http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 26, 2013

Tarkka-ampuja tulitti YK:n asetarkastajien autoa SyyriassaYK:n asetarkastajien ajoneuvo joutui todennäköisesti CIA:n tai Syyrian kapinallisten tarkka-ampujan luotien kohteeksi Syyriassa.

Turman tutkijan mukaan asetarkastajien autoa ammuttiin useita kertoja.

Syyrian kansallinen televisiokanava kertoi näkemyksensä tästä tapauksesta ja uskoo, että asialla olivat maan kapinalliset.

Viime sunnuntaina Syyrian hallinto näytti vihreää valoa päästää maahan useita tutkijoita tutkimaan äsken Ghoutan kaupungissa tehtyä kemiallisten aseiden hyökkäystä, joissa väitettiin kuolleen n. 1300 ihmistä.Nyt Iso-Britannian armeijaa valmistellaan jo uusimpien tietojen mukaan hyökkäämään Syyriaan. 


Rothschildien pankkiirimafian hallinnoima Syyrian keskuspankki kun on vielä perustamatta ja valtaeliitillä olisi nyt kova kiire  saada ryöstettyä Syyrian valtion varat, koska näitä ryöstettäviä valtioiita on myös enemmän seuraavien talouskolonialististen invaasioiden listalla mm. Iran.

Rothschildien pankkiirisuvun yhteenlaskettu omaisuus ylittää koko planeetan varoista yli 50 % Joten kyllä sedät omistaa vaikka mitä.

Pankkiirieliitin valta perustuu siihen, että valtiot ollaan orjuutettu talousorjuuden keinoin, milloin valtioilla ei enää ole edes EU:ssä oikeutta painaa omaa valuuttaa, vaan se on lainattava valtaeliitin hallinnoimien yksityisomisteisten pankkien kautta ja myös Euroopan keskuspankki (EKP) on näiden oligarkki-rosvojen hallussa.

Ainoastaan Islanti uskalsi näyttää ovea näille talousparasiitteille mutta muut EU-maat eivät uskalla tehdä samoin, koska EU:n on perustaneet sama pankkiirimafioiden valtaeliitti, joka sanelee pelisäännöt.

Kaiken suunnitelman takana on valtiollisen itsemääräämisoikeuden poistaminen kaikilta mailta, jotta yksikään maa ei enää pystyisi pistämään vastaan tälle maailman kulisseissa piileskelevälle talouseliitille joka toimii pääosin Yhdysvaltain hallituksen kautta.


Lähde: http://rt.com/news/un-chemical-oservers-shot-000/