaa meidän soluja ja yksi joka tämän huomasi Suomessa oli kännykkäsäteilyn vaikutuksia Suomen säteilyturvakeskuksessa (STUK) tutkinut professori Dariusz Leszczynski.Kuvassa STUK:n entinen tutkija Dariusz Leszczynski.

Kun Leszczynski sai selville tekemässään kännykkäsäteilytutkimuksessa selville, että kännykkäsäteily aiheuttaa negatiivisia muutoksia proteiineissa, niin pian hänen jatkotutkimukset jäädytettiin ja niille ei enää myönnetty jatkorahoitusta Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskukselta (TEKES), sillä telealan edustajat vastustivat tutkimusta voimakkaasti.

Leszczynski sai potkut vuosi sitten 2012 säteilyturvakeskuksesta.

Ahosen mukaan nyt käydään viivytystaistelua, vaikka näyttö kännykkä ja WLAN-säteilyn riskeistä tulee esille päivittäin.

Tässä on siis sellainen ongelma, että mobiilibisneksessä liikkuu liian paljon rahaa ja näiden arkojen aiheiden tutkimiseen ei suostuta myöntämään rahoitusta, koska muuten mobiilibisnes uhkaa romahtaa.

Tämä on kuitenkin Suomen osalta täysin järjestöntä toimintaa, että tänne trokataan vielä 4G-verkot säteilyttämään ja tuhoamaan Suomen kansan terveys ja tehdään se sitten tekniikan innovaation nimissä. 

Sillä kyllä tulee vielä se aika jolloin kukaan ei enää meistä Suomalaista halua olla tässä kansallisessa mikroaaltouunissa ja se on sitten aika jolloin 3 ja 4G mastot kaadetaan kuin Saddamin patsaat 2003 Irakissa.

Sillä valokuitukin on olemassa ja se ei tuhoa netinkäyttäjien terveyttä, toisin kuin langattomat verkot tekee jatkuvasti.

Lähde: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/250745-%E2%80%9Dlangaton-tekniikka-tekee-meista-hedelmattomia%E2%80%9D