http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 11, 2012

Soros: Euroopan mailla enää 3kk aikaa selvitä eurokriisistä

George Soros Says Europe Has Three Months to Stem Euro Crisis in Italy Speech
Suursijoittaja ja miljardööri George Soros laukoi äskettäin, että euroopan mailla on enää kolme kuukautta aikaa selvitä eurokriisistä. "Tämän jälkeen on jo liian myöhäistä" Soros sanoi.

Soros on käärinyt useiden valtioiden pankkikriiseillä useiden miljardien voitot suursijoittajana omaan taskuunsa ja tekee sitä EU-maiden velkakriisin kustannuksella edelleen. Soros toimii muun valtaeliitin äänitorvena ja tulee myös esittelemään Euroopan unionin liittovaltion, jota nämä yksityisiä pankkeja pyörittävät talousrikolliset tarjoavat EU-maille ratkaisuksi. Soros ja muu rikollisporukka ei vaan suostu kertomaan, että EU-maat sitoutuvat luopumaan samalla maiden itsenäisyydestään lopullisesti.

Tässä liittovaltiokehityksessä mennään siis kuin suoraan Natsi-Saksan aikana ja sen laajentumiseen kuuluu myös monikulttuurillisuuden lisääntyminen ja monissa Euroopan maissa tämä on jo niin suuressa vauhdissa, että lopulta syntyy näihin euroopan maihin muslimienemmistö.Totuus George Soroksesta on se, että hän on varjohallituksen sätkynukke, jonka kautta eliitti vetelee muita päättäjiä ja poliitikkoja naruista.

Lähde: The Blaze.com