http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 21, 2013

Nestlén pääjohtaja Peter Brabeck-Letmathe vaatii kaiken veden yksityistämistä

 

Nestlén pääjohtaja Peter Brabeck-Letmathe vaatii koko maailman veden yksityistämistä. Hänen mukaansa veden hallinnointi tulisi koko maailmanlaajuisesti luovuttaa monikansallisten yhtiöiden käsiin, jotta juomavesikin voitaisiin lopulta hinnoitella niin pilviin, että sillä alettaisiin lopulta näännyttämään kokonaisia kansakuntia.

Brabeck-Lemathe ylistää myös geenimanipulaatiota ja mainostaa, että se ei ole hänen mukaansa aiheuttanut yhtäkään sairaustapausta maailmalla viimeiseen 15-vuoteen, vaikka tämä on täyttä valetta ja jo pelkät rottakokeet osoittavat, että geenimanipuloitu ruoka aiheuttaa mm. syöpää.Sveitsiläinen Nestlé on yksiä maailman suurimpia juomaveden pullottajista ja myös maailman suurimpia elintarvikealan korporaatioita.

Americanlivewire väittää sivuillaan, että Nestlén pääjohtaja haluaa siis poistaa oikeuden veteen ihmisoikeuksien joukosta.

Eli tämä tarkoittaisi silloin sitä, että YK:n agenda 21 täyttyisi ja vedellä alettaisiin toteuttaa maailmanlaajuista depopulaatiota.YK:n agenda 21 esiteltiin maailmalla ensimmäisen kerran Rio De Janeirossa, Earth Summitissa 13. kesäkuuta 1992. Milloin 178 maan hallitukset äänestivät tämän maailman salaisen valtaeliitin alullepaneman väestönkontrolli ja depopulaatiohankkeen puolesta.


Kuvassa Britannian entinen ympäristöministeri David Miliband.

Myös ilmastofasismi kuuluu tiiviinä osana YK:n agenda 21:n, sillä jo vuonna 2006 Britannian silloinen ympäristöministeri David Miliband  ehdotti "henkilökohtaisia päästöoikeuksia". Henkilökohtaiset päästöoikeudet tarkoittavat sitä, että jokaiselle ihmiselle määritellään se määrä hiilidioksia, jonka hän saa päästää  ilmakehään uloshengittäessään. 

Jos henkilö ylittää päästöoikeutensa, hän joutuu ostamaan niitä lisää voidakseen hengittää. 

Millibandin mukaan "yleisön yhteistyö on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä".

David Milibandin ajatusta henkilökohtaisista päästötileistä edistää Saksassa Joachim Schellnhuber, liittokansleri Angela Merkelin neuvonantaja ilmastoasioissa. 


Moni muukin Vihreä poliitikko kannattaa ajatusta, ja on sitä mieltä, että "tällaisessa (ilmastollisessa) hätätilanteessa demokraattisten oikeuksien pidättäminen on aivan oikein".
Lihaville ihmisille ja muille henkilöille, jotka huohottavat hengittäessään kaavaillaan lisäveroa. On ehdotettu myös hengittämisen säännöstelyä.


Norfolkin saarella Australian edustalla on jo henkilökohtaisten päästöoikeuksien kokeilu meneillään. Kokeiluun kuuluu carboncard, "hiilikortti", johon tulee merkintä käytetystä polttoaineesta, sähköstä, lennetyistä lentomatkoista ja rasvaisista tai kaukaa kuljetetusta ruoista. Jos saa säästettyä päästötilinsä yksiköitä, ne voi myydä eteenpäin. Jos päästötili ylittyy, on korvausvelvollinen. Joka vuosi hallitus pienentää päästötilikohtaisia henkilölle myönnettävien yksiköiden määrää, jolloin niiden kaupallinen arvo nousee. 
Perheiden tuhoaminen kuuluu myös olennaisena osana YK:n agenda 21 suunnitelmaan. 

Siihen kuuluu laajamittainen valtaväestön uudelleenohjelmointi aivopesemällä väestö ottamaan vastaan nämä tulevat uudistukset, kuten perheiden kieltämisen.

Tarkemmin kyse on eräänlaisen ilmastouskonnon luomisesta ja jos perheenjäsenillä on tiiviit siteet toisiinsa, niin ne estävät tämän ilmastofasistisen uskonnon lopullisen toteutumisen. Mikä selittää taas sen, miksi ydinperheet täytyy hajottaa.

Tämä agenda 21 näkyy myös edelleen lisääntyvänä vähemmän koulutettujen opiskelupaikkojen vähentämisenä, koska tältä syrjäytetyltä väestöltä (nuoriso/tuleva sukupolvi) on riistetty tarkoituksellisesti mahdollisuudet koulutukseen, jotta syrjääntynyt väestönosa saataisiin entistäkin enemmän syrjäytymään.

Tähän kuuluu myös vahvasti tämä miksi nykyinen media ei tee enää mitään muuta kuin hauku aina iltapäivälehtienkin palstoilla tätä nuorta työelämästä syrjäytettyä väestöä, vaikka työttömiä on myös todella paljon yli 50-vuotiaitakin.

Tilastokeskus valehtelee edelleen työttömyystilastoissa ja väittää työttömyyden laskeneen, mutta ELY-keskus kertoi aivan toista ja kertoi työttömyyden lisääntyneen vuodentakaisesta.
 


Agenda 21:n artikloista katsotaan vallitsevan hallitusten kesken konsensus. 


Konsensus tarkoittaa On sovittu että -päätöstä, josta ei ole käyty kansalaiskeskustelua tai äänestetty demokraattisesti.


Lähde: http://www.kauppalehti.fi/etusivu/nestln+johtaja+vaatii+veden+yksityistamista/201304405485

http://fi.wikipedia.org/wiki/Agenda_21 

http://paavovirtaniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/77350-agenda-21-tie-orjuuteenko

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21 

http://www.teebweb.org/LinkClick.aspx?fileticket=fiUWxgb-pHs%3d&tabid=1021&language=en-US 

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6169314,00.html 

http://www.euractiv.com/en/food/consumers-buying-green-linksdossier-497318 

http://www.guardian.co.uk/environment/2010/oct/27/biodiversity-loss-terrorism 

http://www.guardian.co.uk/environment/2010/oct/29/biodiversity-talks-ministers-nagoya-strategy  

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cif-green/2010/nov/01/deal-to-save-the-natural-world-never-happened 

http://www.skepticalscience.com/co2-lags-temperature.htm

http://www.euractiv.com/en/climate-environment/hedegaard-throws-weight-behind-EU-carbon-tax-news-495625 

 http://www.euractiv.com/en/migrations/historic-deal-save-nature-reached-nagoya-news-499325 

http://www.independent.org/events/transcript.asp?eventID=119

http://www.youtube.com/user/cfact#p/a/u/0/CD69Xx1tnmI

http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/henry-kissinger-the-world-must-forge-a-new-order-or-retreat-to-chaos-1451416.html

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Obama+YKn+vuosituhattavoitteiden+toteutuminen+vaarassa/1135260349744