http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 14, 2012

Michiganissa tapahtuu kummia

helicoptersradiation Nuclear Cover Up: Explosions, Military Helicopters Filmed Near Blacked Out Radiation Zone

Michiganissa kuului vähän aikaa sitten useita räjähdyksiä peräjälkeen ja Michihanin ja Indianan rajalla mitattiin erittäin suuria säteilymääriä, jotka olivat jopa satakertaa suuremmat kuin normaalisti. Nämä poikkeuksellisen suuret säteilymäärät sensuroitiin nopeasti internetistä, josta niitä voi nähdä reaalilukemina Yhdysvaltojen ympäristöviraston (United States Enviromental Protection Agency) sivuilta.

helicoptersinsky Nuclear Cover Up: Explosions, Military Helicopters Filmed Near Blacked Out Radiation Zone

Michiganin osavaltion alueella nähtiin myös useita USA:n armeijan mustia helikoptereita ja näitä havaintoja tehtiin useita ja näistä löytyy silminnäkijöiden ottamia valokuvia.

A10Thunderbolt2 990422-F-7910D-517.jpg

Eräs silminnäkijä kertoi nähneensä taivaalal myös USA:n armeijan A-10 Thunderbolt lentokoneen.


Alueella kuullut räjähdykset olivat kovia ja tuntuivat erittäin syvällä asti. Silminnäkijän mukaan ne kuullostivat kuin ilotulitteilta jotka tulivat kuin tykin suusta. Näitä räjähdyksiä seurasi usein mustien helikoptereiden ohilento tai armeijan lentokone.

Mustat helikopterit ovat USA:n armeijan merkkaamattomia helikoptereita joista ei löydy mitään tunnuksia.

Silminjnäkijän kertomus; "Myös iso helikopteri lähestyi läheistä sotilastukikohtaa ja ennen sen ilmestymistä seurasi useita räjähdyksiä.”


Eräs silminnäkijä nauhoitti räjähdyksen äänet nauhalle ja latasi tämän tallenteen internettiin.

Internettiin ilmestyi sitten varsin rajunluokan väite, että Venäjän tiedustelupalvelu FSB:n mukaan Michiganissa tapettiin ainakin 380 miestä, naista ja lasta jotka koostuivat Obaman hallituksen vastaisista aktivisteista ja vastustivat USA:n poliisivaltion kehitystä.

Tämän raportin mukaan lähes 500 ihmistä vastusti Obaman hallitusta ja oli sopinut sisäisen tapaamisen Michiganin osavaltion Alpenassa. Jossa he aikoivat perustaa jopa aseellisen vastarintaman.

FSB:n tiedusteluraportin mukaan USA:n armeijalta tilattiin ilmaisku tämän kapinallisen joukon kokouspaikalle ja sinne pudotettiin arviolta yli 2000 kilon pommi tappaen lähes kaikki, jotka sinne ottivat osaa.

Eräs osavaltiossa asuva tutkiva journalisti Bob Powell otti asiasta selvää ja kirjoitti 6. kesäkuuta näistä mystisten räjähdysten sarjasta jutun. Obaman joukot ottivat tämän reportterin kiinni ja pidättivät hänet ja veivät kuulusteltavaksi.

Seuraavan 48 tunnin sisällä kapinallisia vastaan tehdystä ilmaiskusta, tämä raportti kertoo vielä että siitä seurasi useiden satojen helikopterien sekä lentokoneiden lento alueella.


Tutkiva journalisti Bop Powell kertoo tässä pidätyskokemuksestaan

Tässä näkee selkeästi sen, että tilanne koko Yhdysvalloissa on jo revennyt käsistä ja mitä enemmässä määrin jenkeistä löytyy patriootteja jotka ovat valmiita vaikka aseellisesti puolustamaan ihmisoikeuksiaan Obaman hallituksen luomaa poliisivaltiota vastaan ja nämä kaikki kapinalliset ryhmittymät pyritään eliminoimaan viimeiseen asti.

USA:n hallitus ja sen takana piileskelevä valtaeliitti kun pelkää sitä kun kansalaiset alkavat verkostoitua keskenään ja rakentaa aseellista vastarintaa valtion fasismia vastaan. Tämän vuoksihan aikanaan kaikilla Yhdysvaltojen kansalaisilla oli oikeus aseisiin.

Mutta tästäkin huolimatta USA:n maan sisäinen sota on myös psykologista kuten illuminatin valtaeliitin maailmanvalta. Se toimii niin kauan kuin kollektiivinen massa pysyy unessa ja sitä päivää jolloin tämä kollektiivisen tietoisuuden kriittinen massa ylittyy, on tämän varjoeliitin satanistien kerhon peli pelattu.

Nämä yksityisten pankkien kautta toimivat illujen pankkiirit ovat maailmanhistorian pahimpia pankkirosvoja, jotka ryöstelevät pankkien sijaan kokonaisia valtioita ja kansakuntia. Jos Rothschildeilla jo pelkästään löytyy yli 10 000 miljardia varallisuutta. Niin luuletteko, että nämä elitistit tekisivät enää bisnestä vain sen vuoksi, että on kivaa kun saa vähän muutaman tuhat miljardia lisää rahaa. Ei todellakaan... Vaan näille illuminatin negatiivisesti valaistuneille oligarkeille raha on pelkkä ihmisten hallintaväline, jonka kautta hallitaan mediaa sekä pidetään valtioita tämän varjoeliitin yksityisomisteisten pankkien orjina.

Suurissa sodissa illuminatin pankkiirieliitti rahoittaa aina sodan molempia osapuolia ja pyrkii aina ratkaisemaan sodan lopputulokseen ja tämän III-maailmansodan suhteen käsikirjoitus on ollut jo valmiina yli sata vuotta.

Lähde: Naturalsociety.com

Nuclear Base Running containment excercise radiation spikes

EU Times