http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 06, 2013

Luontaishoidot yritetään kieltää jälleen Suomessa jenkkikonsultin johdolla

 

Suomen viimeaikaisista hallitusohjelmista vastannut Yhdysvaltalainen konsulttiyhtiö McKinsey & Co yrittää nyt jälleen kerran kieltää ns. luontaishoitoja ja pistivät sisäministeri Päivi Räsäsen (kd.) asialle viemään tätä lääketeollisuuden korporaatioiden vaatimusta eteenpäin.


Päivi Räsänen (kd.) on nyt tässä toisessa luontaishoitojenkieltämisyrityksessä vain tämän jenkkikonsulttiyhtiö Mckinsey & Co lähettiläs.

Vuonna 2009 he yrittivät samaa temppua jo ensimmäisen kerran, mutta silloin kansalaisten aktiivinen toiminta sai päättäjät järkiinsä
ja luontaishoidot saivat jäädä.

Totuushan on, että nämä luontaishoidot eivät uhkaa kuin vain lääketeollisuuden monopolia, joka pyrkii edelleen pitämään valtaväestön siinä uskossa, että hermomyrkkyjä sisältävät verenpainelääkkeet sekä muut tajuntaa huumaavat pillerit olisivat kaikille meille hyväksi. 

Tässä lääketeollisuuden pillerimonopolissa pyörii äärimmäisen suuri bisnes ja sen monopolin menettäminen hiertää koko ajan näiden lääkejättien mieltä.Suomenhallituksen hallitusohjelman laatinut jenkkikonsulttiyhtiö Mckinsey & Co markkinoi avoimesti lääketeollisuuden bisneksen ilosanomaa omilla sivuillaan, kuinka he tarjoavat parhaat lääkkeet myyntiin ja saavat aikaan parhaan mahdollisen kustannustehokkuuden. 
   


Tästä siis näemme jo suoraan, että kenen asialla Suomen hallitusohjelman laatinut konsulttiyhtiö Mckinsey & Co oikein on. 

Suomen median pitäisi uutisoida tästä pikemminkin, kuin taas huomioida kaikki huomio sisäministeri Päivi Räsäseen (kd.) kuten poliittisessa harhautuksessa on tapana.

Kyseessä on nyt todellakin toinen kerta, kun luontaishoitoja yritetään kieltää Suomessa lailla ja tällä toisella kerralla vaaditaan nyt kansalaisten aktiivisuutta tämän asian suhteen. Sillä viimeksi luontaishoidot saivat jäädä kansalaisten aktiivisuuden vuoksi.
Kustannustehokkuudesta vielä sen verran, että nämä kaikki ajankohtaisetkin laajemmat Suomen menestyvään teollisuuteen keskittyneet irtisanomiset Suomessa ovat tämän saman jenkkikonsulttiyhtiö McKinsey companyn aikaansaamia. Sillä jo vuonna 2010 Taloussanomat kirjoitti jutun tämän kyseisen konsulttiyhtiön vientituotteesta, jotka olivat työväestön potkut. 

Näin yhtiöiden omistajat rikastuvat työväestön potkuilla ja kiskovat osingot poispotkitun työväestön selkänahasta. Tämä on sitä nollakasvua, jonka tehokkuuden takana on tämä jenkkikonsultti, joka on laatinut myös Suomen hallituksen säästöohjelman. 

Näin sitten Suomen kansa köyhtyy entisestään ja monikansalliset pankkiirit ryöstävät Suomen valtion rutikuivaksi, samalla tavalla kuin tekevät kaikille muillekin rikkaammille teollisuusmaille tällä hetkellä. 

Tämä systeemi ei ole mitään muuta kuin laajaa nollakasvua, jonka takana piilee tavoite saada tuhottua nämä Euroopan unionin rikkaammat teollisuusmaat ja nollakasvu ollaan katsottu tehokkaaksi tavaksi, koska sillä saadaan myös samalla ydinperheet hajalle. Sillä työläisten moraali saadaan tehokkaimmin rikottua tällä, että heiltä viedään työpaikka alta kustannustehokkuuden nimissä.

 

Valtaväestön massaherääminen on kuitenkin alkanut ja kaikki nämä ajankohtaiset lakiuudistuksen, joilla pyritään viemään meille kaikille kuuluvat perusoikeudet pois ovat vakavia asioita, joista jokaisen Suomalaisen kuuluisi olla aktiivinen. Sillä nämä monikansallisten korporaatioiden kontrollifriikit fasistit yrittävät saada edelleen pihteihinsä koko maailman ja kuvittelevat, että koko maaplaneetta pyörii vain heidän napansa ympärillä. Koska sattuvat pitämään yli 95 % hallussaan koko planeetan varallisuudesta.

Asia ei kuitenkaan ole näin, sillä tieto on valtaa ja mitä enemmän meitä on heränneitä tästä systeemistä ja sen mädännäisyydestä, niin sitä enemmän totuus tekee meidät vapaiksi ja vaikka tieto lisää tuskaa, niin totuus tekee todellakin lopulta vapaaksi.

Lähteet: