http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 07, 2012

Occupy Helsinki lopetettiin poliisifasismillaOccupy Helsinki aktivistileiri hajoitettiin 07.06.2012 aamulla poliisifasismilla.

Puramme leirin. Kaupunki hoitaa purkamisen ja poliisi antaa virka-apua, poliisi kertoo IS:lle.

Occupy Helsinki aktivistiliikkeen leiri oli pystyssä 20. Lokakuuta 2011 asti ja mm. sen järjestämiin yleiskokouksiin ottivat osaa sadat aktiivit.

Nyt tuli kuitenkin eliitille löysät housuun kuten aina siinä vaiheessa kun aktivismitoiminta on jo verkostoitunut tarpeeksi ja siinä vaiheessa mielenosoitus täytyy lopettaa hinnalla millä hyvänsä ja sitä varten keksitään erilaisia tekosyitä, kuten tässä tapauksessa tämä nurmikon pilaantuminen.

Kenties eduskunta haluaa jatkossa vuokrata kansalaistorin omaan käyttöönsä, jotta mielenosoitusten järjestäminen olisi helpompaa jatkossa. Kuten perustelivat tällä valheella edusalueensa vuokraamista mannerheimintielle asti, jotta saisivat jatkossa estettyä heille epämieluisat ympärivuorokauden jatkuvat mielenilmaukset.

Tässä se taas nähtiin mikä on sananvapauden tila suomessa tällä hetkellä, että vaikka occupy helsinki mielenosoittajat ehtivät jo pistää virallisen kantelun tästä leirinpurkupäätöksestä. Niin sitä ei olla vielä käsitelty ja virallisesti kaikki kantelun alla olevat päätökset täytyy ennen käsitellä, kuin voidaan jatkaa toimenpiteitä.

Helsingin kaupungin johto kun koostuu vapaamuurarien HYVÄ VELI-verkostosta ja kaupungin rakennusvirastokin ryvettyy korruptioskandaalissa.


Leirin purkamiseen tarvittiin neljä mustaa maijaa, joista yksi oli siviilipoliisiauto. Se kertoo jotain siitä mitenkä suureksi uhaksi näkee eliitti vajaa parikymmentä aktivistia.

Lähde: IS