http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 28, 2013

Syyrian kapinalliset jäivät kiinni suoraan rysän päältä kemiallisten aseiden käytöstä

Syyrian kapinalliset jäivät suoraan verekseltään kiinni kemiallisten aseiden käytöstä kuten tästäkin videolta napatusta kuvasta näkyy, miten kapinalliset lataavat sariinia sisältäviä paukkuja kohti siviilejä ja tästä Yhdysvallat syyttää Assadia.Videolta näkyy selvästi kuinka kapinalliset lastaavat sariinia sisältäneet pöntöt ja ampuvat ne kohti siviilejä.Toisella videolla taas kuuluu kuinka kapinalliset huutavat, että "Minä tuon yhden sariinikaasun, sariinikaasun".

Jenkkihallitusta ja maailman salaista valtaeliittiä mahtaa sapettaa nyt kovasti kun todisteet heidän lavastamista kemiallisten Assadin aseiden käytöstä on tullut jo ilmi ja touhu ei olekaan samanlaista pelleilyä mitä se oli YK:n asetarkastajien kanssa Irakissa 2000-luvun alussa.

Media silti edelleen rummuttaa nyt, että kuinka Jenkit tekevät ensimmäisen ilmahyökkäyksen Syyriaan jo ehkä torstaina.

Nyt yllättäen Washington Times on kertonut myös, että kuinka yksi sariinikaasuiskun uhreista uskoo myös, että Assadin hallinto ei ollut tämän kemiallisten aseiden kanssa tehdyn iskun takana. Vaan ne olivatkin maan kapinalliset.

Moskovasta kerrottiin olevan pettyneitä Yhdysvaltain päätökseen vastata ilmaiskulla tähän kemiallisilla aseilla tehtyyn iskuun, josta Assadin kohdalla ei löydy lainkaan näyttöä.

Englannin pääministeri David Cameron taas väitti ettei Syyrian kapinallisilla löydy resursseja tämänkaltaisen kemiallisilla aseilla tehdyn iskun toteuttamiseen.

Jos nyt mennään hieman taaksepäin ajassa ja vuoden alkuun, niin silloin tuli julki Brittiläisen BRITAM-yhtiön hakkeroidut sähköpostiviestit Syyriaan.Ylläoleva viesti ei jätä yhtään epäselväksi mistä tässä keskusteltiin, nimittäin kemiallisten aseiden toimittamisesta Syyrian kapinallisille, joiden käytöstä syytettäisiin Assadin hallintoa.


Lähteet: http://rt.com/op-edge/syria-gas-attack-chemical-propaganda-796/

http://www.prisonplanet.com/evidence-syria-gas-attack-work-of-u-s-allies.html  

http://www.washingtontimes.com/news/2013/may/6/syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-assads-regi/ 

http://rt.com/news/syria-russia-gatilov-regret-strike-042/ 

http://landdestroyer.blogspot.co.uk/2013/01/is-uk-defense-contractor-planning.html 

http://www.infowars.com/hack-reveals-washington-approved-plan-to-stage-chemical-weapons-attack-in-syria/ 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=6634

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/01/hakkeroidut-sahkopostit-paljastivat.html