http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 19, 2013

Crisis Actors näytelijät vauhdissa Egyptissä ?Nuo väkivaltaiset kuvat Egyptistä ovat kuohuttaneet viime-aikoina maailmalla, mutta kehottaisin kaikkia katsomaan ylläolevan videon.

Siitä näkee, että nuo videolla Egyptissä esiintyvät radikaalimielenosoittajat ovat kaikki feikkimuslimeja ja tod. Crisis Actorsin näyttelijöitä, jotka tuotiin vartavasten nyt Egyptiin, että tämä Morsin kannatajien ja Egyptin armeijan välinen konflikti saataisiin vielä dramatisoitua propaganda-tarkoituksessa.Egyptin vallankaappaus kuitenkin oli todellinen ja Yhdysvallat eivät vain nähneet vaalit voittanutta Mohammed Morsia heille sekä sionistiselle pankkiireille luotettavana johtajana, joten hänet täytyi syöstä vallasta välittömästi verisellä vallankumouksella.

Kun Egyptissä tehtiin sotilasvallankaappaus, niin Saudi-Arabia, Kuwait sekä Yhdistyneet Arabiemiraattikunnat lahjoittivat yhteensä 12 miljardia dollaria Egyptin sotilasjuntalle. Mutta missä olivatkaan sionistipankkiirien tuet? Niitä ei ilmoitettu julkisesti ollenkaan.

Sillä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on ollut tässä Egyptin verilöylyssä kuitenkin avainasema Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa, kuten nämä ovat myös sekaantuneet aiemminkin monien maiden sotilasvallankaappauksiin ja niiden yrityksiin. 

Mutta kuten aina, niin Yhdysvallat vetää julkisuudessa tuttua kaksinaamaista peliä ja nyt sitten muka tuomisee tämän Egyptin verilöylyn, vaikka jenkit ovat sen toteuttamiseen sekaantuneet täydellä voimalla.  Nyt sitten vielä Yhdysvaltain presidentti Barack Obama julisti 15. elokuuta, että USA peruu yhteiset sotaharjoitukset Egyptin kanssa vastalauseena Egyptissä puhjenneille levottomuuksille.

Kaiken takana vain se, että Egyptiin ei saatu valittua jenkkejä ja maailman salaista valtaeliittiä tyydyttävää johtajaa demokraattisilla vaaleilla ja aina kun näin käy, niin tämä sionistinen valtaeliiti järjestää väkivaltaisen vallankumouksen ei toivotun valtionjohtajan poistamiseksi.
Syyrian sisällissodassakin on kysymys tästä samasta asiasta, että siellä vallassa oleva Bashar al-Assad ei ole suostunut taipumaan jenkkikonsulttien tarjouksiin ryövätä Syyrian valtion varat ja perustaa sinne yksityinen keskuspankkijärjstelmä. 

Niin tämän vuoksi Yhdysvallat sekä keskustiedustelupalvelu CIA ja Israelin tiedustelupalvelu Mossad järjestivät siellä kokonaisen sisällissodan ja Bashar al-Assadia alettiin demonisoimaan koko mediakorporaatioiden voimin. Nyt USA:n armeijaa yrittää vielä houkutella Israelin valtionjohto aloittamaan lopullisen III-maailmansodan Syyrian kamaralla, jonne Venäjää odotetaan mukaan, koska Syyrialla on Venäjän kanssa turvatakuut. 

Iran on myös hyökkäyksen kohteena johtuen samasta syystä, että myös siellä keskuspankkijärjestelmää ei ole yksityistetty ja laitettu sionistipankkiirien omistukseen, jonka jälkeen Iranin valtio voitaisiin ryövätä putipuhtaaksi velkaannuttamalla maan talousjärjestelmä ja tämä toimii niin yksinkertaisesti, että sen jälkeen kun maalla ei ole enää oikeutta painaa omaa valuuttaansa, niin se joutuu rippuvaiseksi yksityistetystä keskuspankkijärjestelmästä.

Pelkästään Euroopan keskuspankki (EKP) kuuluu myös näille sionistisille yksityisille pankeille kuten Goldman Sachs, JP. Morgan Chase jne. Sieltä myös Suomenkin valtio muiden EU-maiden kanssa joutuu nykyään ottamaan yhä enemmän lainaa, koska valtiolle kuuluvat yhtiöt ollaan nyt pala palalta myyty ja myymässä mm. veroparatiisisaariyhtiöille.Lähde: http://www.prisonplanet.com/165307.html

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/egyptin-armeija-syrjaytti-presidentin---kansa-juhli-kaduilla/2013/07/1776847 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=8598 

http://yle.fi/uutiset/usa_tuomitsee_egyptin_vakivallan_ja_poikkeustilan/6777655 

http://www.wsws.org/en/articles/2013/08/16/pers-a16.html 

http://www.youtube.com/watch?v=OqwMTMls_zM 

http://abcnews.go.com/Blotter/egypt-crisis-omar-suleiman-cia-rendition/story?id=12812445 

http://yle.fi/uutiset/yhdysvallat_perui_sotaharjoitukset_vastalauseena_egyptin_levottomuuksille/6779565 

http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/520096/Syyria+kiistaa+iskun+alAssadia+vastaan