http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 12, 2012

G20 maat kokoontuvat päättämään EU:n liittovaltiosta ?G20 maat kokoontuvat kohtapuolin suljettujen ovien takana. Molemmat osapuolet sekä salainen, että julkinen puoli tapaavat toisensa G20 maiden kokouksessa 15-20.06.2012
Siellä tiettävästi päätetään EU:n talouskriisin ratkaisusta ja illuminatin salaiseneliitin kanta tähän on heidän tarjoama fasistinen liittovaltio, jolla he pyrkivät saamaan euroopasta vieläki tiiviimmän otteen.

Vastapuoli on jo lähettänyt kolmensadanmiehen komitealle (Committee of 300) ukaasin, jossa se vaatii valtaeliittiä lopettamaan köyhyyden sekä poistamaan laajemmat sairaudet. Jos komitea vastaa ukaasiin ja suostuu muutoksiin, niin siitä seuraa P2 vapaamuurariloosin jatkotoimet.

Rothschild, Rockefeller, Bush sekä muut illuminatin 13 maailman rikkainta pankkiirisukua ovat yrittäneet tarjota vastapuolen edustajille jo tähtitieteellisiä summia, jotta he luopuisivat aikeistaan ottaa dollari ja euro hallintaansa.

Nämä maailman rikkaimmat miljardöörisuvut olisivat aivan avuttomia ilman näitä rahanpainokoneito, jossa heidän omistamien yksityisten pankkien tarvitsee vain naputella tietokoneella suuria summia pelkästä tyhjästä ilmasta näyttöpäätteelle, luoden rahaa tyhjästä ilmasta. Heille kun ei maksa mitään luoda lisää rahaa keskuspankeille. Joten tästä syystä he yrittävät voidella valtaeliitin oppositiota tähtitieteellisillä summilla, joilla ei ole mitään tekemistä oikean varallisuuden kanssa. Eräs keskuspankin työntekijä näki äskettäin 46 nollaa pankin velkakirjan perässä.

Näiltä valtaeliitin pankkiirisuvuilta puuttuu se mitä he eniten tarvitsisivat. Eli ihmiskunnan kansojen luottamus.

Tämä euroopan käynnissä oleva talouskriisi on valtaeliitin keinotekoisesti luomaa teatteria ja sen seurauksista voi olla luvassa jopa väliaikainen elektronisen maksuliikenteen katoaminen. Sekä koko pankkijärjestelmän väliaikainen kaatuminen. Pahimmillaan tämä voisi johtaa täydelliseen talousjärjestelmän tuhoutumiseen. Joka myös tarkoittaisi planetaarista vakavaa nälänhätää lyhyellä aikavälillä.

Salaisen valtaeliitin on nyt tarkoitus alkaa kertomaan heidän salaisesta maailmanhallituksestaan. Tähän suuntaan mentiin jo kun Rothschildien suvun edustaja avautui äskettäin Jerusalem Post lehdessä pankkiirisukunsa toimesta Israelin valtion tukemisesta.

Näin ollen ryöstäjäparonit jotka vielä ennen kontrolloivat tätä MATRIX illuusiota yhteiskunnasta yli sadan vuoden ajan. Eivät enää olekaan kohta vallassa. Koska heidän valta-asemansa on hajoamassa käsiin.

Dunce_Cap.jpg


Yksi suurimpia muutoksia tulevaisuudessa tulee kuitenkin olemaan tämän illuminatien luoman koulutuslaitoksen aivopesujärjestelmän totaalinen uusiutuminen ja erään venäläisen lähteen mukaan. Tämän uuden ei aivopesuun perustuvan koulutusjärjestelmän julkituomiseen saattaa mennä vielä seuraavat 15 vuotta aikaa.

Monet valtaeliitin pankkiirisukujen edustajat kuitenkin kauhistelevat edes sitä ajatusta, että valtaväestöllä voisi olla vapaa itsemääräämisoikeus. He uskovat, että sivilisaatiot romahtavat jos ihmisiä ei pidetä enää orjina. Mutta ei se ole ihan noin. Ihmiset jatkavat työntekoa edelleen tulevaisuudessa. Koska muuten he tylsistyisivät. Tietenkin taistelu ei ole vielä ohi ja tämä vapaampi tulevaisuus ei ole vieläkään alkanut.

Lähde: Ben Fulford