http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 27, 2013

Poliisi voi nykyään kytkeä Iphonen kameran pois päältä etäältä Wi-Fi yhteydelläVeteranstodayn mukaan tietokonevalmistaja Apple on juuri nyt patentoinut uuden teknologiasovelluksen Iphone-puhelimiin.

Teknologia mahdollistaa sen, että Iphone-puhelimet voidaan sulkea etäältä käyttämällä Wi-Fi yhteyttä ja näin ollen myös poliisit saisivat päästä käsiksi tähän teknologiaan, kun aiemmin lukuisat brutaalit videot erityisesti USA:n päivittäisestä poliisiväkivallasta näkevät päivänvalon, joista kiitos kännykkäkameroiden.

Mutta nyt kun nämä uudet sovellukset tulevat Iphone-puhelimiin, niin jatkossa tällaiset epämielluisat videot poliisiväkivallasta ovat paljon hankalampia kuvata Applen älypuhelimella, jos viranomaiset pääsevät niihin hakkeroitumaan.Mutta ylipäänsä tämän jatkuvan viranomaisten lisääntyvän kansalaisten kyttäyksen ja stalkkauksen vanavedessä on syytä tajuta myös se, että nämä uudet ja hienommat älypuhelimet eivät ole askel parempaan. Vaan niiden tarkoituksena on päästä enemmän rajoittamaan yksilöille kuuluvia yksilövapauksia.Sillä tällainen stalkkauksen innovaatio leviää seuraavaksi Google-lasien kautta ympäri maailman ja näistä google-laseista tulee suositumpia kuin Ipadeista.

Kertoohan se jo jotain, jos on niin kova kiire ihmisillä, että sähköpostit on luettava lennossa kovan kaupunkikävelyn lomassa Google-laseilla. 

Isoveli vaan pääsee aina näkemään kuin reality-TV:stä, että missä kukin Google-lasien käyttäjä milloinkin liikkuu ja poliiseillekin tulee paljon helpotusta epäillyttävien henkilöiden kiinniotoissa jos epäillyt käyttävät google-laseja.

Kaikissa näissä uusissa innovaatioissa on omat hyvät ja huonot puolensa, joista negatiiviset puolet ovat jatkuva ja lisääntynyt viranomaisten kyttäys sekä lisääntynyt poliisiväkivalta eripuolin maailmaa.


Lähde: http://www.veteranstoday.com/2013/08/19/police-now-can-switch-off-iphone-camera-and-wi-fi/