http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 12, 2012

Kansainvälinen ydinlobbari haukkui suomalaista ydinaktivistia yhdysvaltalaisessa nettiradiossaYhdysvaltalainen Orion Talk Radio haastatteli kansainvälistä ydinlobbaajaa ja asiantuntijaa Jim Walshia maaliskuussa 2012. Samassa lähetyksessä Walsh haukkui suomalaista ydinaktivisti Arto Lauria sekä kaikkia salaliittoteoreetikkoja paranoidiseksi.

Suomen ydinaktivisti Arto Lauri oli päässyt kohteeksi sen vuoksi, että hänen 2011 vuonna kuvattu fukushima teoria video nousi maailmalle internetissä ja noteerattiin Japanissa asti. Nyt kaksi Japanilaista tv-kanavaa on tullut Suomeen asti tekemään erillistä haastattelua Arto Laurista.Jim Walsh työskentelee ydinlobbarina pääasiassa CNN uutiskanavalle ja näkee selvästi, että kaikki ydinaktivistit jotka uskaltavat nostaa Fukushima aiheen esille kansainvälisesti internetissä on uhka monikansalliselle ydinteollisuudelle ja tämän vuoksi myös suomalaiset ydinaktivistit kuten Arto Lauri joutuvat kansainvälisiin parjauskampanjoihin.

Walsh sen sijaan vaikenee kaikista epämieluisista puheenaiheista joihin kuuluu tämä Yhdysvaltojen armeija skalaariase HAARP, jolla voidaan aiheuttaa keinotekoisesti tsunameita, maanjäristyksiä sekä muokata ilmastoa.

Walsh tyytyi vaan syyttelemään radio-ohjelmassa salaliittoteoreetikkoja paranoidisiksi ilman mitään perusteita. Tämä kuuluu monikansallisten ydinlobbareiden kuvaan.Arto Lauri on Suomessa yksi harvoja ydinaktivisteja, joilla on ydinvoimalatyöntekijänä useiden kymmenien vuosien kokemus. Joten hän tuntee ydinteollisuuden salat ja tuo niitä jatkuvasti esille.

Nyt tämän energianegatiivisen uraanintuotanto jatkuu suomessa ja kaivoshankkeita ollaan perustettu ja perustetaan jatkuvasti lisää kaikessa hiljaisuudessa. Arto Laurin mukaan Suomen pääkaupunkiseutu on lopulta tarkoitus jättää pelkäksi uraanikaivokseksi, jonne kiinalaiset orjat tulevat kaivamaan uraania. Saattaa kuullostaa hieman absurdilta vielä. Mutta mitä enemmän näistä Talvivaara ja Kuusamon uraanihankkeista saa lukea lehdistä, niin en yhtään ihmettelisi vaikka vielä jonainpäivänä tämä uraanikaivosvillitys saapuisi pääkaupunkiseudunkin ympärille.

Suomenkin ydinvoimateollisuus tuottaa joka vuosi äärimmäisen vaarallista plutoniumia mitä taas kansainvälinen ydinaseteollisuus tarvitsee jatkuvasti lisää. Näistä saatavat tähtitieteelliset summat valuvat Arto Laurin mukaan pelkästään ydinkorruptioon.Video mistä itse kansainvälinen kohu lähti liikkeelle on tämä Arto Laurin fukushima teoria