http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 14, 2013

Etäluettavat sähkömittarit erittäin tuhoisia ihmisten henkiselle ja fyysiselle terveydelle

 


Etäluettavien sähkömittarien terveysvaikutuksista ei juuri puhuta julkisessa mediassa ollenkaan, koska niiden terveysvaikutukset vaikuttavat ihmisiin negatiivisesti.

Jo pelkkä langaton Wifi-verkko sekä nämä joka kotiin asennettavat etäluettavat sähkömittarit pommittavat meidän jokaisen elimistöä kaaottisella sähkömagneettisten aaltojen värähtelyillä, joka aiheuttaa mm. jatkuvaa kroonista väsymystä.


Langattomalla tietoverkolla kun on tarkoitus ja motiivi tuhota ihmiskunnan terveys, eli pommittaa solutasolla ihmisen soluja ja tuhota ne pala kerrallaan valjastamalla entistäkin enemmän langattoman teknologian laitteita ja lopulta sitten elämme kuin mikroaaltouunissa. Kun esimerkiksi internet-yhteys voitaisiin jo nyt toteuttaa valokuidulla, mutta Suomen teleoperaattorien monopolit vannovat edelleen 3G ja 4G säteilyn nimeen. Lisäksi prepaid liittymiäkään ei saa otettua edes laajakaistayhteydellä. 

Terveysneuvoja Sheila Hemphill kertoo, että etäluettavia sähkömittareita voitaisiin enemminkin kutsua äly-kaukosäätimiksi, joka hoitaa tehtäviä kahdella eri taajuudella.

Toinen antenni lähettää ja vastaanottaa tietoja GSM-matkapuhelimien radiotaajuuksilla (900 MHZ) ja toinen kommunikoi kodin älylaitteiden kanssa mikroaaltotaajuuksilla (2,4 GHz). Pelkkä mittari yleensä lukee tai mittaa esimerkiksi käytetyn sähkön määrää, kun taas säädin voi säädellä ja kommunikoida muiden etäluettavien sähkömittarien kanssa.
Nobel ehdokas tri Fritz Albert Pop osoitti, että jokaisella ihmisen solulla on puolikiteinen matriisi, joka lähettää "valoa" eteenpäin. Esimerkiksi maapallon kokonaisvärähtely on 7,83 Hz ja tuottaa näin elämää ylläpitävän geomagneettisen kentän.Maadoitus on sitten melkeinpä ainoa keino pitää kehonsa edes jotenkin terveenä ja kiinni tähän maan värähtelyyn. 

Yksinkertaisin maadoituskeino on mennä paljainjaloin rannalle tai nurmikolle seisomaan n. vähintään 15 minuutin ajaksi. Näin keho pääsee maadoittumaan maan värähtelyvoimasta ja tasapainottuu kaikelta langattomien verkkojen säteilyiltä.
 

Lähteet: http://www.magneettimedia.com/alymittareiden-sateilylla-tuhoisia-vaikutuksia-kaikelle-elamalle/

http://www.naturalnews.com/040666_smart_meters_electropollution_radiation.html

http://yle.fi/uutiset/etaluettavien_sahkomittareiden_terveyshaitoista_kiistellaan/6525209