http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 13, 2013

Facebook päivitykset sensuuriin

 

Sosiaalisen median yhteisöpalvelu Facebook on ilmoittanut pistävänsä ihmisten päivityksiä entistäkin tiiviimpään sensuuriin jatkossa. Heidän mukaansa "tylsät" päivitykset eivät ehkä koskaan näy käyttäjän uutisvirrassa jatkossa.Yhdysvaltain maailman vaikutusvaltaisimpiin kuuluva vakoiluvirasto NSA on jo myöntänyt, että se vakoilee facebookin käyttäjiä ja siellä tapahtuvaa viestien vaihtoa. 

Niin mikä motiivi on vakoiluun keskittyneellä taholla sensuroida ns. tylsiä viestejä?

Järjenkäyttö sallittu ja kun vähänkään tietää, että missä mennään sosiaalisen median suhteen. Sillä facebookin kautta yhä enemmissä määrin kollektiivisen tietoisuuden kasvu näkyy ja yhteiskunta-aktivistien määrä nousee ja tämä kaikki on maailman salaiselle valtaeliitille suuri uhka, joten tämän vuoksi he nyt yrittävät rajoittaa facebookin käyttäjien sananvapautta. 

Olisivat ennemminkin voineet uutisoida, että "Toisinajattelijoiden päivitykset eivät enää näy enää jatkossa muille".Jatkossa siis facebookin sosiaalista mediaa yritetään hankaloittaa niin, että jokainen tilapäivitys ja sen laajempi näkyvyys on kiinni entistäkin enemmän ns. tykkäyksistä.

Tietoisuuden vallankumous on kuitenkin jo alkanut ja tiedon leviämistä ei mikään Pentagon tai NSA pysty rajoittamaan millään tavalla. Koska tämä kaikki maailmalla salattu tieto leviää myös samaan aikaan kollektiivisen tietoisuuden tasolla, joka tarkoittaa sitä että satoja ihmisiä eri puolilla koko palloa herää unestaan ja usein sisäisen kutsumuksensa johdosta tuntee tarvetta alkaa esim. kirjoittamaan näistä maailman polttavista asioista vaikka omalle facebook seinälleen.

Tämän vuoksi se suurin sota mitä käydään meitä kaikkia maailman ihmisiä vastaan tapahtuu melkein kokonaan psykologisella tasolla ja tälle psykologiselle sodankäynnille on keksitty jenkeissä vaikka minkälaisia peitenimiä kuten kybersodankäynti, informaatiosodankäynti, psykologinen sodankäynti jne.

Lähde: http://www.kaleva.fi/teemat/digi/facebook-ole-kiinnostavampi-tai-paivityksiasi-ei-nae-kukaan/638155/

http://www.infowars.com/pentagon-plan-to-monitor-activists-on-facebook-and-twitter/

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1370567905120