http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 07, 2013

Suomen valtiota ryövätään tyhjäksiSuomen valtionvelka kasvaa koko ajan ja sen näkee jo ajankohtaisista luvuista, jotka näkee osoitteessa http://velkakello.fi/  

Valtionvelka oli 2013 toukokuussa runsaat 89 miljardia euroa.

 

Ylläolevasta taulukosta näkee, että miten valtionvelka on kehittynyt viime-vuosina.

Pelkästään humanitaarinen maahanmuutto on maksanut Suomelle viimeisen 20 vuoden aikana n. 30 miljardia. 

Vielä 25 vuotta sitten Suomen valtio oli lähes velaton ja omisti Nesteestä lähtien Imatran Voiman, Postipankin, Valmetin, Kemiran, Rautaruukin, Soklin kaivokset, Finnairin, Veitsiluodon jne. Talous oli mallillaan kunnes jotain tapahtui. Valtio alkoi velkaantumaan.

Monikansalliset pankit ovat nyt ryöväämässä Suomen valtion rutikuivaksi asti ja pyrkivät nyt pistämään kaiken täällä sileäksi. Viimeisten realisoitavissa olevan omaisuuden määrä on enää vajaa 27 miljardia, jos energiaa ei anneta kokonaan sijoittajille, jota nimenomaan yksityisomisteiset pankit täältä haluaa.

Suomen valtio omistaa vielä rakennuksia, metsää, tontteja sekä muita maa-alueita, joiden tasearvo on n. 20 miljardia euroa. Suurinta osaa näistä ei kuitenkaan voida myydä, koska sen jälkeen valtio joutuisi vuokraamaan nämä maa-alueet itselleen ja hinnat nousisivat sen myötä. Nykyiset sielunsa myyneet valtionjohtajat kuitenkin antavat kaiken mielummin ilmaiseksi tai korkeintaan halvalla. Kemiran lannoiteyhtiökin myytiin viime vaalikaudella Norjalaiselle Yaralle ja ministeri Häkämies sai tästä miljardiluokan töppäyksestä palkinnoksi Elinkeinon keskusliiton (EK) johtajuuden. Että näin se valtajaon korruptio toimii Suomessa, jossa maanpetturiministerit myyvät Suomen valtion rutikuiviin, jos vain hyötyvät siitä itse taloudellisesti.  

 

Suomen nykyinen kaivostoiminta muistuttaa enemmänkin Afrikan köyhimpiä maita. Valtiolle ei enää suostuta antamaan siivuakaan omistuksesta, koska jenkkikonsulttiyhtiöt ovat yksityistäneet ne jo monikansallisille yhtiöille, jotka tulevat nyt ryöväämään Suomen valtion kassan tyhjiin ja kansako tässä on siihen syyllinen vai sielunsa myyneet maanpetturiministerit.

 

Globaalin eliitin ökyherroja vielä naurattaa, että heidän luomansa kusetus on mennyt läpi. Koska täälläkin suurin osa näistä EU:n entisistä rikkaimmista teollisuusmaista uskovat, että Kreikka on syypää tähän valtiolliseen köyhdyttämiseen.

Sionistinen maailmaneliitti pyrkii näillä keinoilla nyt koventamaan otettaan EU:n talouskriisissä ja ajamaan teollisuusmaat kuten Suomen taloudellisesti ahtaalle, ajamalla valtion velan niin korkeaksi, että lopulta tulee seinä vastaan ja lamasta tulee pahempi kuin 90-luvulla.

Yksi juttu on kuitenkin varma ja se on se, että ahneella on aina paskainen loppu ja nämä sionistipankkiirit ajettiin jo pois Islannista. Onko seuraavaksi Suomen vuoro ?Lähde: http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2013/08/06/suomen-valtion-tasekupla/