http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 15, 2012

Uutiskanavan raportti MichiganistaYhdysvaltojen, Michiganissa kuultiin äskettäin lukuisien voimakkaiden räjähdyksien sarja ja EU TIMES internetsivut ehtivät jo väittää, että Venäjän FSB tiedustelulähteet kertoivat USA:n armeijan tehneen ilmaiskun Yhdysvaltojen kansalaisia vastaan. Jossa yli 2000 kilon pommi oltaisiin pudotettu Obaman hallitusta vastustavien aktivistien kokouspaikan päälle. Iskussa väitettiin kuolleen yli 380 siviiliä.Räjähdykset kuultiin voimakkaimmin Union Cityn alueella.

Oshtemossa asuva John Nieuwenhuis kertoo kuulleensa pamauksen joka ravisteli hänen koko taloaan.

- Jokin vaurioitti kahta puuta samalta korkeudelta, kertoo Nieuwenhuis.

Nieuwenhuis soitti palokunnalle, mutta pamauksen syy ei selvinnyt. Myös Yhdysvaltojen uutiskanava kolme koitti selvittää pamausten syytä, mutta oli täysin selvä sää ja alueilta ei mitattu tuona aikana ollenkaan maanjäristystoimintaa.


helicoptersradiation Nuclear Cover Up: Explosions, Military Helicopters Filmed Near Blacked Out Radiation Zone

Worldtruth.tv -sivustolla kuitenkin epäillään, että kyseessä olisi ydinvoimalassa tapahtunut räjähdys tai räjähdysten sarja, ja että säteilyvaaraa peiteltäisiin. Alueelle on havaittu menevän mm. paljon armeijan helikoptereita sekä A-10 Thunderbolt koneita.Tässä alkuperäinen uutisjuttu aiheesta