http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 04, 2013

Biokonserni Monsanto liittoutunut USA:n armeijan kanssa GMO-aktivisteja vastaan
Valtaväestön myrkyttämiseen ja sairastuttamiseen keskittynyt biokonserni Monsanto hyökkää aggressiivisesti riippumattomien tutkijoiden, tiedemiesten, aktivistien ja muita geenimanipuloitujen tai muuntogeenisten organismien (GMO) hyödyntämistä vastustavia vastaan käyttämällä hyväkseen sekä Yhdysvaltain hallituksen että maan sotilaallis-teollisen yhtymän valtavia resursseja.
 

Raportti, joka ilmestyi 13. heinäkuuta painetussa Süddeutsche Zeitungissa (SZ), kertoo yksityiskohtaisesti, miten sekä yksilöitä että ryhmiä, jotka vastustavat GMO ja muita kemiallispohjaisia viljelymenetelmiä, on uhkailtu, hakkeroitu, paneteltu ja terrorisoitu niiden uskaltaessa horjuttaa Monsanton nykyistä hegemoniaa ja pro-GMO status quo:ta.

On lukuisia dokumentoituja tapauksia, joissa geenimanipulaation vaaroista tai turvallisuudesta kertovat raportit on tosiasiallisesti estetty salaperäisten voimien toimesta.

"Usea Monsanto kriitikko raportoi säännöllisesti hyökkäyksistä, joita ammattihakkerit tekevät", kertoo SZ raportti. "

Monsantolla on siteet Yhdysvaltojen tiedustelupalveluun, armeijaan, kovaotteisiin yksityisiin turvallisuusalan yrityksiin ja tietenkin Yhdysvaltain hallitukseen."

 

Kuvaava esimerkki tästä oli kun Euroopan ympäristöjärjestö Maan ystävät (FOTE), yhdessä Saksan ympäristö- ja luonnonsuojeluyhdistyksen (BUND) kanssa, joutui hyökkäyksen kohteeksi. Hyökkäys oli suunnattu ennen tutkimuksen julkistusta glyfosaattiin, joka on ensisijainen vaikuttava aine Monsanton Roundup rikkakasvien torjunnassa, terveyshaitallisista vaikutuksista.
Salaperäinen virus tartutti tutkimuksen pääjärjestäjän tietokoneen vain päivää ennen julkaisua, ja uhkasi viivyttää useita tärkeitä tiedotteita. Monsanton toimet mahdollistuvat kun yritykset ottavat haltuunsa tai kaappaavat liittohallituksen eli poliittisen vallan.
 
On käynyt ilmi, että Monsantolla on nykyisin paljon läheisiä ystäviä Yhdysvaltain liittovaltion riveissä. Nämä ovat usein Monsanton entisiä avainhenkilöitä. Tämä strategia on antanut monikansalliselle yhtiölle mahdollisuuden suorittaa verkkohyökkäyksiä sen vastustajiin laajamittaisesti. 
Monsanton omat avainhenkilöt ovat jopa myöntäneet takavuosina, että niin sanottu "kybersodankäynti" on tarpeen omien taloudellisten etujen turvaamiseksi sekä kotimaassa että ulkomailla.

"Kuvittele internet työpöydän aseena," entinen Monsanto Head of Public Relations Jay Byrne on sanonut vuonna 2001. "Joko käytät sitä tai vastustaja käyttää … ja aina joku tulee tapetuksi."

Nämä ovat vahvoja sanoja. Niitä tukevat raportit, jotka vahvistavat Monsanton pelottelutaktiikkaa ​​ulkomaisia ​​hallituksia vastaan jos ne kieltäytyvät tarjonnasta. Luottamukselliset asiakirjat julkisti Wikileaks ja paljasti suunnitelman valtion virkamiesten "kostosta" niitä kansoja vastaan, jotka kieltäytyivät hyväksymästä GMO:ta.


Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=8492

http://www.globalresearch.ca/groundbreaking-investigation-reveals-monsanto-teaming-up-with-us-military-to-target-gmo-activists/5344496 

http://sustainablepulse.com/