http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 18, 2013

Area 51:n paljastumisesta huolimatta ufosalailu jatkuu Yhdysvaltain hallinnon puoleltaVaikka Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA vihdoin myönsi salaisen Area 51 tukikohdan olemassaolon, niin Yhdysvaltain hallinnon ufosalailu jatkuu edelleen.

Sillä se mitä CIA kertoi Area 51 tukikohdasta oli ympäripyöreätä propagandaa, että siellä oltaisiin vain kehitelty U2-vakoilulennokkeja.

Alue perustettiin aikanaan kansainvälisen atomienergiajärjestön testialueeksi ja koko tukikohdan olemassaolo salattiin Yhdysvaltain hallituksen budjetista vuoteen 1994 asti.

Yhdysvaltain hallitus sekä armeija pyrkii salaamaan sitä, että armeija sekä hallinto teki yhteistyötä monien avaruusrotujen kanssa. Sillä sitä kautta he saivat tämän nanoteknologian käyttöönsä ja alkoivat soveltamaan sitä erityisesti Area 51:n tukikohdassa.

Yhdysvaltain armeija koki kuitenkin suuren kolauksen ja skandaalin, kun New Meksikossa sijaitsevassa Roswellissa tapahtui ufo-onnettomuus vuonna 1947.

Tarkemmin tuo tapahtui 5. heinäkuuta vuonna 1947, kun Roswellin pikkukaupungin asukas William Brazel oli naapurin pojan kanssa etsimässä ukonilmalla eksyneitä lampaitaan. 

He näkivät kuinka tunnistamaton lentävä esine lensi suoraan maahan ja molemmat lähtivät katsomaan, että mikä sinne maahan rysähti. Siellä näkyi hajonneen avaruusaluksen jäämiä ja aluksen sisältä löytyi vielä elossa olevia humanoideja, joista osa oli jo kuollut.

Paikalle nopeasti tulleet USA:n armeijan sotilaat eristivät alueen välittömästi ja kielsivät kaikkien ulkopuolisten oleskelun turma-alueella.

Humanoidien ruumiit havaitsi liittovaltiolle maaperätutkimuksia tehneet opiskelijat ja arkeologisia kaivauksia suorittamassa ollut insinööri Gary London Barnett. Paikalle tullut USA:n armeijan komentava upseeri vaati Barnettia kuitenkin vaikenemaan tapauksesta.

Brazel otti kuitenkin seuraavana päivänä yhteyttä paikalliseen sheriffiin George Wilcoxiin.

Wilcox otti sitten yhteyttä Roswellin lentotukikohdan tiedustelutoimistoon majuri Jesse Marceliin, joka saapui pian kahden armeijan asiantuntijan kanssa tutkimaan tapausta.

9. Heinäkuuta 1947 sitten armeija julkaisi Roswellin lentotukikohdan komentajan William Blanchardin allekirjoittaman lehdistötiedotteen, jossa kerrottiin että armeijalla oli hallussaan maahan syöksyneen lentävän lautasen kappalet, ja että Roswelliin oli todellakin pudonnut tunnistamaton lentävä esine, eli ufo.  

Tiedotteen oli laatinut Roswellin lentotukikohdan tiedotusupseeri ja luutnantti Walter G. Haut, joka ei kuitenkaan ollut kysynyt lupaa komentajalta tiedotteen julkaisemisesta. 

Tämä uutinen julkaistiin myös Helsingin Sanomissa 9. Heinäkuuta 1947.

Mutta vain muutamaa tuntia myöhemmin julkaistiin kuitenkin uusi lehdistötiedote, jonka mukaan armeijan tutkijat olivatkin erehtyneet ja että kyseiset kappaleet olivatkin peräisin vain maahan syöksyneestä säähavaintopallosta.

Roswelliläinen hautausurakoitsija Glenn Dennis sai erikoisen puhelun 5. Heinäkuuta 1947 Yhdysvaltain armeijan ilmavoimien tukikohdasta, joka tuolloin oli Yhdysvaltain ainoa ydinpommien tukikohta. Soittaja pyysi Dennisiltä neuvoa pahoin vahingoittuneiden ruumiiden säilyttämiseksi ja kysyi, että kuinka paljon tiiviisti suljettavia ruumisarkkuja tämä voisi toimittaa armeijalle.


 
Kuvassa olevan humanoidin ruumiin väitetään olevan yksi Roswellin ufo-onnettomuuden turmapaikalta löydetty humanoidi.


 
Yhdysvaltain armeijan salainen Area 51 tukikohta toimii edelleen Nevadan autiomaassa ja vaikka CIA nyt myönsi virallisesti sen olemassaolon, niin se ei vielä yhtään raottanut tätä Yhdysvaltain hallinnon sekä armeijan salaisia ufo-vehkeilyjä, joita mm. Area 51:ssä ollaan tehty jo vuodesta 1955.

Yksi merkillepantava juttu on vielä se, että kuinka monta kertaa Area 51 löytyy mm. Hollywood-elokuvista tai suosituista tietokonepeleistä:

 • Elokuva Independence day – Maailmojen sota. Tässä elokuvassa Alue 51:llä säilytetään maan alla pakkolaskun tehnyttä hyökkääjien partioalusta, ja lopputaistelusta osa tapahtuu Alue 51:n päällä.
 • Elokuva Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta. Elokuvan alussa on hangaari 51, joka on viittaus Alue 51:een. Tässä aavikolla olevassa hangaarissa säilytetään muun muassa Liiton arkkia ja kristalliluurankoista olentoa.
 • Televisiosarja Ritari Ässä. Yhdessä jaksossa Michael Knight soluttautuu Alue 51:lle saadakseen takaisin NSA:n virkailijoiden viemän KITT:n.
 • Televisiosarja Salaiset kansiot. Kuudennen tuotantokauden kahdessa Dreamland-jaksossa kokeillaan ja sabotoidaan häivetekniikkaan perustuvia 'UFOja', jotka todellisuudessa ovat Yhdysvaltojen sotilasviranomaisten kehittämiä.
 • Televisiosarja Tähtiportti. Tässä sarjassa Alue 51 on muilta planeetoilta tuodun tekniikan tutkimus- ja säilytysalue.
 • Videopeli Perfect Dark. Pelissä agentti Joanna Dark soluttautuu Alue 51:lle löytääkseen avaruusolennon ruumiin.
 • Videopeli Call of Duty: Black Ops. Pelin kahdessa kartassa pelataan Alueella 51.
 • Videopeli Tomb Raider III. Pelissä Lara Croft soluttautuu Alue 51:lle löytääkseen Element 115 -nimisen artefaktin.
 • Videopeli World of Warcraft. Netherstormista löytyy paikka nimeltä Area 52, joka on viittaus Alue 51:een.
 • Videopeli Grand Theft Auto: San Andreas. Pelissä löytyy alue nimeltä Area 69, joka on viittaus Alue 51:een.
 • Videopeli Deus Ex. Pelin lopussa päähenkilö soluttautuu Area 51:n uumeniin.
 • Videopeli SimCity 4 Rush Hour -lisäosassa voi palkintona saada Alue 5.1:n, joka on viittaus Alue 51:een.
 • tietokonepeli Area 51. sijoittuu tulevaisuuteen.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288590631092.html

 http://yle.fi/uutiset/cia_myonsi_area_51n_olemassaolon_ja_kertoi_syyn_ufo-havaintoihin/6781763

http://fi.wikipedia.org/wiki/Roswellin_tapaus 

http://www.universetoday.com/104174/cias-declassified-documents-reveals-secrets-about-area-51-and-ufos/