http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 27, 2013

Kemikaalivanasuihkutukset lisääntyneet radikaalisti viime-aikoina?
Onkos kukaan tähyillyt taivaalle viime-aikoina ja nähnyt siellä nyt poikkeuksellisen paljon näitä kemikaalivanoja ?

Erityisesti viime-aikoina nämä NATO:n suorittamat kemikaalivanalennot ovat lisääntyneet radikaalisti, joka viestii siitä, että väestöön kohdistuva ympäristömyrkytys on lisääntynyt.Salaisuudet kemikaalivanoista ovat vasta alkamassa avautua suuremmalle yleisölle, kun Yhdysvalloissa ollaan jo järjestetty näistä julkisia mielenosoituksia. Mutta silti harvat viranomaiset ovat uskaltautuneet puhua tästä aiheesta julkisuudessa ja yksi heistä oli Los Angelesin FBI:n entinen päällikkö Ted Gunderson.

Itse alkuperäiset kemikaalivanaruiskutukset alkoivat NATO-maissa 90-luvulla, mutta tänään kemikaalivanoihin törmää kaikkialla maailmassa (mm. Venäjällä, Brasiliassa, Etelä-Koreassa, Kuubassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa).

Kuitenkin valtaväestöllä on hyvin vähän tietoa, että mitkä ovat tämän ilmastonruiskutuksen ja myrkytyksen tarkempi agenda.Useat jenkkipoliitikot ovat olleet perillä tästä aiheesta ja heihin kuului myös entinen CIA:n ja NSA:n agentti AC Griffith, joka paljasti että aihe on myös vaijettu Yhdysvaltain kongressissa, jossa asiasta ei uskalleta juuri puhua.Monia korkeita virkamiehiä jotka sisäpiirissä uskaltavat vastustaa tätä ilmaston ja väestönmyrkyttämisohjelmaa rankaistaan. 

  

Yksi näistä sisäpiiriläisistä oli Clintonin hallinnon aikainen NAVY Seal erikoisjoukkojen komentaja Jeremy Boorda, joka murhattiin vuonna 1996 sen takia, koska vastusti tätä maailmanlaajuista kemikaalivana-ohjelmaa (väestönmyrkytys). 

Hänet löydettiin kuolleena ja kuolinsyyksi väitettiin itsemurha, vaikka hänen mahastaan löydettiin kolmen haulikonlaukauksen jäljet. Ruumiinavaustietoja ei kuitenkaan julkistettu koskaan julkisuuteen.

Kemikaalivanaprojektin alussa normaalit reittilennot osallistuivat tähän kemikaalivana-ohjelmaan. Mutta myöhemmin tähän ruiskutukseen ja väestön myrkyttämisohjelmaan liittyivät mukaan useat armeijalle kuuluvat koneet.

Ilmailualalla yhden operaation nimi tunnetaan nimellä ”Project Cloverfield”. Tuolloin yksi korkeassa asemassa oleva American Airlinesin virkamies paljasti, että hänen toimistossaan oli käynyt kaksi miestä eräästä hallinnon salaisesta virastosta (tod. NSA).He kertoivat, että USA:n hallinto oli aikeissa maksaa lentoyhtiölle siitä, että he alkaisivat ruiskuttamaan eri myrkyllisiä kemikaaleja tavallisten reittilentojen yhteydessä. Mutta siinä vaiheessa kun tämä American Airlinesin johtavassa asemassa oleva työntekijä kysyi, että mistä kemikaaleista oli kysymys, niin hänelle vastattiin että nämä aineet olivat niin salaisia, että Yhdysvalloissa niiden vuotajat/paljastajat joutuisivat vankilaan jos kertoisivat näitä tietoja eteenpäin.

Pelkästään Yhdysvalloissa ovat kemikaalivanojen aiheuttamien terveysvaurioiden johdosta mm. astma ja alzheimerin tauti ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti viimeisen 10-vuoden aikana, joista alzheimer on seurausta kemikaalivanamyrkkyjen sisältämästä alumiinista


Lähde: http://henrymakow.com/2013/04/Chemtrails-Frightening-Lesser-Known-Facts%20.html