http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 08, 2013

USA:n presidentti Obama kutsui pohjoismaiden johdon Tukholmaan ja perui tapaamisen Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on virolaisuutistoimisto BSN:n nimettömien diplomaattilähteiden mukaan kutsunut kaikki Pohjoismaiden ja Baltian päämiehet Tukholmaan Syyskuussa tapahtuvan vierailunsa aikana.

Tukholman tapaaminen edeltää Pietarissa 5-6. syyskuuta järjestettävää G20-maiden tapaamista, minkä Washington vahvisti keskiviikkona.

USA:n presidentti Obama perui aiemmin syyskuuksi sovitun tapaamisen Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa, koska USA:n ja Venäjän väliset suhteet ovat kiristyneet viime-aikaisen NSA:n tietovuotaja Edward Snowdenille Venäjältä myönnetyn turvapaikan johdosta. 

Todellinen syy mahtaa kuitenkin olla se, että Yhdysvaltain ja Israelin hallitus sekä NATO punoo koko ajan täyttä häkää mahdollisen III-maailmansodan skenaarioita ja yritää saada nyt Skandinavian maat liittymään mukaan remmiin. 

Norjahan on jo NATO maa, mutta Ruotsia ja Suomea ei olla saatu vielä mukaan sionistien USA/NATO/ISRAEL remmiin ja tästä nyt käydään kulissientakaista kädenvääntöä Yhdysvaltain diplomaattien painostamana.
Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen skisma johtuu siitä, että tämän maailman materiaalista valtaa pitävän monikansallisen Sionistisen valtaeliitin uuden maailmanjärjestyksen fasistinen agenda ei ole saavuttanut Venäjän kanssa sen haluamia mittasuhteita. 

Kuten myös Iran sekä Syyria ovat vielä ryöstämättä kuiviin, tämän maailman salaisen valtaeliitin toimesta, jonka vuoksi valtaeliitin käyttämä USA:n armeija suunnittelee molempiin maihin hyökkäystä tällä hetkellä ja valmistautuu myös samalla sotaan Venäjää vastaan, koska Syyrialla on Venäjän kanssa turvatakuut. 

Eli jos Syyriaan hyökätään, niin Venäjä kokee sen että sinne myös hyökätään ja on lupautunut puolustamaan Syyriaa ja tämän vuoksi suursodan (III-maailmansota) vaara on suuri tämän suhteen.
USA:n presidentti Barack Obama on tässä vaarallisessa sotaleikissä pelkkä shakkinappula, jota maailman valtakulissien takana vaikutusvaltaisemmat eliittiherrat kuten Zbigniew Brzezinski ohjaavat haluamaansa suuntaan, eli puhuu mr. presidentin korvanappiin ja sanelee puheet. 

Kun taas Venäjän presidentti Vladimir Putinia ei ohjailla Sionisti-eliitin toimesta ja tämän vuoksi sitten USA/Israel/NATO näkee Venäjän vihollisvaltiona Kiinan ohella.

Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/Virolaismediat+Obama+kutsui+kaikki+Pohjoismaiden+p%C3%A4%C3%A4miehet+Tukholmaan/a1375844144002