http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 29, 2013

USA:n presidentti Obama: En ole tehnyt vielä päätöstä iskeä Syyriaan

 

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama kertoi PBS-uutiskanavan haastattelussa, ettei vielä ole tehnyt
päätöstä iskeä Syyriaan.

Ilmeisesti kulisseissa on nyt käyty kiivasta sananvaihtoa Yhdysvaltain ja Venäjän välillä, mikä on pistänyt tälle Syyriaan hyökkäykselle jarrua.

Lavastettu hyökkäys kemiallisilla aseilla Syyriassa on siis epäonnistumassa, jos Jenkit eivät uskalla iskeä Syyriaan, kuten ovat mediassa nyt uhonneet. 

Kun tässä on edelleen täydet suursodan (III-maailmansota) riskit yllä ja Venäjän valtionjohto on sanonut Yhdysvaltain hallinnolle jo selvät sävelet, että jos sieltä isketään Syyriaan kaikella voimalla, niin Venäjä vastaa siihen samalla mitalla. Joten tilanne kulisseissa on lähes sama kuin mitä kylmänsodan aikana. Yhdysvallat näyttäisivät vain olevan entistäkin heikommilla tässä Reuters-AP:n sionistisessa propaganda/sanasodassa.


Yhdysvaltain hallituksen pitkäaikainen poliittinen takapiru Zbigniew Brezinski tuskaili jo muutama vuosi sitten CFR:n kokouksessa, että maailmanlaajuinen poliittinen väestön herääminen uhkaa koko maailmaneliitin valtahankkeita ja tarkemmin tämän mustan eliitin (illuminati) alullepaneman uuden maailmanjärjestyksen toteutumista.

Onhan se tietenkin tuskallista näille valtaeliitin sionistipankkiireille, kun nyt unelma heidän totaalitaarisesta fasistisesta maailman liittovaltiosta valuu kuiviin seuraavien kymmenien vuosien aikana. 

Mutta teknokratiaa silti pyritään jyräämään edelleen eteenpäin ja romuttamaan kaikki uskonnot sekä tuomaan ateistista ja materialistista elämänkatsomusta siihen tilalle, jota mm. tämä mainos/viihdeteollisuus ruokkii kulutusyhteiskunnan vanavedessä.  

Valheille on kuitenkin tyypillisintä, että ne paljastuvat aina lopulta ja kaikki tämä mitä tulee tämän maailman salaisen maailmanhallituksen ja Yhdysvaltain hallinnon harjoittamaan propagandaan. 

Niin nyt nämä sotavalheet paljastuvat kokonaisille kansakunnille, koska myös viralliset sionistisrahoitteiset mediat ja useat sanomalehdet kertovat myös totta valheidenkin sijaan ja tästä yhtenä pienenä esimerkkinä YLE:n tuore uutisointi Syyrian kapinallisten käyttämistä kemiallisista aseista.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013082917425483_ul.shtml

http://yle.fi/uutiset/yk_syyrian_kapinallisten_epaillaan_kayttaneen_sariinikaasua/6620434